Saçma Sapan Bilgisayar Anılarınız
-
ultrapaswords mü ne vardı hey gidi günler bilen bilir :)
-
hergün pc açıldığında microsoft sayfasına giriyor.
-
ilk bilgisayarımı aldığımda film cd si taktım ama ses çıkmıyordu. neden hoparlörlerden ses çıkmıyor diye bayağı uğraşmıştım nedenini bulmam uzun sürmedi kasanın yanındaki havalandırma deliklerini hoparlör sanmışım :D
gülmeyin ha sakın :D
-
WALLACEs bunu yazdı
ctrl+z' yi çok aramışlığım olmuştur.
nokta atışı
-
2 tane ethernet portu olan bilgisayarıma, modemden 2 tane ethernet bağlarsam internet hızımın x2 olacağını sanardım :)
-
99 yılında ilk bilgisayarım olmuştu kulakdan dolma bilgilerle masaüstü arkaplan resmine uğraşıp kendi fotomu koymuştum. O gün dedim tamam daha ne yapılabilir ki bu bilgisayarda çözdüm bitirdim herşeyi :D
-
ilk böle çok cd li oyunların çıktığı zamandı matrix in oyunu çıkmıştı arkadaslar beraber olduk aldık oyunu ılk onun pc ye yukledık sonra kosarak benım eve gıttık oyunu yukledık ama ekran kartı desteklemıordu oyunu o gun den sonra age of mitoloji den ötesini kuramadım pc ye hep eski oyunları oynamak zorunda kalmıştım :(( saçma sapan degıl ama çok üzülmüştüm lan.
-
müşterinin kasasın da çay bardağı unutup göndermiştim. Adam eve kadar gittikten sonra aramıştı dükkanı "bunun içinden çan çun ses geliyor, normal mi?" diye :)
-
Az önce arkadaş bi kasayı açmış ses geliyo diye. içinden fare çıkmış.
-
WALLACEs bunu yazdı
ctrl+z' yi çok aramışlığım olmuştur.