Saçma Sapan Bilgisayar Anılarınız
-
97 senesiydi orta sondayız. Hayatımızda ilk defa bilgisayarla tanıştık. Herkes başına üşüştü. klavyesine dokunmak ne mümkün. Neyse bir hafta sonra ne olduysa bizim Windows 95 çöktü. Koca okulda ki tek bilgisayar çöktü. o hafta bilgisayar dersinde bilgisayar yine vardı ama kapalıydı. O an sınıf arkadaşlarımdan biri kalkıp ''örtmenim hepsi Hamza'nın yüzünden geçen hafta hastaydı, bilgisayara bakarkene de hapşurdu. Kesin virüs bulaştırdı'' demişti. O gündeler buna inanmıştık. Şimdi hatırladığımda hala gülüyorum...
-
ManiakRhifat bunu yazdı
müşterinin kasasın da çay bardağı unutup göndermiştim. Adam eve kadar gittikten sonra aramıştı dükkanı "bunun içinden çan çun ses geliyor, normal mi?" diye :)
iyimiş:)
-
-benim eski makinalrın birinde siyah ile kırmızı rengim bir farkı yoktu ikside tam siyahtı 3-4 hafta öyle takılmıştım sonra babama söylediğimde yaptığı tek eşy monütor kablosunun vidalarını elle sıkmak olmuştu ve düzelmişti.
- bir de bilen bilir runescape diye bir oyun vardı başından hiç kalmazdım oyunda balık tutarken bir süre sonra afk diyip atıyordu oyun atmasın diye ağır bir tası klavyede sağ ok un üzerine koymuştum ekran sürekli döndüğü için hiç afk olmuyordu ve okula gidip eve gelene kadar bırakıyordum adamı o şekilde
-
asansörde çıkacağım katın tuşuna 2 kere ard arda mouse gibi bastığımı bilirim.
-
Gece uyuyamadığım zaman tavanda gözlerimle sanal mouse dolaştırırım, avizeye düğmelere kapı kollarına çift tıklarım falan.
-
OldBoy bunu yazdı
asansörde çıkacağım katın tuşuna 2 kere ard arda mouse gibi bastığımı bilirim.
Bknz: Asosyal belirtileri :))
-
Sene 1995 veya 1996. Disketlere tükürüncevirüs bulaştığını zannederdik. Sonra cd ler yaygınlaşmaya başladı. Sonra cd lerde de aynı muhabbet var sandık.
Gıcık olduğum bir internet cafeye virüs bulaştırmak için önceden üzerine tükürdüğümüz cd yi cd room a taktık. Bi bok olmadı. Cd yi okumadı. Sonra cd yi silip taktık. CD çalıştı.
O gün tecrübeyle anladık biyolojik virüsün makinaları etkilemediğini :D
Çok fena bir anıdır gülmeyin :D
[O internet cafenin normal cafe kısmı da vardı. Gıcık olduğumuz ve virüs bulaştıramadığımız cafe den intikamımızı sabit telefon kullanarak aldık. Her gün birkaç defa arayıp şöyle sipariş veriyorduk: 2 tane ekmek arası bol ketçap mayonezli hdd. O yoksa porsiyon ram yada ekran kartı yeşillik bol :D ]
-
defterde ctrl+ yapmış çok komik hehehehehe
-
Ben İnternet Cafeciyim Sabah akşam Akınsoft Kullanıyorum
Gece Yatarken biri rüyamda 10-12 ye aktar
bende Yataktan kalkarım Gider Çamaşır makinesi Ayna Lavabo 3 lüsü yanyana Çamaşırmakinesine alimi koyup aynaya bakım Akınsoft penceresi nerde die araştıran insanım :)
-
en büyük sorunum CTRL + S yapmayışım PS'de çalışırken saatlerce çalışır fakat hiç kaydetmem sonra tak kitlenir veya birşey olur gider işte hayatımın acısını yaşarım oto kayıt olsa süper olurdu