Savaşa Hayır
-
RETRET bunu yazdı
gelmiş hıyar ağası yine...
80 darbesini yaptıran ABD'dir American liberal sisteminin genişletilmesi için uzak karakol türkiyenin sosyalizme yönelmemesi için bu darbe Amerikancı Orduya yaptırılmıştır. 27 Mayıs darbesini de Amerika Birleşik Devletleri yaptırmıştır sebebi Liberal ABD den aradığını bulamayan ve sanayiye dönmeye karar veren Menderesin Sovyetler Birliğine 2 bakan göndermesidir.
Osmanlının 600 yıldır sorunu olmadığını iddia etmen tarihten ne kadar uzak olduğunu gösteriyor.
Benim gibi adamlar olmasa senin gibiler acından bokunu yer.
her hıyarım var diyene tuzlukla koşmaya alışmışsın. lakin bi gün tıkanırsın, yiyemeyeceğin hıyara koşma diyim.
bre dingil mürit kardeşim, darbeyi amerika yaptırdı sadece dimi? chpnin ordunun hiç alakası yok zaten. sen git bakalım dünyanın en zikik ülkesinde darbe yapabilecek misin içeriden destek almadan?
sen ve senin gibi zihniyeti bozuklar bu ülkede oldukça darbeler kendisine güç bulur.
Osmanlı'da sorun yok derken, özür dilerim gerçekten suç benim. bu lafı da gtünden anlayacağını bilmem gerekirdi, açıklamam gerekirdi. gerçi ne kadar açıklasam da onu anlayacak beyin yok. en azından ufak bi ışık yakması için şunları diyim, Osmanlı günümüzdeki bir çok ülkeden kat ve kat daha adil ve barışçıldır. bunu iddia eden zerre skim de anlamıyordur tarihten zaten. sorun yoktan kastım güllük gülistanlık hiç bir sorun yoktur demiyorum tabiki, BORU DEĞİL 5 KITADA hakimiyet sürdürüp sorun olmaması. Lakin muhtemelen o zamanki ufak tefek sorunlar da şimdiki senin zihniyetinin çıkardığı ilerlemenin karşıtı olanlardır...
Benim gibi adamlar olmasa sizden bi bok olmazdı, en azından biz varız ki, sen ve sen gibiler BOK bari olabildiniz.
-
joe_black ne kafa adamsın.Senin yorumlarını okurken çok gülüyorum.Osmanlı fetişti seni!
-
arnavutr bunu yazdı
joe_black ne kafa adamsın.Senin yorumlarını okurken çok gülüyorum.Osmanlı fetişti seni!
Hadi, hede,hödö.. bi 10 yıl falan sen yazdıklarımı okuma. 10 sen sonra falan anca anlarsın dostum.