folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saçma Sapan Bilgisayar Anılarınız

Saçma Sapan Bilgisayar Anılarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

ultrapaswords mü ne vardı hey gidi günler bilen bilir :)

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hergün pc açıldığında microsoft sayfasına giriyor.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

ilk bilgisayarımı aldığımda   film cd si taktım ama ses çıkmıyordu. neden hoparlörlerden ses çıkmıyor diye bayağı uğraşmıştım nedenini bulmam uzun sürmedi kasanın yanındaki havalandırma deliklerini hoparlör sanmışım :D

gülmeyin ha sakın :D 

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı

ctrl+z' yi çok aramışlığım olmuştur.

nokta atışı 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

2 tane ethernet portu olan bilgisayarıma, modemden 2 tane ethernet bağlarsam internet hızımın x2 olacağını sanardım :)

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

99 yılında ilk bilgisayarım olmuştu kulakdan dolma bilgilerle masaüstü arkaplan resmine uğraşıp kendi fotomu koymuştum. O gün dedim tamam daha ne yapılabilir ki bu bilgisayarda çözdüm bitirdim herşeyi :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

ilk böle çok cd li oyunların çıktığı zamandı matrix in oyunu çıkmıştı arkadaslar beraber olduk aldık oyunu ılk onun pc ye yukledık sonra kosarak benım eve gıttık oyunu yukledık ama ekran kartı desteklemıordu oyunu o gun den sonra age of mitoloji den ötesini kuramadım pc ye hep eski oyunları oynamak zorunda kalmıştım :(( saçma sapan degıl ama çok üzülmüştüm lan.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

müşterinin kasasın da çay bardağı unutup göndermiştim. Adam eve kadar gittikten sonra aramıştı dükkanı "bunun içinden çan çun ses geliyor, normal mi?" diye :)

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Az önce arkadaş bi kasayı açmış ses geliyo diye. içinden fare çıkmış.

Naber la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı

ctrl+z' yi çok aramışlığım olmuştur.

Toplam Hit: 9215 Toplam Mesaj: 91