folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Pkk Nasıl Biter. Şimdiye Kadar Neden Bitmedi ( Görüş Ve Yorumlar..)

Pkk Nasıl Biter. Şimdiye Kadar Neden Bitmedi ( Görüş Ve Yorumlar..)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    Bana istediginizi diyebilirsiniz isterseniz sovun ama olucak tek yontem katliam dir. Dok napalmi daglara at kimyasal silahi canli birakma ortada bak bakalim o zaman orda bi tane pkk li kaliyomu sehirdede gordugun yerde indiriceksin asagi. Eylemci olmasina gerek yok destekci sempatizan olmasi yeter nefes aldirmicaksin orospu cocuklarina.

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

söylemler genel olarak aynı olay artık uygulama gerektirir

74 harekatı amerikanın engellemelerine rağmen yapılmıştır sonuç hakkımız olanı aldık

osmanlı zamanında anadoluda isyan nasıl suturuldu bir seferde 70000 kelle alındı sonuç isyanlar anında bitti

iran pjak denen uzantıyı nasıl susturdu operasyon ırak hükemetini barzaniyi taktımı sonuç kazandı

kuzey ıraka girdikmi barzanide ırak hukumeti başlıyor ciyaklamaya demekki dinlemeyeceksin

bu mevzu cesur siyaset ister çok kelle götürür lakin sonuçta başarı getirir

çiller zamanı mehmet ağar zamanı noldu derin devlet pkk ya destek veren elebaşlarının kellelerini sezsizce almıştır

yine temizlik gerekiyor.doğuda belediye başkanlarına kadar birçok kişi ve kurum bu işin içindedir.hükümet hala yumuşak

siyaset derdinde a.q böyle siyasetin böyle hükümetin

mademki türksün systeme göster ürksün
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

kürtler de pkk kadar suçludur.

pkk kimi temsil ettiğini söylüyor, kürtleri.

kürtlerde demiyorki aga bu nedir diye.

madem istemiyorsunuz, çıkın protesto edin, çıkın yürüyüşler düzenleyin.

öyle netten,klavyeden yada 3-5 kişinin demesiyle olmaz bu iş.

bazılarının gözünede götünede sokacaksın protestonu. susturacaksın meclistekini, dağdakini.

o zaman tarafını belli etmiş olursun. istanbulda böyle bir yürüyüş düzenlesen kim engelleyecek seni ?

sessiz kalan her kürt, bu suça ortaktır.

benki, en içten kardeşlik türküleri söyleyen biriydim. taki belediye otobüsünde monotof kokteyli atılarak, yanarak ölen Serap'a kadar.

Tabi yaaa Yıllarca konuştuğu dil için kendisine estirilmeyen terör kalmamışken. Eski Sistem Büyüklerinden burada bahsediyorum. Onların İsteği Üzerine Pkk Yaratıldı. Eski Devlet Büyüklerimizin Parmağı Dolaylıda olsa var bu Durumun içinde.

Kürdün Dilinden Türkiyeye ne tehdit gelebilrdiki. Olaylar Şimdi Çorba olmuş. Mevcut hükümet Kürtlerin Yeniden Güvenini Kazanmaya çabalıyorken. Çapulcular Kürtleri Hala Suçlayarak Bir Sonuç elde edebileceklerini sanıyorlar.

Sen Olsan Sana Küfreden Zümreden Sana Düşmanlık besleyen Zümreden yana Olurmusun. Basit bir Soru.?

Burada Milli Bütünlüğün Birbirinizi Aşşağılayarak, Suçlayarak Elde Edilemeyeceğini Vurgulamaktayım. Kürt Halkına Uzaydan Gelmiş Gibi Davranmak yerine Yan yana Bir Duruş Sergilenmesi Kaybettirmez Kazandırır.

Ayrıca Bu Eskilerin Hataları Olmasa bu yan yana Duruşta gerekmeyecekti. Kürdüm kendi halinde idi. Sürtüp Dürtmeye Kalkanlar Sağolsun.

Kafatası İnsanları Sağolsun. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

http://www.posta.com.tr/siyaset/HaberDetay/-Hakkari-elden-cikti-.htm?ArticleID=134183

bu adama yetkiyi verin

6 ayda muma çevirmezse orayi baska bisey bilmiyorumm

baska formül yok..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı

http://www.posta.com.tr/siyaset/HaberDetay/-Hakkari-elden-cikti-.htm?ArticleID=134183

bu adama yetkiyi verin

6 ayda muma çevirmezse orayi baska bisey bilmiyorumm

baska formül yok..

kesinlikle katılıyorum.

adam söylüyor zaten 94 yılında bu tip saldırılar olmaya başladı 3 tane kamp tespit ettik yerle bir ettik sorun çözüldü diyor. daha başka ne olmalı bu gerçeği görmek için..

bu da videosu: http://video.haberturk.com/tv/video/pamukoglu-hakkari-elden-cikti/65096

hakkari elden çıktı başlığı medyanın abartısı dikkate almayın. Osman paşanın ağzından böyle bir cümle çıkmıyor. izleyin..

rappermcs tarafından 08/Ağu/12 09:35 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tbmm kapansın , Türkiye nin hiç bi sıkıntısı kalmaz.

küfrederiz villalara kulübeden
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sosyopatmanik
    sosyopatmanik's avatar
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı
    Bir kurt ailesi dusun 17 yasnda abisi gtmis daga terorist olmus ve orada askerlerimiz tarafindan gebertilmis. 13 yasindaki cocuk da 17 yasinda kalkip daga cikar abisi gibi annesi engel olsa da... hocalar o gecen catismada rehin alinan ahmet demir adli gazetecinin konusmasini muhakkak dinleyin. Ayrica biz ingiliz deriz alman deriz ama amerikali deriz.cunku iyle bir irk yok. Peki kurtlere neden turkum dedirtmeye calisiyoruz kardesim. Ben ingilterede yillarca yasayan.bi millet olsam bana ingilizim diceksin dese demem?

arkadaş biraz doğru yanlara yaklaşmış. şimdi herhangi biriniz şemdinlinin bilmemne dağköyünde olsaydınız   ? elektrik yok su yok birşey yok? tutup  akp den yada hukumetten kımse gelmemıs bılmıyorlar harıtada bıle yerınızı ama bdp den mılletvekıllerı bılmemne gelmıs yardım etmıs bu adam kime oy verir chp ye mi tkp e mi akpye mi verecegı yer belli bdp ? 

iş yok guc yok orgutten adamlar gelıyor gelırsenız aılenıze yardım yaparız  vsvs evde ana baba ac toprak desen ektıgını alamıyorsun hayvan zaten yok olsada besleyecek ımkan yok adam dağı kazanç kapısı olarak goruyor aılesıne yardım edıyor. 

Bugun aranızdan bırı semdinlinin dag koyunde olsaydı mutlaka dağa cıkardı eskişehir bdp yada zamanın sözde sempatizan partisi il başkanı tatar izmir in  karadanizli vs vs cok örnek var olay eğitim bilinçlenme ama kürtlerin bilinçsiz olması anlamına gelmıyor dogudan buyuk sehırlere gelen ogrencıler yazları bıle memleketlerıne gıtmek istemiyorlar abdullah öcalen hukuk ve daha sonrasında siyasalda okuyup dağa çıkarmıydı ? bi çıkar ilişkisi olmasa bu mantıklı bir eylem değil empati kurdugum zaman arada büyük bir çıkar olması gerekiyor aksi takdirde yok aile vsvs adam kazanır parasını ailesine gonderır olmadı ailesini yanına aldırır gul gıbı gecınırdı ankarada. pkk nin kurulus asamasını inceleyin ota boka sövmeden önce pkk nedir tanıyın bi kim kurmuş ne amaçla kurulmuş ardından ne hallere gelmiş.

bir çoğunuzun doğu ile olan ilişkisinizi şehirdeki gasp vs yapan nerede pis iş var normal vatandasın bulasmadı hırsızlık gasp uyusturucu ticareti uzak durdugu noktalara gırerek nefret ederek tum kurtlerı buna bağdaştırdıgınızı dusunuyorum.ornegın tekstıl sektorü pazar sektörü zor ve uğraşılması gerekıyor dıye ucuz paralara  normal ınsan calısmıyorken vandan gelen aılede 10 tane cocuk voerılıyor bu işlere aile içinden oldugu ıcın maas vs verılmedıgı ıcın sermayeyeye yükleniyor kazanç voe buyume gerçekleşiyor.

bu arada zamanında tsk nın yada pkk nın artık hangısının oldugu belli degıl koylerde katliam yaptıkları soyleniyor ve bununla ilgili yazılar var.

bir köyde herkesin öldürülüp çocukların sag bırakılması mantıklı iş degıldır. bunlar kesınlıkle devlet dusmanı olacaktır intikam hırsı ile doğacaktır.

geçenlerde doğuda bir kışlanın adı değiştirilmişti bununla iligli olarak adam 80 lerde katlıam yapmıstı bır kac koyde ve o dönemki askerlerdende bunu dogrulayanlar vardı. 

Eğer kımın koyunde olursa olsun bu iş empati kurarsanız nasıl yaklasabılırsınız devlete ? 

Herzaman fakir kesim bilgisiz olur genellikle ve bu insanları kandırabılırsınız fakirlikte büyümüş bir insan daha sonra para kazanır hale gelsede düşüncesei değişmez cocuklarının dusuncesı farklı olur.

Zengin bir ailenin çocuğu komunist olur mu ? memur işci yada işşiz ailenin çocuğu komunist olur sosyalist olur.Tok açın halinden anlamaz anca yemek tarifi verir. 

at avrat silah
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Herkes biliyo arkasında israil var amerika var şu var bu var var oğlu var.

Bugün pkk'yı bitirseler yarın kimbilir nasıl bir örgüt çıkacak karşımıza daha beter?

Bknz asala. Biri biter biri gelir. Sadece ismi değişir.

Güldürdün beni. :) Resmi nerden buldun olayımızı çok Güzel Özetliyor bu resim. :))

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

sosyopatmanik arkadaşın yazdıklarına cevaptır

peki söylermisin batıya göçen kürtlerin yarısından çoğu neden halen pkk bdp peşinde ve neden hlen apo deyip duruyorlar

buralarda çoğunun durumu ticaret v.s gibi işler sayesinde oldukça iyi lakin yinede totoşluk peşindeler.birgün konuşmaya

bile şahit olmuşumdur çok çocuk yapma mevzusuna kadında kürt adamda kadın aydın biri adam dert yanıyor çocuklara bakmak gibisinden

kadında işi yaparken hoştu deilmi deyince totoşda gülüyor sadece cevap veremiyor.ya kimse demesin bana lise okumuş kürt bilirim

yyinede burada 5-10 tane çocuk yapmış iş bakmaya gelince umurlarında deil

eskiden bir işe girerken iş ararken bana sormazlardı nerelisin diye şimdi bu totoşların yaptıkları yüzünden soruluyor artık

her yeri kaplamışlar artık marketlere gidiyorun hepsi mardinli,pazara gidecek olsan hepsi mardinli,telefoncuya gidecek olsan

hepsi mardinli,sokakta yürüyorsun kapı önlerine tünemişler 3-5li gruplar halinde geçmeye çekiniyorsun tiptip bakışları var

sanki onlara birşey yapmışsın.samimi olduğum insanlara derimki kürt esnaf olan hiçbiryerden alışveriş yapmayın kazanamasınlar

totoş çankayanın,izmirin göbeğinde kaçak tütün satıyor.ne belediye nede polis karışan yok pardon belediye zaten ellerinde

ha unutmadan bu totoşlar kurumlara öyle sızmışlarki ihale takipçiliği iş takipçiliği hep bunlarda.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

evet mesele önce zihniyet diyelim zihniyetler değişmedikçe zümrelerin birbirlerine kini arttıkça artar

bu kandavasıda bitmez.

Toplam Hit: 21020 Toplam Mesaj: 186