Pkklılar Evimizi Taşladı
-
avluka bunu yazdı:
-----------------------------
AsilKan bunu yazdı:
Her kürt pkklı değilse kürtlerin yoğunlukta oturduğu mahallelerde olay çıkmasın.. pkk propagandasını sadece kürtler yapmasın vs.
-----------------------------15.400 kişilik mahallede oturuyorum en az 10 bini kurt secimlerde 1 kere bil görmedim pkk die bağıran savunan
-----------------------------Cümleyi doğru çözümle bence.. Hepsi yapar dememişim ama sadece onlar yapıyor demişim.
-
patates bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
çevre il ve ilçelerden yüksek sayıda gruplar gelmiş. mugladaki bir arkadasımla konustum.
bu gece olaylar cıkması muhtemeldir.
mugladakı arkadaslarımız mumkunse gece dısarı felan cıkmasınlar can guvenlıkleri acısından..
evet dostum olaylar çok pis kızışıcak dün akşam yakalananlar salıverilmişler.ve şimdi orda burda akşama molotoflu gelicez diyorlarmış.
bizim apartman sahibi balkonlardaki yanacak şeyleri toplattırdı bildiğin sper yapıyoruz pencere önlerine ve hortum ayarlıyo herkes dairesine 17 tane ev belirlemişler saldırıcak
-----------------------------siper yapmayı bırak blader gün cenk günüdür sopanı satırını al meydana in alayının cibiliyetini s*kim adamlar teşkilatlanırken bizim hali hazır ocaklarımız kafa tasçı faşist ti evimiz barkımız taşlanmadan bu değerler anlaşılmıo demek .
-
Hacı Yapılacak Tek Şey
Kilitle Binanın Kapıyı Evin Camlarına Koruma Yap.
Balkona Saklan Koru Kendini Al Patatesleri Salla Heriflerin Kafaya
Hatta Kücük Bombalar Yap Salla.
gündüzden Balkona Taş Biriktir :D
-
beyler muğlada nedir durum. haberlerde bişi yok daha.
şuan muğla merkezde olan arkadaşlar bize gelişmeleri anlatsa süper olacak.
-
hep aynız mevzular delinin biri kuyuya tas atar.butun memleket içine atlar
bir kere bir yuruyuse katılayım dedim meraktan.bir sefer bile herseyi anlamama yetti.
20-30 kadar velet kenarda bekletilir.ortalık kalabalıklasınca bunlar araya karısır.biraz tarumar ederler
slogan atarlar.sonrada kaybolurlar.kalabalıkta mesajı almıstır bu arada ortalık karısır.
burda iki nokta var:
1....birincisi olay cıkmasın diye bu uyanık olunacak bu veletler yakalanacak
2...bunları kontrol eden yasını almıs (kesinlikle örgütten yada partidendir)biri mutlaka orALARDA
BİR YERE MEVZİLENMİŞTİR.yalnız cokda dumaz.hemen kaybolur.polis yine uyanık olcak ilk bu adam yakalanacak
-
Detaylar internette.Neyse mevzuyu özetlemek gerekirse BOP çalışıyor.İsrail in yamakları kürtler harekete geçti.İzmir,Manisa,Muğla,yarın Çanakkale,sonraki ay Denizli.A planı normal tıkır tıkır çalışıyor yönetim zaten kontrol altında baskıcı AKP zihniyeti.bu tip kargaşa B planlanında.Aynen Sırbistan da olduğu gibi.orada ki barış gücü askeri diye amerikan askerleri yönetimi dikte etti.amerikan hükümeti kuruldu.Türkiye de de B planı gerçekleşirse İncirlikte binlerce coni var hepsi silahlanarak türkiye nasıl kontrol edilebilinir diye sürekli brefing alıyorlar eğitiliyorlar.Konu bu Atatürk politikalarını reddetmek ülkenin sonunu gözlerimizin önüne seriyor.oysa Atatürk toprak reformu yapacaktı.görmezden gelindi.Atatürk ün uyguladığı nüfus politikası bugünkü gibi 25 milyon kürt ve ve varoş devletine izin vermiyordu.O nüfus politikası 1950 de 1. Tayyip Adnan Menderes in türkiye ye özel atadığı amerikalı diplomat tarafından durdurulmuş,Din eğitimi serbestleştirilmiş,şeyhlere dervişlere olanaklar sağlanmıştır üstüne üstlük türkiye NATO için de kore de askerimizi kıydırıp atamıza küfrettirerek incirlik üssünü kurma izni vermeden kurulmasına imkan tanınmıştır.Devam edelim parçalanıp bölünmeye.kurtarıcı beklemekle devam edelim...
-
olayları özetlememiz istenmiş.
arkadaşalr çevr eillerden 10 kadar otobüsle karşı görüşlü insanlar şehre giriş yapmış bunu jandarmadan duyduk (tanıdık biri kulaktan doğma değil)
işte bu gece için hareketlilik bekleniyordu.
fakat fethiyeden filanda bizden yana olanlar toplaştı baya.
olayın ilk patlak verdiği o meşhur cafeye yığınlaştı herkes bekliyorduk gelmelerini. fakat ne gelen oldu nede giden çoğu kız öğrenci bölgeyi terketti çoğu şehir dışına kimiside merkezde daha güvenilir olduklarını düşündükleri yerlere gittiler.
polis in yanına jandarma ve polis özel harekatta geldi gün içindede 7 tane helikopter üstümüzden geçti .
terörle mücadele timleriymiş. birazda gözdağı işte.
şimdilik sakiniz
-
yeni gelişmeler varmı hocam ?
-
yawuz bunu yazdı:
yeni gelişmeler varmı hocam ?
-----------------------------şimdilik yok
-
7-19 bunu yazdı:
tum kurtler sinir disi etceksin, turk vatandaslari oradan alip komple doguyu bombalicaksin pkk mkk kalmasin, irak kapiyi acarsada onlarlada savas yapip orayida ele gecirceksin
ayrica muhrip basima gelse yapardim ederdim demissin, zor.
-----------------------------Bizim soy orta asyadan göçtükten sonra şanlıurfa gaziantep adıyaman malatya elazığ sivas ve karsa yerleşmişler. Bir bölümü kendini Kürt olarak kabul ediyor bir bölümü de Türk. Ben bir kelime kürtçe bilmememe rağmen 3. kuşaktan halam tek kelime Türkçe bilmiyor. Ne yapayım ben şimdi. Türkiyenin hatırı sayılır büyükteki aşiretlerinden biriyiz ve can ciğer severiz birbirimizi. Ayrıca bu ülkeye hepimizin canı feda. bizim aşiretin bulunduğu bölgelere terörist giremez götünü keseriz. Terörle mücadele sırasında bir çok akrabam şehit olmuştur -gerek bireysel gerekse askerde - . Kalemi kırmadan biraz daha düşün derim.