folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Saçı Gözükmemiştir İnşallah

Saçı Gözükmemiştir İnşallah

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

bigwave bunu yazdı:
    -----------------------------
    Symbian bunu yazdı:
    sertan_06 bunu yazdı:
    ohoo bunlar ne ki kamyondaki türbanlının videosu telefonlarda dolaşıo :)
    bi upload etsene hocam sen onu ya :)
    hacı boşver upload etme milleti günaha sokma mübarek günde :) zaten yeterince küfür yediler..

bencede etmesem daha hayırlı olcak ama ilk gördüğümde oha dedim yani:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    olivetti bunu yazdı:

erkan07 bunu yazdı:

açıklar kapalılara kapalılar açıklara küfür etsin geçsin senin gibi.

yiyişiyorsa köşe başlarında , açıksada kapalıysada ortak özellikleri kaşar olmalarıdır.

her kapalı namuslu, her açık namussuz diye birşey yoktur, öyle değilmi sevgili designerboyalee ..

kalın yazılanlara aynen katılıyorum:)

altı çızılı yere ilave,

siz (türbanlı / türbansız)sevgilinizle köşe başında öpüşseniz sevgiliniz kaşar olcak ha?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

eLeman ağzının tadını biLio.. (:

Hani park doğa ortamı fiLan :P

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:
    http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=739225&title=turkiye-din-ozgurlugu-konusunda-kara-listeye-giriyor
    yahu nasıl din özgürlüğü yoktur kardeşim..ben istediğim vakit camiye-durumum müsaitse hacca vsvs gidebiliyorum/yapabiliyorum..

sırf başörtüsünü mü dikkate alıyorlar anlamıyorum..türkiyede bi sürü kiise var nasıl din özgürlüğü yok! misyonerler var o kadarkoca memlekette..birinin karalistesine girmişiz çok ta tın..!

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek
    Burdaki Sahilde dolu bunlardan  geçen hafta görmüştüm adam çimlerin üzerinde götürüyodu :) amk bunlardan korkucaksın varya ne zaman sahile insem ya sevişenini görüyorum yada kucağa hoplıyanını ;) TAYYİqçipin Neferleri Bunlar ;) Ne Mutlu TÜRBAN lıyım Diyene :)

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek
    katılıyorum sana erkan07 bizede söylenip geçip gitmekten başkada bişi düşmez....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

erkan07 bunu yazdı:

açıklar kapalılara kapalılar açıklara küfür etsin geçsin senin gibi.

yiyişiyorsa köşe başlarında , açıksada kapalıysada ortak özellikleri kaşar olmalarıdır.

her kapalı namuslu, her açık namussuz diye birşey yoktur, öyle değilmi sevgili designerboyalee ..

altı çızılı yere ilave,

siz (türbanlı / türbansız)sevgilinizle köşe başında öpüşseniz sevgiliniz kaşar olcak ha?

bende aynen katiliyorum, su görüntü bize kiz kapali oldugu icin kizdan bir muhterizlik bekliyoruz, bu bakimdan abes geliyor.. oysaki acikda kapalida olsa farkeden birsey yok..

ayrica su konumda baska birseyede deginmek istiyorum, tutturmuslar bir türban türban diye, basi kapali kici acik öyle acaip sekiller var ki.. gecen staj yerimde tekniker dayilardan biri (tipi birazda şahin K ya benziyor) adam "yaw ben artik acik kizlardan degil kapali kizlardan zevk aliyorum, öyle bi giyiniyor yüz göz öyle bir boya ki acigi aratmiyor bi tek basi kapali" diyor..

HAKLI !!! ayrica olayi farkli bir boyuta tasimak gibi olmasinda günümüz cercevesinde bu kapalilik mevzusu maneviyattan cikip tamamen bir siyasi görüsü niteleyici SİMGE haline gelmistir..

MİSAL bi dügüne gittiginizde bakin. türbanli kapali ama bi yüz göz boyasi bi kiyafet, abooo bi danslar bir göbek attirmalar.. tayyibin kizi attiriyo iste.. hani hakkaten kapali olmasina ragmen oynayan kizlarimiz teyzelerimiz annelerimiz bacilarimizda var, bu anlattigim imaj farkli anlatabildiysem..

ayrica illaki kapali kizlara islami bir tavir, ahlak ve davranis bicimi tarz edilmisse; su bilinmeli ki islamda TÜRBAN diye birsey yoktur.. islamda TESETTÜR vardir.. su resim ve benzeride TÜRBANLI diye abes görülmemeli, cünkü tesettür cercevesinde degerlendirilir bir durum degil  :|

choosing my confessions...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

img530/3348/parksexsx2.jpgimg377/4632/dsc5523ft6.jpg

img144/9940/monkeysexbg9.jpg

img241/1153/insectsexbk2.jpg

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44430000/jpg/_44430435_cervic_cell203.jpg

Gayet doğal şeyler bunlar her canlı yapıyor.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    Z-chan'a katıLıorm ha sıkmabaşLar yiişmiş ha bunLar..Gayet doğaL şeyLer herkesin ihtiacı herkes yapabiLir yani :)
Toplam Hit: 20574 Toplam Mesaj: 97