SAP İle Günlük 1000 TL Kazanın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Not: refli link yasakmı la ben bilmiodum kim koydu ki o yasağı? zaten bütün linkler otomatik nofolow lu niye yasak olsunki

Mevzu nofollow olup olmaması değil, her önüne gelenin arkadaşlar su siteye üye olsanıza diye konu acıp altına www.aliatabak.com?ref=31212121 diye konu acmasıydı :)

Referanslı link yasaktır

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Önemli olan enstrüman çalmayı öğrenmek değil, beste yapabilmek.

Bu  program için endüstri mühendisi bilginizin olması gerektiğini düşünüyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

bence önümüzdeki 10 yılda SAP bu kadar populer kalamicak,

cunku teknoloji her gecen gun gelisiyor, ve SAP'ın yapabildiklerini X programi da tam olarak yapamasa da. firmanin ihtiyaclarini giderebilecek

5 yıl önceki ETA yı 5 yıl önceki Nebimi düsünün.

türkiyede yazılıma bu paraları verebilecek sayılı firma var zaten.

yazılım artık eskisi kadar düşük seviyeli değil. yüksek seviyeye ulaştığı için. SAP gibi programı eskiden 100 kişi 5 yılda yazdıysa

önümüzdeki yıllarda 10 kişilik ekip 5 yılda yazabilir.

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SinusX bunu yazdı

Benim 4-5 arkadaşım son sınıfta sap danışmanlık şirketlerinde işe başladılar 0 bilgi ile. Bu tarz şirketler zaten eğitmek için alıyorlar kursa gidilmesi gerekmez 

birde öğrenirken 1300 1400 lira gibi bir ücret alıyorsunuz bilgisayar müh mat müh endüstri vs öğrencileri varsa kursla zaman kaybetmesinler boşuna

0 bilgi ile hangi bölümde okuyorsan oku bi bok yapamazsın ki zaten.

simdi ben bedavadan kazanmısım kursu, yazın öglene kadar uyuyacagıma gitsem daha iyi degil mi :D

müridle konustuk, evet endüstri mühendisligine yönelik bir egitim aslında ama modülleri var, bu modüller arasında da ABAP mevcut ki bize de hitap eden bir olgu. fazla bilgi göz cıkarmaz.

@allura

aylık 30 bin lira icin bir yorum yapamam da, bizzat halamın oglu ayda 10 bin liradan fazla kazanıyor ona eminim.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    Andrei bunu yazdı
    SinusX bunu yazdı

Benim 4-5 arkadaşım son sınıfta sap danışmanlık şirketlerinde işe başladılar 0 bilgi ile. Bu tarz şirketler zaten eğitmek için alıyorlar kursa gidilmesi gerekmez 

birde öğrenirken 1300 1400 lira gibi bir ücret alıyorsunuz bilgisayar müh mat müh endüstri vs öğrencileri varsa kursla zaman kaybetmesinler boşuna

0 bilgi ile hangi bölümde okuyorsan oku bi bok yapamazsın ki zaten.

simdi ben bedavadan kazanmısım kursu, yazın öglene kadar uyuyacagıma gitsem daha iyi degil mi :D

müridle konustuk, evet endüstri mühendisligine yönelik bir egitim aslında ama modülleri var, bu modüller arasında da ABAP mevcut ki bize de hitap eden bir olgu. fazla bilgi göz cıkarmaz.

@allura

aylık 30 bin lira icin bir yorum yapamam da, bizzat halamın oglu ayda 10 bin liradan fazla kazanıyor ona eminim.

10 bin tabiki iyi para. suan piyasasi iyi ama dedigim gibi ERP sistemleri (sadece SAP degil) cok farkli bir dunya. calisma alanida kisitli. Turkiyede SAP kullanan firma sayisina ve SAP destegi veren firma sayisina bakman lazim; SAP entegratoru olarak is bulabilirsen (bu 5 yil icinde) iyi paralar kazanirsin. zaten 5-6 yil sonra bunlarda ayaga dusecek herkez yapabiliyor olacak (bakiniz web isleri)

Ama sahsi kanaatim firmanin ihtiyacina gore bir yazilim daha gelistirmek daha mantikli. SAP alan firma surekli guncelleme yaptirmak zorunda kaliyor sonucta (Muhasebesel anlamda degisen vergi indirimleri ve yasalarina gore moduller tekrar derleniyor)

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kulaksiz
    kulaksiz's avatar
    Erkek
    Allura bunu yazdı

traş gibime geldi ayda 30000 lira kazanmak varken neden gidip 3-5 tane ögrenciye ögretip aytda 3-5 kazanıyor ki ?

madem sap biliyor ögretmesin icra etsin 

Bizde, hafta içi danışmanlık yapan uzman danışmanlar haftasonu danışmanı olduğu modülün eğitimini veriyor. 

birçok malum kurumdaki gibi 1 öğretmen herşeyin eğitimini vermiyor. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kulaksiz
    kulaksiz's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı

Önemli olan enstrüman çalmayı öğrenmek değil, beste yapabilmek.

Bu  program için endüstri mühendisi bilginizin olması gerektiğini düşünüyorum.

kullanıcı tarafı için değil, 

Fakat danışmanlık tarafı için haklısın (ama yinede endüstri müh. demeyelim buna)

sistem analizi - dizaynı konusundaki bilgi ve yetenek danışmanın değerini arttır. 

Birde sektör ve süreç tecrübesi. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

SAP programını tek bir holding binası içerisinde ki bilgisayar yapısını ya da büyük bir fabrika olarak görmeyin arkadaşlar global şirketlerin tüm dünya üzerinde ki çalışanlarını kapsayan komplike bir durumu söz konusudr kaldı ki Türkiye de bile bir çok holding ya da grup şirketin yurt dışında ciddi ayakları var tüm şirketin tek bir program üzerinden detaylı bir şekilde yönetilebilmesi önemli bir husustur ayrıca güvenlik ekstra önemlidir.

İr arkadaş kısaca bahsetmiş ufak çaplı bir örnete ben vermek isterim,

Üretim arayüzü

Hammadde talebi

Satın alma

Muhasebe

Lojistik

Satış

İT

HR

İthalat

İhracat

bu liste uzarda uzarda uzar İpekyol firmasının 1250 çalışanı var yanlış hatırlamıyorsam varın siz hesaplayın.

Her şey sisteme girer söz uçar yazı kalır kim hatalıysa program sayesinde ortaya çıkar mantalitesi şirketin çalışma verimliliği artar bıdı bıdı üzerine saatlerce konuşulur kar oranları , satın alma politikası , üretim hacmi, satış yüzdeleri haftalık, aylık, yıllık hesaplamalar bıdı bıdı bıdı amaan çok sıkıcı...

Keep Going !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kulaksiz
    kulaksiz's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    kulaksiz bunu yazdı
    muhteremzat bunu yazdı

kuramı cekiyorlar her ay ücretsiz eğitim için

kura yok hocam, 

kampanyaya katılınca sana özel bir url yayınlanıyor. 

bu url'yi facebook vs. paylaşarak diğer kişilerin kampanyaya katılmasını sağlıyorsun. 

en çok kişi getiren o ay birinci oluyor ve kazanıyor . 

Geçen ay 1. olan arkadaş 19 kişi getirmiş yani kazanmak çok kolay aslında. 

sözlükte paylaşayım ozaman :D

arkadaşlar sözlüklerde paylaşırsanız memnun olurum. 

http://kampanya.finsoft.com.tr/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Dediğine göre bir ton para kaldıran profesyonel adamlar niye kendilerine ayırabilecekleri kısa zamanları değerlendirmek yerine bir de ders vermeyle falan uğraşıyorlar? Kendilerinden sonra gelip en büyük pasta dilimini yiyecek kimse olmamasından mı korkuyorlar?

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
Toplam Hit: 12503 Toplam Mesaj: 77