folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Savaş Halinde Sığınaklar :)

Savaş Halinde Sığınaklar :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Konu Sığınakların yeri akm bilmek en doal hakkımız..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

bizim evin altında bodrum var, oraya girsek bişey olur mu ki acep?

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

istanbulda sığınak olsa savaş alarmında izdihamdan ölenler savaşta ölüceklerden daha fazla olur.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Osiris bunu yazdı:
    -----------------------------

istanbulda sığınak olsa savaş alarmında izlihamdan ölenler savaşta ölüceklerden daha fazla olur.

kesinlikle katiliyorum, siginak girisindeki diyaloglar "acilin ulen ben milletvekiliyim" sanirim adami linc ederler orda :)

ve istanbuldaki anadolu yakasi avrupa yakasinda siginaklar nerde bilmiyorum bi arastirayim bakalim            

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

bizim apartmanında altındaki dükkanlar sığınakmış :/ ne biçim işse..

boluda sığınak var mı bilmiyorum ya belediyenin orlarda yada hisar tepesi var oralarda olabilir öğrenmek lazım :/

:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

BiGGest bunu yazdı:
    hıı..savaş çıksa saklanıcak yer arıyosunuz yani ..bunu sevdim..bizim evin bahceye saklanırsınız o zaman ben sizi korurum..
    Hoca salakmısın allahını seversen?

Eline alırsın kılıcını koşarsın artık...

Hangi devirde yaşadağının, ordunun görevinin ne olduğunu neyin ne olduğunu bilmion sanırım...

Çıkıp nerede savaşmayı düşünüon? Saçma sapan konuşuon?

incirliğemi koşacaksın, ırak sınırından ırağamı gireceksin???

öncelike...o avatarının altındaki madalyalar bana salak deme hakkını vermez sana..

ikincisi.. " incirliğemi koşacaksın,ırak sınırından ırağamı gireceksin" .. tamamiyle saçma bi cümle.. neden ?
    düşün istanbuldasın..ırak ın oralarda yada incirlik civarlarında bişeyler oldugunu duydun Sıgınak mı arıycaksın istanbulda :) 

seninde pek orduyu tanıdıgını sanmıyorum...sana tavsiyem " kara şahin düştü " filmini izlemen..o zaman anlarsın belki ne demek istedigim..

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

istanbulda yasiyorsaniz, bir radyoaktif saldiri olursa veya bir hava saldirisi  tek kelimeyle

SICTIK

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=70631 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

=) 2 3 ülke kadar nüfusu olan bir şehire kaç tane sığınak yetebilir ki? Devlet hiçbir şekilde o kadar kişinin yemeğini karşılıyamaz. Kimyasal bir saldırı olsa zaten hiçbir şey yapamayız ki sığınaklarda olsak bile hava filtreleri dayanmaz. Öle bir ortamda zaten herkes kendi başının çaresine bakar. Deprem oldu benzin kalmadı istanbulda. Herkes bir yerlere kaçar benzinleri yettiği kadar. Sığınak varsa istanbulda göz boyamak içindir her hangi bir işlevi yoktur =D. Ben öle bir ortamda istanbuldan çıkamam o yüzden savaş bitene kadar vandalism yaparım.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Under hojam zaten İstanbul başlı başına tüm felaket senaryolarının eksiksiz sonuç vereceği bir şehir :) Değil o şehri boşaltmak , siren çalsa "bu gürültü ne layn ?" diyen %80 lik kesimi nereye boşaltacaksın :) Birde malum yer sıkıntısı dolayısıyla , beyin takımı öncelikli olur öyle bir durumda sokaktaki tinerci sığınağa alınmaz... Doktorudur , Mühendisidir öncelikli bir sıralama uygulanır

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Önemli olan savaşı engellemek.Bütün şehri sığınağa sokacak halimiz.Bir sürü ölen insan olacak.Adı üstünde savaş.Sığınakta olanlar torpilli kişiler olacak.Ayrıca artık savaşlar eskisi gibi değil.Sen uçak sesi duyarsın ve kafanı oraya çevirdiğin an işin bitmiş olur.Saniyeler içerisinde adam vurup kaçıyor.Sığınağamı saklanacağız demek çok saçma.Savaşta iş en son karadaki askere düşer.Kafasına bombalar yağarken mantar tabancasıyla uçak düşürecek herhalde.Elde olan kara birliklerini hava saldırısından korumak çok önemlidir.Hava kuvvetlerimiz çaresine bakar.Eğer onlar karşı koyamazsa düşman birlikleri karadan saldırıya geçerler.Bu durumda Allah ne verdiyse savaşırız.

λ
Toplam Hit: 21416 Toplam Mesaj: 80