folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Pkk Nasıl Biter. Şimdiye Kadar Neden Bitmedi ( Görüş Ve Yorumlar..)

Pkk Nasıl Biter. Şimdiye Kadar Neden Bitmedi ( Görüş Ve Yorumlar..)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

van hakkari şırnak mardin ş.urfa sınır hattı boyunca yapacaksın çin seddi gibi bir set..

sınır içindeki bütün kürt ermeni arap hangi milletten olursa olsun terör örgütüne destek verenleri tek tek elinin avucunun içine alacaksın gel kardeşim kimsin sen kürtmüsün ermenimisin nesin bu bayrak altında yaşamayı kabul ediyormusun al sana toprak rahatça yaşa.. etmiyormusun bu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet mi ediyorsun siktir git bu topraktan deyip atacaksın elinde ne var ne yok alacaksın kimlik filanda vermeyeceksin...

biz sınıra bir tampon bölge sınır hattı boyunca set yapmadığımız sürece hergün şehit haberi almaya devam ederiz...çünkü bu dinsiz kitapsızlar pire gibi fare gibi ürüyor...rahatça her sene mayıs ayından itibaren sınırdan giriyorlar.. ortada savaş yok ki osmanlı nın sistemiyle bunları içimize alıp yok edelim..onun yerine seddi kuracaksın o şekilde içinde boğacaksın...

Şehitlerimize Üzülüyoruz. Söylemlerim Şehitlerimizin bir daha olmamasından yana söylemler. Ama Üzüntüylemidir nedir Söylemleriniz çok uc noktalarda seyrediyor..... Oralardan 3 - 5 kişiyi kovacakmış gibi konuşuyorsun.... Sed çekip kovmaktan bahsettiğin milyonlarca insan. Öldürerekte bitiremeyeceğin kadar çoklar. Bilmiyorum anlatabildimmi. Duygularına Yenilme.

alakası yok ...

gel kardeşim sen bu toprakta yaşıyorsun bu bayrak bu ezan senin ezanın bu toprağa sahip çıkacakmısın çıkmyacakmısın bu toprağa ihanet edecek misin etmeyecek misin ver cevabını ona göre ihanet edeceksen siktir git bu topraktan diyecek devlet...alacak kimliğini vermeyecek.

sen teröristte yaşayabilir dersen bu topraklarda beyin daracağın köreltilmiş derim hocam..

uyuyun uyuyun güneydoğu şimdi ne halde oraya gidip gören bilir anca...

Diyarbakırdan Türk bayrağıyla geç bakayım noluyor...biz biliyoruz hocam manzarayı herşeyi...artık laga luga yapmanın manası yok.  boşyere şehit veriyoruz yazık günah daha bu vatan için ne kadar gencecik fidanlarımız solacak genç yaşında...
    bi hükümet var başımızda anca açılım diyor başka bi bok demiyor. açılım dedikçe Türk askerine tabut gönderiyor...

çin seddi ni kuracak bu devlet başka yolu yok...k.ıraktan gelenleride almayacak bak o zaman ne oluyor...teröristler 1 ay sonra pes etmezse şerefsizim.

Kaygusuz hocam seni aklı selim buluyorum tüm söylemlerine rağmen o yüzden cevap yazıyorum normalde çekildim tartışmadan. seviyeden bi haber çocuklar var burada.

Olay öyle söylediğin gibi olmaz. söylediğin temennide kalacak bişeyler ancak....   Devletin sahip çıkması Kürdünü kendine ait bu milleti kendinden kopmasına zemin hazırlayan her şey ile devlete yakışır biçimde mücadele etmesi ile çözülecek bu meseleler. Şehitlerimiz için yüreğimiz hüp hüp ediyor. Benimde askere yolladığım kardeşlerim var. Bu gemi hepimizin bu yara hepimizin. Kürt Türk Farketmiyor.

Sizlere Kürt nefreti aşılayanlardan o çevrelerden uzak durun. Nefret tohumu ekiyorlar gençlerimizin yüreklerine. Aynısı Pkk ya gidenlerede yapılmıştır. Sizlerde onların yansıması olmayın.  Çünkü Pkk ya gidenler benzer nefret ile gitmişlerdir. Onlarda Türk Düşmanı kişilerdir.

hocam alakası yok yazdıklarımdan nefretle kendi timimde devrelerin yarısı kürttü 15 ay beraber yaşadım. onların aileleri teröristlerce öldürülmüş korucular gördüm kürttü aileleri teröristlerce öldürülmüş vatana bağlı kaldıkları için....
    ben teröristleri ayırt etmek için bir öneri söyledim. çünkü teröristler şimdi halkın içine karışmış durumda. devlet ayıracak teröristle masum vatandaşı sonra kendi vatandaşına sahip çıkacak. teröristi atacak settin dışına olay budur...

yani pislik suyla temiz suyu ayıracak doğruya sahip çıkacak yanlışı doğduğu güne pişman edecek....böylece hem halk rahat edecek hem ülke rahat edecek..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

van hakkari şırnak mardin ş.urfa sınır hattı boyunca yapacaksın çin seddi gibi bir set..

sınır içindeki bütün kürt ermeni arap hangi milletten olursa olsun terör örgütüne destek verenleri tek tek elinin avucunun içine alacaksın gel kardeşim kimsin sen kürtmüsün ermenimisin nesin bu bayrak altında yaşamayı kabul ediyormusun al sana toprak rahatça yaşa.. etmiyormusun bu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet mi ediyorsun siktir git bu topraktan deyip atacaksın elinde ne var ne yok alacaksın kimlik filanda vermeyeceksin...

biz sınıra bir tampon bölge sınır hattı boyunca set yapmadığımız sürece hergün şehit haberi almaya devam ederiz...çünkü bu dinsiz kitapsızlar pire gibi fare gibi ürüyor...rahatça her sene mayıs ayından itibaren sınırdan giriyorlar.. ortada savaş yok ki osmanlı nın sistemiyle bunları içimize alıp yok edelim..onun yerine seddi kuracaksın o şekilde içinde boğacaksın...

Şehitlerimize Üzülüyoruz. Söylemlerim Şehitlerimizin bir daha olmamasından yana söylemler. Ama Üzüntüylemidir nedir Söylemleriniz çok uc noktalarda seyrediyor..... Oralardan 3 - 5 kişiyi kovacakmış gibi konuşuyorsun.... Sed çekip kovmaktan bahsettiğin milyonlarca insan. Öldürerekte bitiremeyeceğin kadar çoklar. Bilmiyorum anlatabildimmi. Duygularına Yenilme.

alakası yok ...

gel kardeşim sen bu toprakta yaşıyorsun bu bayrak bu ezan senin ezanın bu toprağa sahip çıkacakmısın çıkmyacakmısın bu toprağa ihanet edecek misin etmeyecek misin ver cevabını ona göre ihanet edeceksen siktir git bu topraktan diyecek devlet...alacak kimliğini vermeyecek.

sen teröristte yaşayabilir dersen bu topraklarda beyin daracağın köreltilmiş derim hocam..

uyuyun uyuyun güneydoğu şimdi ne halde oraya gidip gören bilir anca...

Diyarbakırdan Türk bayrağıyla geç bakayım noluyor...biz biliyoruz hocam manzarayı herşeyi...artık laga luga yapmanın manası yok.  boşyere şehit veriyoruz yazık günah daha bu vatan için ne kadar gencecik fidanlarımız solacak genç yaşında...
    bi hükümet var başımızda anca açılım diyor başka bi bok demiyor. açılım dedikçe Türk askerine tabut gönderiyor...

çin seddi ni kuracak bu devlet başka yolu yok...k.ıraktan gelenleride almayacak bak o zaman ne oluyor...teröristler 1 ay sonra pes etmezse şerefsizim.

Kaygusuz hocam seni aklı selim buluyorum tüm söylemlerine rağmen o yüzden cevap yazıyorum normalde çekildim tartışmadan. seviyeden bi haber çocuklar var burada.

Olay öyle söylediğin gibi olmaz. söylediğin temennide kalacak bişeyler ancak....   Devletin sahip çıkması Kürdünü kendine ait bu milleti kendinden kopmasına zemin hazırlayan her şey ile devlete yakışır biçimde mücadele etmesi ile çözülecek bu meseleler. Şehitlerimiz için yüreğimiz hüp hüp ediyor. Benimde askere yolladığım kardeşlerim var. Bu gemi hepimizin bu yara hepimizin. Kürt Türk Farketmiyor.

Sizlere Kürt nefreti aşılayanlardan o çevrelerden uzak durun. Nefret tohumu ekiyorlar gençlerimizin yüreklerine. Aynısı Pkk ya gidenlerede yapılmıştır. Sizlerde onların yansıması olmayın.  Çünkü Pkk ya gidenler benzer nefret ile gitmişlerdir. Onlarda Türk Düşmanı kişilerdir.

hocam alakası yok yazdıklarımdan nefretle kendi timimde devrelerin yarısı kürttü 15 ay beraber yaşadım. onların aileleri teröristlerce öldürülmüş korucular gördüm kürttü aileleri teröristlerce öldürülmüş vatana bağlı kaldıkları için....
    ben teröristleri ayırt etmek için bir öneri söyledim. çünkü teröristler şimdi halkın içine karışmış durumda. devlet ayıracak teröristle masum vatandaşı sonra kendi vatandaşına sahip çıkacak. teröristi atacak settin dışına olay budur...

yani pislik suyla temiz suyu ayıracak doğruya sahip çıkacak yanlışı doğduğu güne pişman edecek....böylece hem halk rahat edecek hem ülke rahat edecek..

-------------------------

Tamamda ayırma olayı zaten yapılıyorki.... Vatandaşa zarar verilmiyor. Teröriste Ölüm. Bu Zaten yapılıyor. Ama Elinde elekle yapacaüın iş değil bu söylediğin. Zor bir iş. Gerçekten çok zor bir iş.

Olayın perde arkasında Dış devletlerde var onuda hesapladığınız zaman gelin çıkın hesabın içinden. Kusura bakma ama Set Olayıda Gülünç geldi bana. Hiç olurmu öyle şey. Hem Devletimize yakışırmı böyle bir hareket. Aciz kaldılar demezmi Dünya devletleri hakkımızda. 

ShockMan tarafından 06/Ağu/12 23:26 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaygusuz , bu devirde sen teröristleri Çin seddi gibi bir setle durduracağını düşünüyorsan

hocam  hiç kusura bakma ama hayal görüyorsun derim ,

bu pkk lı teröristler  köstebek gibiler , zaten mağaralarda yaşamaya alışkınlar , tünel kazarlar yince geçerler,

Filistinliler  Mısırdan  tünellerden araba  bile geçiriyorlardı

bu devirde  çin seddi sadece tursit çekmeye yarar...

Türkiye  içinde ki teröristlerde ayrı bi sorun , amonoslar mı nedir , orada bile  rahatça saklanıyor bu şerefsizler...

dersen ki nerede pkk lı terörist , atacaksın kimyasalı , bence en güzel çözüm ama malesef o da insanhaaalrı gibi dertler açar Türkiyenin başına..

yeni kimyasal silah icat etmek lazım , öldürmeyip süründüren cinsinden..

atacaksın şerefsilerin üzerine , mağaralara , daha  sonra  toplayacaksın inlerinden , tedavisini (!) bilahare içerde yapacaksın..

insan hakları skıntısından da kurtulacaksın..

student tarafından 06/Ağu/12 23:36 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nasılmı bitter şimdi sınırda ki düzlük alanları tespit edip oralara 20 yada 10 metrelik bloklar kurup duvar çelik vs artık neyse iran ırak suriye ermenistan sınırlarına dik sınır kapılarına kadar blokların başına nöbetci gözlemci kulleleri dik roket saldırılarına karşı korunmalı blokların ön taraflarına da mayınları döşe gelişmiş kameralar ile gözlemle al sana pkk nın mevcudiyeti silahlı gücüne darbe içeride bulunan silahlı eylemcileri de zaten kendiliklerinden bırakacaklardır ... sonra sağlam bir yasa çıkar tüm evleri arama gibi doğuda ani baskınlarla evleri ara silahları al ( al sana pkk nın silahlı güçlerine darbe zaten yılardır milyar dolarlar harcıyorsun silaha kurşuna petrolüne bu iş tamamen bitti diye bilirsiniz sadece sıkıntımız dışarda ki baskılar olacakdır bunun dışın da sıkıntı olmaz sanırım bu da benim düşüncem...

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

ben neler yazarım buraya da ortalık ban gölüne döner

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ershn bunu yazdı

katranı kaynatsan olmaz şeker, cinsini siktiğim cinsine çeker.

her kürt potansiyel pkk taraftarıdır.

https://www.facebook.com/photo.php?v=276838739014127

izle ve her kürt bir pkk lıysa sen benmle aynı ortam da bulundun ve benim gibi kürt olan insalarla oturdun o zaman sen de bir hainsin :)

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

hükümete geçmek için amerika'dan icazet almayan sağlam bağımsızlığına  düşkün biri lazım ülkeye. öyle yalandan israil'e sağa sola laf atan tayyip'le olmaz bu iş. kararlı bi siyasi irade anasını bile ağlatır.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Konu ID: 162707
    Konuyu Acan : c0der
    Konu Başlığı : Kürtler Nasıl Çok Hızlı Örgütlenebiliyorlar?
    Silinme Sebebi : bir daha siyaset konusu açan olursa 3 gün banlayacam 

Hatırlatmak istedim.

Merhabaaaaa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Buraya çok uzun bi yazı yazabilirim bu konuda. Lakin banlanırım diye en iyisi izlemek sanırım. Bütün yorumları da okuyorum. Ama bu iş silahla bitmeyecek. Demişti dersiniz :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

sınır oraya baraj yapılsın artık amk

sınıra asker yıgılsın kaleler insa edilsin

kesinlikle kacakcılık 0 indirilsin(kesinlikle)

guneydoguya yapılan yardımların hepsi ile fabrıka acılsın 

bukadar

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
Toplam Hit: 23374 Toplam Mesaj: 186