#Renodireniyor
-
Benim anlatmaya calıstıgım olayda bu zaten adamların acıklamalarına göre adamlar resti çekmiş.
inş tatlıya baglanır mevzu ama böyle giderse zor görünüyor.
-
ergingur bunu yazdı
Benim anlatmaya calıstıgım olayda bu zaten adamların acıklamalarına göre adamlar resti çekmiş.
inşAllah tatlıya bağlanmasın hoca niye bağlanacakmış?
bak amerikada mcdonals işçileri bile saati $7 beğenmiyor $15 olsun diyor üstelik hafif iş bunlarınki
bunlar saati 10 lira ya alıyor ya almıyor belli değil üstelik ağır iş yapıyorlar
dananın kuyruğu kopsun şirketlerin burnu sürtsün iyice gerekirse devlet kepenk kapatsın
bırakta işçiler hakkını arasınlar yeter artık desinler bu paralı köpekliğe köleliğe -
AllahinOglu bunu yazdıergingur bunu yazdı
bak amerikada mcdonals işçileri bile saati $7 beğenmiyor $15 olsun diyor üstelik hafif iş bunlarınki
bunlar saati 10 lira ya alıyor ya almıyor belli değil üstelik ağır iş yapıyorlar
dananın kuyruğu kopsun şirketlerin burnu sürtsün iyice gerekirse devlet kepenk kapatsın
bırakta işçiler hakkını arasınlar yeter artık desinler bu paralı köpekliğe köleliğeşunu yapmayın amk abd de bir işçi şu fiyata çalışıyor isviçrede şuna çalışıyor
amk o ülkenin parasını kendi ülkene endeksleyip öyle hesapla abd de çöpçü 3000 dolar alıyo bizim türkiyedekiler ölmüş amk bak bakalım abd de ekmek kaç kuruş yemek çay şeker meyve sebze kaç kuruş mc donals abd de menüyü 6-7 dolaramı satıyor? illaki şartları tr den daha iyidir ama mukayesede öyle birşey olmaz
-
AllahinOglu bunu yazdıergingur bunu yazdı
bırakta işçiler hakkını arasınlar yeter artık desinler bu paralı köpekliğe köleliğe:) cok hizlisin hocam forumda sen.Bilmedigin tecrube etmedigin seyler hakkinda konusuyorsun
bi vardiya atalim beraber 8 saat Mcdonaldsta seninle bu yaz.35 derece hava sicakligi.50 derece izgara fritoz sicakligi.Kumas pantolon gomlek.Kosturmaca.Seviyesiz musterilerin cenesi.Tepende akbaba gibi gezen supervisor.
Isci her yerde altta kaliyor ulke farketmeksizin
-
DJ_Alper bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdıergingur bunu yazdı
bırakta işçiler hakkını arasınlar yeter artık desinler bu paralı köpekliğe köleliğeşunu yapmayın amk abd de bir işçi şu fiyata çalışıyor isviçrede şuna çalışıyor
amk o ülkenin parasını kendi ülkene endeksleyip öyle hesapla abd de çöpçü 3000 dolar alıyo bizim türkiyedekiler ölmüş amk bak bakalım abd de ekmek kaç kuruş yemek çay şeker meyve sebze kaç kuruş mc donals abd de menüyü 6-7 dolaramı satıyor? illaki şartları tr den daha iyidir ama mukayesede öyle birşey olmaz
$1 1TL olduğu yıllarda bunları söylüyor muydun?
ekmek yarım kilosu 1$ vardır bizim ülkemizde farklı mı? değil gramaja bakarsan aksine türkiyede daha pahalı
aynen öyle menüler $5-6-7 satıyorlar türkiyede farklı mı? değil aksine git bakalım turistik ilçeye 2-3 misli rakamları gör
türkiye faiş rakamlar konusunda singapurlar yarışır giden gören bilir
polise gidiyor 3-3.5 bin lira maaş veriyor devlet madem sanayicisinin işçisine para desteği versin veya maaşlarını düzeltsinler işte adamların
ayrıca cordelian hizmet sektörüyle ağır sanayi işini nasıl bir tutarsın? kazası var belası var hastalığı var amk -
Sa arkadaşlar ben suan Oyak Renault un içindeyim bu gecede yatarsam 8.gecwmiz olucak yerlerde yatıyor millet burda emekliligi gelende var yeni işe başlıyanda yeni işe başlayanların saat ücreti 6.03 bu kadar düşük
-
Fabrika içinde şuan 1200 fabrika dışında ise 3000 kişi bekliyorum yemek vermiyor şirket içeridekiler ceplerinden ve dışarıdakilerin getirdiği yiyecekler ile karnını doyuruyor
-
Aloryan bunu yazdı
Fabrika içinde şuan 1200 fabrika dışında ise 3000 kişi bekliyorum yemek vermiyor şirket içeridekiler ceplerinden ve dışarıdakilerin getirdiği yiyecekler ile karnını doyuruyor
Kardeş içerden bizi sık sık bilgilendirirsen sevinir. Medya korktuğu için detaylı haber yapmıyor. 5-6 polisin içeri sızıp biz dışarı çıkmak istiyoruz grev bitsin diye bağırdıkları daha sonra işçilerin kimlik sorunca polis oldukları anlaşıldığı ortaya çıkmış varmı böyle birşey ?
Bursa taraftar grubu teksas hala orda size destek veriyor mu yoksa gittiler mi
ersn tarafından 21/May/15 20:59 tarihinde düzenlenmiştir -
coLin bunu yazdı
Son durum; coşkunöz çalışanları anlaşıp işbaşı yapmışlar. Tofaş, reno ve mako eyleme devam ediyor.
Bu arada renodan kritik bi açıklama gelmiş. Hayır anlamadığım bu açıklamayı yaparken Türkiye'de en çok satan araç markasının kendilerini olduğunu bilmeden mi yapmış acaba? Buna rağmen ülkemizden çıkmak bence baya bi GÖT ister.
Renault'dan kritik açıklama
Renault Avrasya Başkanı Kugler, "Türkiye'ye uzun vadeli bakıyoruz ama eğer istikrarsızlık geldiğini görürsek o zaman yatırımlarımızı gözden geçiririz" dedi
Renault'nun Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Avrasya Bölgesi Başkanı Jean Christophe Kugler, otomotiv sektöründeki iş bırakma eylemini değerlendirdi.
Kugler, devam eden üretim duruşlarının Türkiye için bir tehdit ama aynı zamanda global bir sorun olduğunu belirterek “Türkiye'ye uzun vadeli bakıyoruz ama eğer istikrarsızlık geldiğini görürsek o zaman yatırımlarımızı gözden geçiririz” dedi.
Hic birseyide gozden geciremez.. Seve seve vermezse ss. Verecekler haklarini.. Fransada isciye 2 saat icin odedigi parayi turkiyede 8 saat icin oduyor
-
PanxeR bunu yazdı
o zamma rağmen zaten reno çalısanları daha çok kazanıyormuş boş tan. yani gereksiz eylem.
saat başına en yüksek ücret hala kendilerinde ?
adamlara yıllardır zam yapılamadıgı için zam yapmıslar.
bu kadar basit.
bayi toplantısında adam istediği parayı verir , turkcell elçi topantısında asgari ücret alan elçiler topkapı ve kremlin palace da konaklıyor.
Hocam bilmeden konuşma 3yıllık adam 1650 alırken reno da boschda yeni işe giren 1aylık adam 1750 alıyor renoda 20yıllık adam 15tl saat ücreti alırken şuan boschda 15 yıllık adam 16,78 alıyor ki bu kadar basit değil sözleşme bizde 3yıl onlarda 2yıl daha neler neler