SAP İle Günlük 1000 TL Kazanın
-
hocam bu SAP da şöyle birşey var, genelde SAP'i şirkete uyarlama yapmak yerine da şirketler organizasyonlarını, süreçlerini vs. SAP'a göre uyarlıyorlar
-
Benide alin benide alin.
Tbt indirimi varmi ?
-
Oha bedavaymis lan
-
swordfish bunu yazdı
Oha bedavaymis lan
hocam inşallah senin şirketede SAP kurarız.
-
kelomar bunu yazdı
hocam bu SAP da şöyle birşey var, genelde SAP'i şirkete uyarlama yapmak yerine da şirketler organizasyonlarını, süreçlerini vs. SAP'a göre uyarlıyorlar
Olay budur, Hidromek firması da SAP kullanıyor ve ben hayatımda bu kadar t.şşaklı program görmedim...
Holy şeyhim doğru söylemiş yapılabilirse yapılabilecek bişey illaki ama abartı derecede uğraş ister bir SAP çıkartabilmek için.
Sistemi özetleyeyim genel hatlarıyla, malzemenin üreticisinden girişine üretilen malzemenin satışına kadar ki bütün bölümleri kapsıyor ve o kadar ayrıntılanmış hesapları var ki anlatsam bitmez. Birde her bölüm kendini ilgilendiren şeylerle ilgileniyor o sayede çok kapsamlı olarak öğrenmeleri gerekmiyor yani kesimhane ilgilisi sadece kesim yapacağı malzemelere ve ne miktarda yapması gerektiğine bakıyor ve gidip de kaynağa bakamıyor.
-
swordfish bunu yazdı
Oha bedavaymis lan
Kreklisi var mi :)
-
Sap diyince club ortamı aklıma geldi içeride çok sap dolu
-
swordfish bunu yazdıswordfish bunu yazdı
Oha bedavaymis lan
Kreklisi var mi :)
yanlış alıntı :D bir alttan yapacaktın sanırım :D
blackace tarafından 06/Kas/12 21:47 tarihinde düzenlenmiştir -
swordfish bunu yazdı
Benide alin benide alin.
Tbt indirimi varmi ?
Kurs sahibini tanıyorum, Tahribattan geldiğini söyleyene özel indirim yaparlar, konuştum eğitimin türüne göre değişir, indirim minumum fiyatı veririz diyor.
-
Müthiş bir iş kapısı, bir arkadaşım aynen söylendiği gibi danışmanlık yapıyor bir yazılım firmasında. Aylık 4500 TL gibi bir rakam söylemişti geçen sene. Yaptıkları şey kabaca fabrikanın iş akışını programa entegre etmek.
Endüstri müh. oldukça ilgileniyor bu programla, onun haricinde işletmeci ve bilg programcıları da ilgileniyor.
Not: Müdür günlük 1000tl biraz abartılı değil mi?
Mukavim_ tarafından 07/Kas/12 15:31 tarihinde düzenlenmiştir