folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Pkk Nasıl Biter. Şimdiye Kadar Neden Bitmedi ( Görüş Ve Yorumlar..)

Pkk Nasıl Biter. Şimdiye Kadar Neden Bitmedi ( Görüş Ve Yorumlar..)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    alexfarrow bunu yazdı

evet mesele önce zihniyet diyelim zihniyetler değişmedikçe zümrelerin birbirlerine kini arttıkça artar

bu kandavasıda bitmez.

Türkiyenin Kan Çömleği olmasını arzulayan çevreler var. Belki Bu Çevreler bize sandığımızdan da daha yakınlar.

Tüm Maksatlı yada Maksadını Aşan Söylem ve Söylenenler Dış kaynaklı güçlere Hizmet amacıda güdüyor olabilir. Söz Konusu Pkk ise Söylemler Sorun teşkil etmez. Ancak Vatandaşlara ve Sahip oldukları Irklara Yönelik Her Olumsuz ve Kışkırtıcı Cümle Yeni Türkiyede Güçlü Türkiyede Suç Teşkil Edecek Söylemlerdir Hatırlatırım.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Ya arkadaşlar halen neyin polyannasındasını anlamıyorum. Yok devlet yardım etmiyormuş onları yanlız bırakıyormuş. Geçin bu işleri gidip gözünüzle görmediğiniz konularda yorum yapmayın.

Geçen silinen konuda yazdıklarımın benzerlerini yazacağım iyi oku..

Hakkari yüksekovada zagros işhanı pkk nın kasası.

beni orada istemeyen cengiztopel caddesindeki avea bayisinin sahibi. 

babasını anasını eceliyle vefat ettiğinde kurşuna dizecek kadar adi ve şerefsiz insanlar ki sırf devletten terör bizim anamızı bacımızı öldürdü diye.

Gündüz başım gözüm üstüne akşam dağda terörist. 

Tüm market vs ler de kaçak mal ağzına kadar dolu. 

2 adet biri syah biri beyaz Q7 gözlerimle gördüm cengiz topelin ortasında ki nissan jipleri söylemiyorum.

tabir şu 1 kilo toz 1 otoboz derler yüksekovada.

Şimdi gelelim işin insancıl tarafına. istanbulun göbeğinde göremeyeceğin saygı var gençlerde size karşı. Çünkü onlara büyüklerine her koşulda saygılı olmaları gerektiği öğretilmiş. bunun üzerine belli bir yaştan sonrada vatan hainliği empoze ediliyor ve gelinen sonuç bu.

şimdi böyle bir ortamda kürt kökenli türk vatandaşları bşr adım atarak teröre darbe vurmayacakta ben mi buradan yapacağım bunu. İstediğin özgürlükse zaten özgürsün. Ama karaktersizlik yapmaya gerek yok.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Duygularınızla haraket etmeyi kestiğiniz zaman biter .

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    PyramiD bunu yazdı

Aynen Birde Üç beş Zibidiyi Tüm Halka Genelleme edinerek Örneklemeleri yokmu. Cevap yazmaya mecal kalmıyor adamda.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Bakıyorumda hala 2 satır yazıyla vatan kurtarma çalışmalarına tam gaz devam ediliyor.

Birde tek yol hepar tarzı yorumlar falan çıkmaya başlamış.

Siz devleti keriz falanmı sanıyosunuz anlayamadım sizi.

Pkk'yı 3-5 çapulcu falanmı sanıyosunuz? Öyle diye diye uyutmadılarmı sizi bugüne kadar? 3-5 çapulcu dediler dediler bu hale geldi.

Diyelimki pkk bitti ee? Türk milleti rahatmı edicek bunumu düşünüyosunuz cidden? Yakın tarihten bu kadarmı yoksunsunuz?

Asala vardı bitti noldu? Daha organize,daha derin yapılı pkk çıktı . Ki ordudaki üst düzey komutanların pkk'lı olması durumun ciddiyetinin göstergesidir.

3-5 çapulcu diyorsunuz,kendi ordumuzda yüksek rütbeli subaylar var ne haltlar yedikleri ortada.

Öcalanla aynı sofrada yemek yiyor generaller.. Heronlar bizimkilerden çok adam düşürüyor onları vurun diyor subaylar..

3-5 çapulcu dediğiniz adamların arkasında abd israil olduğunu cümle alem biliyo. 3-5 çapulcu dediğiniz adamların arkasında resmi rakamlara göre 6bin atom bombası olan devletler duruyo.  Bunlar pkk sempatizanlığı için söylenmiyo,durumun ciddiyetini anlayın diye.. 2 dklık vatan millet sakarya duygularıyla hareket edip asalım keselim diyosunuz sonrasını düşünmüyosunuz..

Bugün pkkyı bitirseniz yarın başınıza nasıl bir örgüt sarılcak düşünmüyomusunuz?

O devletler batmadıkça pkk'da batmaz.

Tek yol hepar tarzı yorumlarda açıkçası komik söylemler. Siyasi bilgiden yoksun şeyler. Hadi ne duruyosunuz gidin savaşın madem?

Tek yol ne hepar ne başka parti ne başka bişey.

Şuan tek yol o destekleyen devletlerin çökmesidir. 

baktım gene saçma saçma yorumlar geliyor şu resmi attım

http://2.bp.blogspot.com/-PlYBscg0P0g/UB81rZ6s-KI/AAAAAAAANQA/Os01Ok5UohU/s1600/itina-ile-vatan-kurtarilir-klavye-delikanlisi-askerleri.jpg

gören olmamış bi shockman nickli mürid görmüş sağolsun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    PyramiD bunu yazdı

Aynen Birde Üç beş Zibidiyi Tüm Halka Genelleme edinerek Örneklemeleri yokmu. Cevap yazmaya mecal kalmıyor adamda.

shockman hacım işte o 3-5 zibidi bize göre vatan haini. ve ben göremiyorum ki çevremde delikanlı gibi çıkıp kürt kökenliyim arkadaş bu vatanın evladıyım bayrak din dil 1 dir diyenini. 

Yok. açıkcası öyle bir noktadayız ki en basitinden senin üzerinden örnek vereyim yanlış hatırlamıyorsam sen kürt kökenlisin. ama yorumların mantıklı dügün adam gibi adamsın. ama bu da bir fake olabilir çünkü ben seni sadece buradaki yazdıklarınla tanıyorum. olmadığın gibi yazabilirsin. 

Biz ne kadar art niyetli insanlarız da bu şekilde en ince detaya kadar düşünüyoruz! Ben söyleyeyim biz böyle düşündürülüyoruz vatan hainleri yüzünden. 

Tek çözüm bu vatanın evladı olan kürt kökenlilerde. yoksa ne iç savaş çıkar ne başka bir şey. yıllarca böyle devam eder.

örnek vereyim. 94 yılında yine bu günkü gibi saldırılar arttı azdı pkk. 3 tane kamp yerle bir edildi herşey yoluna girdi. En fazla olacak bu 3-5 ay sonra.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    mettoman bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı

cahillik cahillik cahillik.

cahillik en büyük cesarettir.

başka kim cesaret edebilir ki kenda vatanına kurşun sıkmaya. bi perde sonrasını göremiyorlar. hadi diyelim özerk oldun sonra? işte bu sonrası için hiçbirinin fikri yok. düşünemiyorlar bile. akıllarına gelmiyor. halbuki azıcık düşünseler şuanki düzenden kat kat fazla sikileceklerini anlarlar.

tek bitirme yoluda eğitim ve yatırım. koskoca dicle nehri üzerinde batman için konuşuyorum hasankeyf'te köprü var. sonra taa siirtte var. vatandaş nasıl geçecek karşıya. bu tip yatrırımlar olmadığı sürece de bitmez. ama en azından umudum var. devlet (hükümet demiyorum! ) o bölgeler için bayağı uğraşları var. bu tip yatırımları yaptılar daha da yapacaklardır.

bide işin politika uzantısı var. o konuda yoruma kalkarsam sayfalarca yazabilirim. ama temelinde yine cahillik var. kürtleri vaatlerle kandırıp  kullanıyorlar.

bide ekonomi uzantısı var. müthiş paralar dönüyo. kişiler veya kurumlar bu tip gelirlerini bırakmak ister mi? avrupaya en kaliteli uyuşturucu pkk tarafından geliyormuş. varın gerisini siz düşünün

cahillik falan yok içinde nice avukatlar hakimler var 

2 şuan k.ırakta kürtistan bölgesel yönetimi var 70ten beri yani bu kürtler bu işi becerebiliyor bu zamana kadar son bulmaları lazımdı dediğine göre

3e katılıyorum

4 vaatlerle kandırma yok bu devlet kandırırdı o zaman o kadar vaadle başa geçiyolar adamlar şuan şemdinlide kepenk açtırmıyolar bu sefer kandılar diyelim gelecek sefere başka yerde aramaları lazım vaadle kandırılsalardı 

5 200 milyona yakın parası var pkknın 32bine yakında silah(mayın ak47 tüfekler vs) bunların peki bizim elimizde neler var 1 trilyon para var silah sayısına dair bir belge bulamadım ama tahmin edebilrsin. aponun dediğine göre bu uyuşturucu olayı kaçakcılardan bağış diye bi miktar para alınıyomuş örgüt içinde sigara dahi yasakmış edit:abdde uyuşturucu kaçaklarının bu örgütte olanları varmış

geçerken sadece şunu gördüm cahillik falan yok içinde nice avukatlar hakimler var  cevap veresim geldi.

Doğuda açık öğretim lisesinden tutda açıköğretim üniversitesi yani bilimum üzerine yüksek lisans yapabileceğin sınavlarda cevaplar kürt kökenli vatandaşlara! okunur. 1-a 2-c 3-d gibisinden. ve afyondan antalyadan öss ye dgs ye girmek için doğuya giden insanlar var.

anladın mı yoksa ben daha detay anlatayım mı?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    PyramiD bunu yazdı

shockman hacım işte o 3-5 zibidi bize göre vatan haini. ve ben göremiyorum ki çevremde delikanlı gibi çıkıp kürt kökenliyim arkadaş bu vatanın evladıyım bayrak din dil 1 dir diyenini. 

Yok. açıkcası öyle bir noktadayız ki en basitinden senin üzerinden örnek vereyim yanlış hatırlamıyorsam sen kürt kökenlisin. ama yorumların mantıklı dügün adam gibi adamsın. ama bu da bir fake olabilir çünkü ben seni sadece buradaki yazdıklarınla tanıyorum. olmadığın gibi yazabilirsin. 

Biz ne kadar art niyetli insanlarız da bu şekilde en ince detaya kadar düşünüyoruz! Ben söyleyeyim biz böyle düşündürülüyoruz vatan hainleri yüzünden. 

Tek çözüm bu vatanın evladı olan kürt kökenlilerde. yoksa ne iç savaş çıkar ne başka bir şey. yıllarca böyle devam eder.

örnek vereyim. 94 yılında yine bu günkü gibi saldırılar arttı azdı pkk. 3 tane kamp yerle bir edildi herşey yoluna girdi. En fazla olacak bu 3-5 ay sonra.

Var hacım var.... Varda Vatandaşımız içinde oluşan şüpheler ve Korkuları yenmemizin yolu Yeniden Güven tazelemekten geçiyor. Kürt Kökenli Vatandaşlara Geçmişte yapulanların bir daha yapılmayacağını garanti edecek Yeni Bir Ana yasa. Tüm Kaynaşmalara ve Acıların Bitmesine Vesile olabilir.

Hiç Bir Sorunda tesşkil etmez. Bütünlüğümüz ve Gücümüz pekişir başkada bişey olmaz.  Ülkede Türk Kürt Karışıklığı yaratmak Bu Ülkeyi Haddinden fazla Yıprattı... Türkiye Çok Güçlü olmasa idi Bunca zaman dayanamazdı. Yıkılmış olurdu.... Söyleminin ucu nereye gider bilmeden Düşüncesini belirten Arkadaşlarımız var. Katliamdan Söz açanlar var... Peki Ya Vebal. Aynı Katliamın Kendi Neslinede Uygulanmayacağından nasıl emin olabiliyorlar. Başkasına İstediğini acaba kendine de istermi Gibi Pek çok handikapları hesaplayamamaları aslında acı olan şeyin ta kendisi.

Sorumsuz Söylemlerden uzak durun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek

Evet! duygusal davranmayı bıraktığımız anda bu illetle baş edebiliriz! Ama önce pkknın reklamını yapan bu medyayı tamamen ortadan kaldırmak devletin bunlara para yardımı yapan kişi ve kuruluşları  ifşa etmesi gerekir. Halk bunları bilip tanımak zorunda. (İnsanlar bilmedikleri şeylerden korkarlar) Ama önce pkknın reklamını yapan bu medyayı tamamen ortadan kaldırmak farz. öyle bir haber yapıyorlar ki! sanki 2 sn sonra evin kapısından pkk lılar içeri dalacakmış gibi milleti korkutarak haber yapıyorlar. İnsanlar apartmandaki komşularının adını bilmezken, medya sayesinde pkklıların yöneticilerini kod isimlerini hepsini istemeyerekte olsa ezberliyor. Lanet olsun israile hizmet eden  bu monşer medyaya! Diğer bir konu; israil nasıl ki filistinli örgüt yöneticilerini dünyanın herhangi bir yerinde otelde gece yarısı bulup mossad ajanlarınca beynini darmadağın ediyorsa bu adamların, bizim de  mit denen şeyin deşifre olmayacak akıllı ajanlarınca bu adamları tek tek avrupada, rusyada, her neredeyse artık tek tek ortadan kaldırmak lazım gerekir. (asalayı ortadan kaldırdığı gibi) En önemlisi şu ülkede anayasanın bir an evvel değiştirilip, elektrikli sehpa v.s. gibi idam cezalarının uygulamaya konması gerekir. Bu idamların ceza evlerinde ki teröristlere canlı yayınla izletilmesi gerekir. bu kadar...

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Arkadas....

AVrupaya girmekten vazgececen o zaman cozum bulunur :)

Dusunun bak...

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
Toplam Hit: 23375 Toplam Mesaj: 186