folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Pkk Nasıl Biter. Şimdiye Kadar Neden Bitmedi ( Görüş Ve Yorumlar..)

Pkk Nasıl Biter. Şimdiye Kadar Neden Bitmedi ( Görüş Ve Yorumlar..)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ershn bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı

2 yıl boyunca böyle saçma bir yorum görmemiştim. hocam hayal dünyasından çıksan artık? senin bu yaptığın insanlık mı? bu yorumla bu maddelerle hayvandan daha aşağı gözüküyorsun.

Varsa bi fikrin onu soyle yoksa siktir git birdaha da benim mesajimdan alinti yapma enikmidir nedir?

Amk pkk ninda, guleninde, aqp ninde, tayyibinde, benden alinti yapaninda.

Ordaki hangi maddeler zoruna gitti? gulen teror orgutumu yoksa pkk teror orgutu ile olanlarmi?

Yukarida yazilanlarin hepsi olur ama pic tayyip degil adam gibi adam gelirse olur.

Ama sizler essek olduktan sonra o adam gibi adam asla gelmez.

sniperscope tarafından 13/Ağu/12 08:25 tarihinde düzenlenmiştir

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    ershn bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı

2 yıl boyunca böyle saçma bir yorum görmemiştim. hocam hayal dünyasından çıksan artık? senin bu yaptığın insanlık mı? bu yorumla bu maddelerle hayvandan daha aşağı gözüküyorsun.

Varsa bi fikrin onu soyle yoksa siktir git birdaha da benim mesajimdan alinti yapma enikmidir nedir?

Amk pkk ninda, guleninde, aqp ninde, tayyibinde, benden alinti yapaninda

yorumlarından ve tespitlerinden cehalet akıyor. :)

Allah Türktür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ershn bunu yazdı

Cokta sikimde, Cehalet falan en azindan kendi fikirlerim var.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    ershn bunu yazdı

Cokta sikimde, Cehalet falan en azindan kendi fikirlerim var.

ahaha, haklısın tabi sizin parti geçen seçimde facebook da bulunan hayran sayısı kadar bile oy alamamıştı di mi? herkesin bir fikri var. Osman Paşa sizi çok etkilemiş. Seminerlere çok katılma en iyisi sen.

Allah Türktür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ulquiorra bunu yazdı

0:26. efendi açıkça tepkisini koyuyor neden şehit olmayı hala yeterince normalleştiremediniz diye. sizin işiniz şehit olmak, vatanı savunmak falan. bizim işimiz paraları çukkalamak, vatanı satmak. ne olacak canım bir kaç mehmetçik şehit olduysa?

şu zihniyet %50 oy alıyor. bu nedenle pkk bitmemiştir, zamanı gelene kadar da bitmeyecektir.

Tamamda 30 Yıldır Süren Ya Bitecek Ya Bitecek Politikalarına ne oldu.... Olayları Azdırdıkça azdırdı. Pkk Neredeyse Uluslar Arası Statü Aldı alacak oldu.... Bahsetttiğin Zihniyet Mevcut 30 Yıl Süren Ölümcül Zihniyetle Mücadele Ediyor. Hali hazırda. Akp Zihniyetini Savunmak kaygısıyla Demiyorum buunları. Yanlış anlaşılmasın. Ortada Olanları Yansız Menfaat kaygısız Konuşmazsak Sağlıklı bir şeylerden Bahsetmiş olamayız.

Bu İşler Takım tutmaya benzemez. Taraftar olduğunuz Parti yada Gruplardan bağımsız Söylem geliştirmelisiniz.

Osman Pamukoğlu ondan da bir halt olacağını zannetmiyorum.... Bahsetmekte olduğu şeylerden fazlasını AKP zaten ya uygulamaya koymak üzere yada uyguluyor. Vatansever Görünen Vatan hayinlerinede Vatan hayini Olduğu Alenen Açık olanlarada Göz Açtırmıyorlar.

Paşa bile olsalar Alıyolar içeri. Türkiyenin Hangi Tarihinde Kocabaşlar İçeri alındı Söylermisiniz. Ayrıca Kocabaş Kişiler İhanet edemezmi. Onları Gökten Zembille inmiş Sanan Kimseler Sanırım var aramızda.

Onlarda Bizim Gibi Yemek Yiyiyorlar Tuvalete Gidip Sıçıyorlar. Ayrıca İllegal Eylemler Kafalarında Tasarlayabiliyorlar. Harama bile El uzatabiliyorlar. Yani Onlar Kısaca İnsan.            Gözünüzde Büyütmeyin onları. Yüksek Kademe Komutasını Hakkıyla Yapanlara Saygı Gösterin.

ShockMan tarafından 13/Ağu/12 09:12 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Tamamda 30 Yıldır Süren Ya Bitecek Ya Bitecek Politikalarına ne oldu.... Olayları Azdırdıkça azdırdı. Pkk Neredeyse Uluslar Arası Statü Aldı alacak oldu.... Bahsetttiğin Zihniyet Mevcut 30 Yıl Süren Ölümcül Zihniyetle Mücadele Ediyor. Hali hazırda. Akp Zihniyetini Savunmak kaygısıyla Demiyorum buunları. Yanlış anlaşılmasın. Ortada Olanları Yansız Menfaat kaygısız Konuşmazsak Sağlıklı bir şeylerden Bahsetmiş olamayız.

Bu İşler Takım tutmaya benzemez. Taraftar olduğunuz Parti yada Gruplardan bağımsız Söylem geliştirmelisiniz.

Osman Pamukoğlu ondan da bir halt olacağını zannetmiyorum.... Bahsetmekte olduğu şeylerden fazlasını AKP zaten ya uygulamaya koymak üzere yada uyguluyor. Vatansever Görünen Vatan hayinlerinede Vatan hayini Olduğu Alenen Açık olanlarada Göz Açtırmıyorlar.

Paşa bile olsalar Alıyolar içeri. Türkiyenin Hangi Tarihinde Kocabaşlar İçeri alındı Söylermisiniz. Ayrıca Kocabaş Kişiler İhanet edemezmi. Onları Gökten Zembille inmiş Sanan Kimseler Sanırım var aramızda.

Onlarda Bizim Gibi Yemek Yiyiyorlar Tuvalete Gidip Sıçıyorlar. Ayrıca İllegal Eylemler Kafalarında Tasarlayabiliyorlar. Harama bile El uzatabiliyorlar. Yani Onlar Kısaca İnsan.            Gözünüzde Büyütmeyin onları. Yüksek Kademe Komutasını Hakkıyla Yapanlara Saygı Gösterin.

Bari sen yapma be ustadim, Yukaridaki yaziyi bu sitede yazabilecek en son kisi seni bilirdim.

TSK ya yapilanlarin resmen bir oc alma olayini bilmedigini soyleme lutfen.

tayyip denilen enigin bundan taaaaaa yillar once konustugu bir tv programi aha al izle.

http://www.youtube.com/watch?v=AoXNyl7djDo

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    ulquiorra bunu yazdı
    şu zihniyet %50 oy alıyor. bu nedenle pkk bitmemiştir, zamanı gelene kadar da bitmeyecektir.

Hocam oncelikle seni bir noktada duzeltmek gerekiyor.

Bunlar %50 falan oy aldigi yok. Yeryuzunde hic kimse beni bu pisliklerin %50 oy aldigina inandiramaz.

Secimden once ortaya cikan 7.000.000 secmen.

Secim sandiklarinin civarinda uzerinde AQp ye muhur basilmis oy pusulasi ile yakalanan kara carsafli kara fatmalar.

Secmen sayisindan 14.000.000 adet fazla basilan oy pusulasi.

HEPAR'in secime dahi girmedigi yerlerden HEPAR'a oy cikmasi.

Annemin, Babamin, Kardeslerimin ve onlarin eslerinin oy kullandigi hic bir sandikta HEPAR'a oy cikmamasi

.... vs vs bu boyle devam eder gider.

AQp nin gecen secimde yaptigi yuksek sahtekarligin gostergesidir.

Simdi (P)ic (K)urusu (K)urtler (Not: pkk icin soylenmistir. Kimse cikipta lafi kicindan anlamasin) sorunun bitmesi icin

1 - Oncelikle, ne kadar (P)ic (K)urusu (K)urt varsa hepsi bulunduklari yerde infaz edilmeli.

2 - Daha sonra yine bu (P)ic (K)urusu (K)urtlerin sehir yapilanmasi olan kck denilen it soylarinin Vatana Ihanet'ten yargilanip kursuna dizilmesi.

3 - apo denilen ermeni dolunun derhal ve bir an once ibreti alem ulu orta asilmasi.

4 - Kurtce'nin tamamen yasaklanmasi.

5 - Kurtlerin en hizli sekilde gerek egitim ile gerekse baski ile asimile edilmesi.

6 - Dogu ve guney dogudaki halka en gec iki yil icinde Turk konusmalari aksi taktirde hapis cezasi alacaklari bildirilmeli.

7 - (P)ic (K)urusu (K)urtlerin en buyuk sermayesi olan cahil halkin bir an once egitim ile bilinclendirlimesi.

8 - Yine dogu ve Guney dogudaki issizligin mumkun olan en alt seviyeye indirgenmesi.

9 - Barzani denilen yahudi kopeginin yakalanip Turkiye'de ya idam edilmesi veya Agirlastirilmis Muebbet hapse atilmasi(Hucre cezasi)

10 - Turkiye'de hapishane yerine calisma kamplarinin kurulmasi. Suc isleyenin yan gelip yatacagi duzenin kaldirilmasi. Ve bu suclularin gerek adli, gerek teror suclularinin, alt yapi, demir yolu, maden gibi alanlarda zorla calistirilmasi.

11 - Imam hatip denilen teror yuvasi okullarin bir an once kapatilmasi.

12 - Hatta mumkunse bu ulkede Islamiyetin en az 80 yil boyunca yasaklanmasi. Mumkun degilse her bireye dogru duzgun islamin ogretilmesi.

13 - Tekke ve medreselerin, kuran kurslarinin tamamen kapanmasi. Kuran okumak isteyen ya Turkce mealini okumali veya Ilahiyat fakultesine gitmeli.

14 - Gulen teror orgutunun butun ust duzey yoneticileri (bunlara mahalle imamlari dahil) herkesin tutuklanmasi ve teror orgutu suclamasi ile hapse tikilmasi.

hocam doğru söyleyen dokuz köyden kovulur. Ama merak etme sen kovulursun ben buradayım. ben kovulursam başkası burada. 

Sniperscobe hocanın yazdığı bu maddelerden hangisine karşısınız onu diyin bana beyler??

işte gerçek çözüm bu fakat bunu yapacak göt yok bu yöneticilerde...  Onlar sadece 3 - 5 MEHMET ÖLMÜŞ NE OLACAK Kİ? derler. (hüseyin çelik denen bir adam(!))

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

hocam doğru söyleyen dokuz köyden kovulur. Ama merak etme sen kovulursun ben buradayım. ben kovulursam başkası burada. 

Sniperscobe hocanın yazdığı bu maddelerden hangisine karşısınız onu diyin bana beyler??

işte gerçek çözüm bu fakat bunu yapacak göt yok bu yöneticilerde...  Onlar sadece 3 - 5 MEHMET ÖLMÜŞ NE OLACAK Kİ? derler. (hüseyin çelik denen bir adam(!))

Dostum herhalde sen "adam" kelimesini lafin gelisi kullandin. Yoksa onlarin adamlikla falan uzaktan yakindan alakalarinin olmadigini bildiginden eminim :-)

Allah sahidim olsun, Hz. Muhammed bana mahser gunu sefaat etmesinki. Eger elimde imkan olsa yukaridaki maddeleri tek tek uygularim.

sniperscope tarafından 13/Ağu/12 09:51 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Bari sen yapma be ustadim, Yukaridaki yaziyi bu sitede yazabilecek en son kisi seni bilirdim.

TSK ya yapilanlarin resmen bir oc alma olayini bilmedigini soyleme lutfen.

tayyip denilen enigin bundan taaaaaa yillar once konustugu bir tv programi aha al izle.

http://www.youtube.com/watch?v=AoXNyl7djDo

Emin ol Suç İşlerse Tayyipte Verecek hesabını.. Bundan Emin ol.. Hangi Paşa İçin dert yandın bilmiyorum ancak. Pkk Karakola Saldırırken BBG Evinden Film Seyreder Gibi Seyredip Olay Yerine Helikopter ve Destek Sağlamayan Askerlerin Ölümüne Fiilen Seyirci Kalan Paşa Söylermisin Ne Kadar Saygıdeğerdir. 

Belki İçeri Alınanlar arasında Siyasi Kaygılar ve Hesaplaşmalar Restleşmeler yada Entrikalar Yüzünden alınanlarda Vardır. Onlarında Durumunu aşşağı yukarı biliyorum. Ancak Ettikleri Yanlış Söylemlerin Kurbanı Olduklarını Düşünüyorum. Söz Gelimi Baş Buğ Paşa nın Ben İhanet ettiğine İnanmıyorum. Ancak Silah Arkadışını Kollamaya Suç İşlemiş Bir Silah arkadaşını Kollamaya Kalkışması Onu Bu Duruma Soktu Kanaatimce.

Işık Koşaner Paşa. Mehmetcik Naaşı yerde iken. Emeklilik Maaşının Durumu ile ilgili Toplantı Yapıyor Arkadaşları ile. Bumudur hocam. Vatansevgisi Yüksek İnsan Böylemi Olur.... 

Zamanında Tüm Bir Millet Olarak Kurtarmadıkmı Vatanımızı.... Neden Ayrımcılık ettiler. Neden Türk Olmayı Irk Değiştirmeyi Dayattılar. Irk Değiştirilmesi Dayatılacak bir şey değildir Hocam. Zira Zulümdür. Ve Bu Millete Yapılacak Bir İhanettir. Özümsedik. Bir Vatanseverlik Eylemi Gibi Algıladık Kürtlerin Türkleştirilmesini Ama Değildi Hocam. Değildi. Kürtlerin Türkleşeceğide Yok. Onları Kendi Haline Bırakmak En Doğru Politikadır. Kürtler Bu Ülkeye Zarar Verecek bir Millet Değildir. Kafaları Serttir. Bir Şey Sokamazsın Kafalarına Ama. Dayattınmı Ölümüne Direnirler. Bu Millet Tümü İçin Söylüyorum. Böyle İnatçı Olmasaydı Kurtuluş Savaşından Çıkamazdık emin ol. O Halde Özümüzle Olan Savaşın anlamı nedir. İşte Sonuç. 30 Yıldır Bu Milletin Kanı Akıyor. Nefret Kol Geziyor. Kürtlerimizi Kullanmalarına Artık İzin Vermeyelim. Her İleri Gideceğimiz Zaman Dış Düşmanlarımız Kürt Kartı açıyor. Kürtlerimizi Bize Karşı Kullanmalarına İzin vermeyelim. Uyanalım.

ShockMan tarafından 13/Ağu/12 09:52 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Emin ol Suç İşlerse Tayyipte Verecek hesabını.. Bundan Emin ol.. Hangi Paşa İçin dert yandın bilmiyorum ancak. Pkk Karakola Saldırırken BBG Evinden Film Seyreder Gibi Seyredip Olay Yerine Helikopter ve Destek Sağlamayan Askerlerin Ölümüne Fiilen Seyirci Kalan Paşa Söylermisin Ne Kadar Saygıdeğerdir. 

Belki İçeri Alınanlar arasında Siyasi Kaygılar ve Hesaplaşmalar Restleşmeler yada Entrikalar Yüzünden alınanlarda Vardır. Onlarında Durumunu aşşağı yukarı biliyorum. Ancak Ettikleri Yanlış Söylemlerin Kurbanı Olduklarını Düşünüyorum. Söz Gelimi Baş Buğ Paşa nın Ben İhanet ettiğine İnanmıyorum. Ancak Silah Arkadışını Kollamaya Suç İşlemiş Bir Silah arkadaşını Kollamaya Kalkışması Onu Bu Duruma Soktu Kanaatimce.

Işık Koşaner Paşa. Mehmetcik Naaşı yerde iken. Emeklilik Maaşının Durumu ile ilgili Toplantı Yapıyor Arkadaşları ile. Bumudur hocam. Vatansevgisi Yüksek İnsan Böylemi Olur.... 

Zamanında Tüm Bir Millet Olarak Kurtarmadıkmı Vatanımızı.... Neden Ayrımcılık ettiler. Neden Türk Olmayı Irk Değiştirmeyi Dayattılar. Irk Değiştirilmesi Dayatılacak bir şey değildir Hocam. Zira Zulümdür. Ve Bu Millete Yapılacak Bir İhanettir. Özümsedik. Bir Vatanseverlik Eylemi Gibi Algıladık Kürtlerin Türkleştirilmesini Ama Değildi Hocam. Değildi. Kürtlerin Türkleşeceğide Yok. Onları Kendi Haline Bırakmak En Doğru Politikadır. Kürtler Bu Ülkeye Zarar Verecek bir Millet Değildir. Kafaları Serttir. Bir Şey Sokamazsın Kafalarına Ama. Dayattınmı Ölümüne Direnirler. Bu Millet Tümü İçin Söylüyorum. Böyle İnatçı Olmasaydı Kurtuluş Savaşından Çıkamazdık emin ol. O Halde Özümüzle Olan Savaşın anlamı nedir. İşte Sonuç. 30 Yıldır Bu Milletin Kanı Akıyor. Nefret Kol Geziyor. Kürtlerimizi Kullanmalarına Artık İzin Vermeyelim. Her İleri Gideceğimiz Zaman Dış Düşmanlarımız Kürt Kartı açıyor. Kürtlerimizi Bize Karşı Kullanmalarına İzin vermeyelim. Uyanalım.

Tamamda guzel kardesim. Yazdiklarin dogru guzel de

Bugun trakya'da yasayan bir adam neden Laz'larda veya Cerkezler'den veya herhangi bir etnik guruptan nefret etmiyorda illaki sorun kurtlerle?

Bugun gel beraber seninle Trabzon' gidelim biz doguluyuz diyelim. %99 ihtimal orada dayak yeriz. Ne olduda Laz'i kurde, cerkezi, laza, zazayi falan a dusman ettiler.

Bunun tek sorumlusu oncelikle kurtlerdir diger sorumlusu ise dogu ve guney doguyu potansiyel oy deposu gorup BILEREK ve ISTEYEREK cahil birakan ATATURK'ten sonraki butun hukumetlerdir.

Bugun bu ulkenin basbakani olacak serefsiz cikip "Cem evi ucubedir" diyor. La bi insan evladi nasil boyle bir cumle soyler aklim almiyor.

Yeryuzunde yahudilerden tiksindigim kadar hic bir irktan tiksinmem ama ben bile onlarin sinagoguna laf soylemem. Yani bumudur, yoneticilik? bumudur liderlik? Bu ulkeyi mezhep, din, dil olarak ayirmaya calismak baska nedir? Neden bir tane helal sut emmis avukat, danistay uyesi, anayasa mahkemesi uyesi cikip ta bu pic oglu pice dava acmaz.

teror belasini azdiran bu pic ile cankaya'da oturan yavsak degilmi? "Sehit cenazeleri ne yaygara diyen" Hergun Sehit cenazesi gelirken bilerek ve isteyerek hic birsey yapmayarak bu toplumun icinde nefret tohumu eken bu tayyip pici degilmi?

Kor gozunu siktigimi insanlari halen tayyibi savunuyor hatta burada tahribatta bile. Sirf Allah dedi diye tayyibe oy veren Allahsiz ve imansiz essek oglu kafali insanlar var. Iste o yuzden bu ulkede Islamiyet yasaklanmali.

Toplam Hit: 23386 Toplam Mesaj: 186