Saçma Sapan Bilgisayar Anılarınız
-
merhaba
okulda defterde ctrl+f yi hepimiz aramışızdır :D bunun gibi abuk anılar herkesten çıkar inanıyorum
benimde bi tanesi azönce başıma geldi o yüzde konuyu açtım şöyleki,
dün bi resmimi çekmiştim, çenemde sivilce gibi bişey vardı kanıştı onu sildim pc de biraz şopladım, şimdi ayna karşısına geçtim yüzümü yıkarken o sivilceyi orda gördüm korktum bi an "lan bunu sildiydimya" falan gibi bişey düşündüm bi beş saniye, sildiğim öbür taraftamıydı falan gibi bişey oldum sonra anladım olayı
-
ctrl+z' yi çok aramışlığım olmuştur.
-
oha amk. çıldırdınız mı, hiç olmadı :/
-
google da google ı arayan adam var karşınızda :D
-
WALLACEs bunu yazdı
ctrl+z' yi çok aramışlığım olmuştur.
yeap ..
-
sene 98 bir dünya internet faturası yüzünden peder interneti kapadı o zamanlar 143 var bilen bilir
ben 5-6 mt boyunda bir bakır tel buldum çift taraflı sonra balkonun önünden geçen telefon kablosunu tırtıkladım
gece 12'den sonra kabloyu salar o hatta saplardım :\
yıllar sonra gidip komşudan helallik istedik yahu :))
-98-99 yılında pek türkçe site yoktu jpeg optimizer ile resimleri sıkıştırır ve disketlere atar arkadaşlarla paylaşırdık ;)-mirc kültürü o zman peydahladı sabahlara gözümüz pörtlerdi
-mortal kombat 4 çıkmıştı İDM'nin atası getrigt indirme programı ile 1,4kb hızında taa 1 haftada indirdim oyunu :|
vs vs.. çok hatıra var hangisini yazam laa
aliyk tarafından 11/Eyl/12 16:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Arkadaşımın çıkışına Windows ME cd'si sokmuştum. Şaka lan şaka, böyle acayip konu mu olur lan? İki saat pc başında durduktan sonra 15 dk mola verin gençler tamam mı?
krypt tarafından 11/Eyl/12 16:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Oyunların kısa yollarını diskete atardık farklı yerde çalışmayıncada sorunu çözmeye çalışırdı :D
-
oyun yüklerdim baktım beğenmedim kısayolunu silerdim 1 hafta sonra pc çökerdi formatı öyle öğrendim
2.bilgisayarımda disket yeri yok satan adam söylemişti ulan dedim şimdi yandık bütün ödevler mödevler disketlerde hep cdye yazmayı bilmiyoz o zamanda
bir zamanlar pardusu kurmuşum açıyorum dolanıyorum öyle. taktım oyun yüklüycem exe uzantılı yüklenmiyo bi o zaman format daha atmıştım
pcyi hızlandırcam diye boot ayarlarını bozmuştum
mettoman tarafından 13/Eyl/12 09:12 tarihinde düzenlenmiştir -
2 sene önce çok fena online cs 1.5 bağımlılığım vardı. Oyunda da "e" tuşuna basıp duvarı sprey ile boyama ve yerli yersiz space tuşuna basıp zıplama gibi alışkanlıklarım vardı.
Yolda yürürken duvarlara çok yakın gidince sanki "e" tuşuna basıp spreyliyecekmişim gibi geliyordu, birde yerli yersiz zıplayasım geliyordu. Şimdi bakıyorumda çok ilginç geliyor yahu nasıl bu kadar ileri gitmişim.
-
pokemoncrater vardı. Web tabanlı online oyun oynamak bile işkenceydi.. Dial up net olunca.. Bi pokemonu hareket ettirecez diye ne çekerdik be :D Gelen faturada cabası
Biçok kişinin hatıralarını canlandırıyım :D
Edit:Birde şu cümleyi duyardık"interneti kapat,telefonla konuşmam lazım ". Heyt be :D
http://www.youtube.com/watch?v=gsNaR6FRuO0
pcdoktor636 tarafından 11/Eyl/12 17:16 tarihinde düzenlenmiştir