SAP İle Günlük 1000 TL Kazanın
-
kuramı cekiyorlar her ay ücretsiz eğitim için
-
muhteremzat bunu yazdı
kura yok hocam,
kampanyaya katılınca sana özel bir url yayınlanıyor.
bu url'yi facebook vs. paylaşarak diğer kişilerin kampanyaya katılmasını sağlıyorsun.
en çok kişi getiren o ay birinci oluyor ve kazanıyor .
Geçen ay 1. olan arkadaş 19 kişi getirmiş yani kazanmak çok kolay aslında.
-
kulaksiz bunu yazdımuhteremzat bunu yazdı
kura yok hocam,
kampanyaya katılınca sana özel bir url yayınlanıyor.
bu url'yi facebook vs. paylaşarak diğer kişilerin kampanyaya katılmasını sağlıyorsun.
en çok kişi getiren o ay birinci oluyor ve kazanıyor .
Geçen ay 1. olan arkadaş 19 kişi getirmiş yani kazanmak çok kolay aslında.
sözlükte paylaşayım ozaman :D
-
SAP ile calisanlarin bir bildigi vardir diyordum bende. bir sure kullandiktan ve Galatasaray universitesinde ERP derslerini dinledikten sonra bir bilmediklerinin oldugunu ogrendim.
Holynin dedigi gibi 10 tane dotnetci alip yaptirirsan daha ucuza geliyor. sonra 2 eleman birak onarim ve ilerki guncellemeler icin missss.
-
rakkoc bunu yazdı
SAP ile calisanlarin bir bildigi vardir diyordum bende. bir sure kullandiktan ve Galatasaray universitesinde ERP derslerini dinledikten sonra bir bilmediklerinin oldugunu ogrendim.
Holynin dedigi gibi 10 tane dotnetci alip yaptirirsan daha ucuza geliyor. sonra 2 eleman birak onarim ve ilerki guncellemeler icin missss.
Galataray Uni.'de SAP dersi mi var?
-
sayfaları okudumda..
Ne SAP mış a.k.
-
talihli benmisim müridler.
kursu yazın almayı dusunuyorum, sagolsun müridimiz yardımcı olacakmıs o konuda.
-
kulaksiz bunu yazdırakkoc bunu yazdı
Galataray Uni.'de SAP dersi mi var?
yes. Endusturi muhendisliginde ERP uzmanligi SAP gibi dallanmalar mevcut
-
traş gibime geldi ayda 30000 lira kazanmak varken neden gidip 3-5 tane ögrenciye ögretip aytda 3-5 kazanıyor ki ?
madem sap biliyor ögretmesin icra etsin
-
Benim 4-5 arkadaşım son sınıfta sap danışmanlık şirketlerinde işe başladılar 0 bilgi ile. Bu tarz şirketler zaten eğitmek için alıyorlar kursa gidilmesi gerekmez
birde öğrenirken 1300 1400 lira gibi bir ücret alıyorsunuz bilgisayar müh mat müh endüstri vs öğrencileri varsa kursla zaman kaybetmesinler boşuna