Saçı Gözükmemiştir İnşallah
-
Nury bunu yazdı:
-----------------------------SpY-EaFw bunu yazdı:
-----------------------------
olivetti bunu yazdı:
gerçek oldugu ne malum? belki türbana karşı bir iki kişinin yapmış oldugu birşeydir? çünkü yüzler görünmüyor?
elinde foto. makinasıyla bir sokağa çık bunun gibi onlarca fotoraf çekersin :)
dışarı çık ve bana bunun benzerinden sadce 1 tane çek 10 tane deil ondan sonra buraya gel bendne ne istersen iste boş işler bunların başkalarının oyununa gelioruz
vatan gazetesi çalışanları arabayla geldi 2 genç kız indi arabadan çarşaf giydirip foto. çektiler bişiler yaptılar daha sonra basıp gittiler sölencek bişi yok
bırak hacım bu işleri :) mahalle aralarında, taksimin ortasında, okul arkalarında paketlenmiş onlarcası var :) boş iş olup olmamasından bahsetmiyorum ama bu gerçek kabul et veya etme. -
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bu konuyu treasure acmamışmıydı yahu :|
ben hatırlıom bu resmi tahribattan?
-----------------------------Evet sanki bi yerde verilmişti bu resim.
Ya da o kadar çok verildi ki hepsi aynıymış gibi geliyo.
-
ya kaç kere verildi hatta buraya ayrı bi sayfa açmışlar resimleri kymuşlar hiç gerek yok görmek istemiyorum x| .. http://www.akpizmir.org/
-
SpY-EaFw bunu yazdı:
bu fotografın gerçek olduguna inanmıyorum eger gercekse yuh diyorum o kıza. olabilir ama tüm türbanlıları bu fotoğrafa göre genellemek yanlış. ayrıca sevgilisiyle öpüşen türbanlı kızlar içinde sunu söylemek istiyorum nasıl açık olan bir kızın sevgilisiyle öpüşmesi normalsa bu türbanlı kızlar içinde geçerlidir: )
olivetti bunu yazdı:
gerçek oldugu ne malum? belki türbana karşı bir iki kişinin yapmış oldugu birşeydir? çünkü yüzler görünmüyor?
----------------------------- -
Yok treasure ın verdiği başkaydı onda daha farklı bi açı vardı:D
Şimdi olayı ben özetliyorum.Kız kanımca femli mezun grubunda 2 sene sınavı kazanamamış 3. senesi.Uşakda biyerde çalışıyo bunlar dersane çıkışı bulşuyolar böle oluyo snra:D
Aklıma stardaki evlenme programı geldi la:D
Y:Amca meyinden hoşlandın A'nın.
X:Bikere kapalı :D vs vs.edit:golden retriver cinsi yavru köpekler kaç para bilgisi oln bana pm atabilrmi.
-
fazladan.
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------SpY-EaFw bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------bu fotografın gerçek olduguna inanmıyorum eger gercekse yuh diyorum o kıza. olabilir ama tüm türbanlıları bu fotoğrafa göre genellemek yanlış. ayrıca sevgilisiyle öpüşen türbanlı kızlar içinde sunu söylemek istiyorum nasıl açık olan bir kızın sevgilisiyle öpüşmesi normalsa bu türbanlı kızlar içinde geçerlidir: )
anormal demiyorum hacım :)
Anlatmaya çalıştığım başak birşey, türbanlı namuslu açık namussuz olayı bir nevi. -
zaten kimse kimseye sen böyle yapıyosun şöyle yapıyosun diye bişi demeye hakkı yokki haa yapıyosun eywallah ama bunun yeri zamanı ve mekanı var yaa böyle abartmaya gerek varmı sözüm bu tarz abartanlara...
-
türbanlı kesime sataşmak için malzeme yapmayın.Altı kaval üstü şeşhane'lik bir durum olduğu ortada.Fakat küfür edilecek,lanet edilecek bir durum yok.Herkes kendi hayatından sorumludur.kimse kimsenin ahlak polisi değildir.
parklar da çok var bunlardan diyene bir nebze katılıyorum.bazı varoş semtlerde 'kaşarlıktan,tesettüre bürünen veya türbanını atıp kaşarlığa terfi eden hatta bu resimde ki gibi hem kaşar hemde türbanlı olma sıfatlarına sahip kızlar vardır.bir nevi emrahın annesi sendromu.hani keraneden çıkıp hamamda kafasından aşağı 41 tas su döküp evinin kadını olan varya..çok şahit oldum.
-
bulanik bunu yazdı:
treasure sandım
xD