Saçı Gözükmemiştir İnşallah
-
açıklar kapalılara kapalılar açıklara küfür etsin geçsin senin gibi.
yiyişiyorsa köşe başlarında , açıksada kapalıysada ortak özellikleri kaşar olmalarıdır.
her kapalı namuslu, her açık namussuz diye birşey yoktur, öyle değilmi sevgili designerboyalee ..
-
al işte :) belki aile baskısıyla kapatmıştır kim bilir?
-
böylelerinin sadece belden yukarısı namuslu
aşağısı sayılmıo heralde :)
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------açıklar kapalılara kapalılar açıklara küfür etsin geçsin senin gibi.
yiyişiyorsa köşe başlarında , açıksada kapalıysada ortak özellikleri kaşar olmalarıdır.
her kapalı namuslu, her açık namussuz diye birşey yoktur, öyle değilmi sevgili designerboyalee ..
-----------------------------kalın yazılanlara aynen katılıyorum:)
-
Gerçekten dini için inancı için kapananlar hiç birini bu şekilde sokaklarda yada eylem yaparken görmedim. Bu ve bunun gibi davranan kapalılar inancı için değil çıkar için, aile baskı için veya yakıştığı için kapananlardır. Neler görüyoruz sokaklarda başörtüsünü öyle örtüyorlarki tepeleri horoz ibiği gibi boyunları boru geçmiş gibi etekler diz altı ceket yapışmış. Bu tarz giyinip kapalıyım diyenleri tınlamıyorum önemsemiyorum. Bu fotoğraf gerçekmidir bilmem ama gerçeksi bu kesin aile baskısı ile kapanmıştır...
İnancı için kapananların başımın üstünde yeri var değer verip saygı duyuyorum. Bu tarzdakileride eleştirmeye bile layık görmüyorum.
-
ohoo bunlar ne ki kamyondaki türbanlının videosu telefonlarda dolaşıo :)
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------
bi upload etsene hocam sen onu ya :) -
Symbian bunu yazdı:
sertan_06 bunu yazdı:
bi upload etsene hocam sen onu ya :)
hacı boşver upload etme milleti günaha sokma mübarek günde :) zaten yeterince küfür yediler.. -
Haberiniz yok mu ? :| Tayyip yakında kendi mezhebini ilan edecek. Bunlarda o mezhebin ilk ürünleri :| Tayyibist "Müslüman"(!)
-
bugün başı örtülü çingene bir kadın allahın ağzına ........ d,yerek geçti kapının önünden..