Saçı Gözükmemiştir İnşallah
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------Her zaman söyledim gene söylüyorum..
YASTIKLARI SIZMI OLDUNUZ ? Sizene ak ? Ananmı bacınmı sevgilinmi sanane ? Elelemin namusunu korumak kollamak sizemi kaldı ? Sanki ilerde senin cocukların veya hepimizin cocukları böyle şeyler yapmıcak boş boş muhabbetler..
----------------------------- -
Sizin haklarınız hududundan geçmediği sürece bir problem olacağını sanmıyorum..
-
bu şahıslar islamı tam olarak anlayamamış,başörtüsünü iş olsun die,siyasi görüşleri belli olsun die takanlar..
-
Tarafımız belli olsun yeter dimi hoja!
-
Ayrıca bu tarz müstehcen resimleri link olarak paylaşırsanız daha uygun düşeceği kanaatindeyim..
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
Tarafımız belli olsun yeter dimi hoja!
aynen öyle hoca.. -
Sevişmeyi,skişme olarak tabir eden veya ayıp bir şeymiş gibi görenler sadece bağnaz kesim sanıyordum ama tam terside varmış.sevişmek kadar güzel bişey var mı?
adam son derece doğal diyip resim koyuyor.diğeri müstehcen diyip kaldırın diyor:)hehehehe olm bu kadar korkmayın seksten.sizin için kötü bişi.sokakta çiftleşen kedi,köpek görünce veya tvde film esnasında sevişme sahnesi çıkarken napıyorsunuz?
-
Triumph bunu yazdı:
Sevişmeyi,skişme olarak tabir eden veya ayıp bir şeymiş gibi görenler sadece bağnaz kesim sanıyordum ama tam terside varmış.sevişmek kadar güzel bişey var mı?
-----------------------------Savaşma S.... Seviş Die Boşunamı Demiş Büyüklerimiz Dimi Hocam :)
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------Sevişmeyi,skişme olarak tabir eden veya ayıp bir şeymiş gibi görenler sadece bağnaz kesim sanıyordum ama tam terside varmış.sevişmek kadar güzel bişey var mı?
adam son derece doğal diyip resim koyuyor.diğeri müstehcen diyip kaldırın diyor:)hehehehe olm bu kadar korkmayın seksten.sizin için kötü bişi.sokakta çiftleşen kedi,köpek görünce veya tvde film esnasında sevişme sahnesi çıkarken napıyorsunuz?
-----------------------------Ayrıca bu tarz müstehcen resimleri link olarak paylaşırsanız daha uygun düşeceği kanaatindeyim..-
Yol ortasında sevişmelerinde bir problem yoksa bunca kıyamet neden kopuyor?
-
insallah sacı gözukmemsıdr abı ya :S