SAP İle Günlük 1000 TL Kazanın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kulaksiz
    kulaksiz's avatar
    Erkek

Türkiyede Bir SAP danışmanı günlük minimum 450TL kazanıyor
    Günlük ücret Türkiyede 450-1300TL arası değişiyor, yurdışında daha yüksek. Bu rakam Euro oluyor. 
    Webmaster arkadaşlar css'dir, php'dir öğrenmeye verdiğiniz zamanı SAP öğrenmeye harcarsanız inanın bana pişman olmazsınız. 

Sigma Bilişim Akademisi tanıtım amacıyla 10 Kişiye ücretsiz SAP eğitimi veriyor. 

kampanya.sigmaegitim.com adresinden kampanyaya katılabilirsiniz. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Kayıt onayından sonraki butonlarda google translate kullanılmış gibi. Bir de web programlama öğreten bir yerin bize yazabilirsiniz dediği adresin gmail olması da garip. Sitede 3 kişiye ücretsiz diyor, kayıt sayfasında 10 kişiye. 

Kayıt oldum gerçi, SAP hakkında hiçbir fikrim olmamasına rağmen. Bekleyelim bakalım. Teşekkürler.

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

üstad refli link vermek yasak. yönetimden uyarı gelmeden kaldır istersen.

edit: normal linkte vermişsin pardon.

sanane tarafından 06/Kas/12 20:19 tarihinde düzenlenmiştir

Naber la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

en son gittiğimde bi alaman ağbey buraya gelmek istiyosna özellikle SAP öğren, hem deli para kazanırsın hemde SAP bilene ihtiyaç var demişti. bu almanya için geçerli tabi. ha ben naptım, "mantıklı aslında" deyip sonrada unuttum gitti :D

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kulaksiz
    kulaksiz's avatar
    Erkek
    sanane bunu yazdı

üstad refli link vermek yasak. yönetimden uyarı gelmeden kaldır istersen.

referanslı link vermenin yasak olduğunu bilmiyodum, düzeltiyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

duyduğuma göre büyük fabrikalarda(türkiyede) bu sap yazılımı peynir ekmek gibi gidiyormuş

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Sap ne la

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

O işten bi halt anlamadım ben hocalar.

Fabrika gidiyor SAP alıyor, programın fiyatı 2 milyon dolar. Bu böyle her türlü işletmenin yönetimi için hazır database templateler üzerine iş akışı modellenen bir sistem.

Bir de danışmanlar gerçekten böyle paralar alıyorlar. Alsınlar ona da bişey demiorum.

Ama templateden oluşan bir modeli 2 milyon dolardan başlayıp alıp üstüne bu danışmanlara dünyayı ödeyen yöneticilerin kafasini zkm. 10 tane .net ci alın fabrikanız için özel yazsınlar. Hiçbir işletme tam aynı değildir ki template e oturtacan, onun için danışmanlara da bu paraları ödersin kendine uyarlasınlar koca programı diye.

Not: refli link yasakmı la ben bilmiodum kim koydu ki o yasağı? zaten bütün linkler otomatik nofolow lu niye yasak olsunki

HolyOne tarafından 06/Kas/12 20:24 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Fabrika gidiyor SAP alıyor, programın fiyatı 2 milyon dolar. Bu böyle her türlü işletmenin yönetimi için hazır database templateler üzerine iş akışı modellenen bir sistem.

Bir de danışmanlar gerçekten böyle paralar alıyorlar. Alsınlar ona da bişey demiorum.

Ama templateden oluşan bir modeli 2 milyon dolardan başlayıp alıp üstüne bu danışmanlara dünyayı ödeyen yöneticilerin kafasini zkm. 10 tane .net ci alın fabrikanız için özel yazsınlar. Hiçbir işletme tam aynı değildir ki template e oturtacan, onun için danışmanlara da bu paraları ödersin kendine uyarlasınlar koca programı diye.

Hocam Türkiye'nin en önde gelen ve en büyük şirketleri SAP programını kullanıyor. Çalıştığım firmada SAP desteği veriyor. Demekki adamlarında bi bildiği var ki birşey yapıyorlardır diye düşünüyorum bazen

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Bütün SAP ları toplasak bi bizim şeyhimiz etmiyor bak işte adam 10 .net ciyle çözdü işi :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

nasıl bir altyapı lazım bunun için

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
Toplam Hit: 11924 Toplam Mesaj: 77