Savaşa Hayır
-
JRalche bunu yazdı
ben kesinlikle savasi destekliyorum. savasa hayir baris diyenlerin de samimiyetine guvenmiyorum. irak afganistan yanarken neredeydiniz de suriye olunca bariscil kesiliyorsunuz?
İyi savaş o zaman buradan ahkam kesmek kolay. Gönüllü olarak Suriyeye karşı savaşabilirsin Almanyadan bile adam topluyorlar. Bokunuzu etrafa bulaştırmadan halledin işinizi.
-
JRalche bunu yazdı
ben kesinlikle savasi destekliyorum. savasa hayir baris diyenlerin de samimiyetine guvenmiyorum. irak afganistan yanarken neredeydiniz de suriye olunca bariscil kesiliyorsunuz?
mesele barışçıl kesilmek değil hepimiz kardeşiz türküsü söyleyen bi adam değilim bende ama akıl mantığın almadığı bi savaşa girmek bi sike yaramayan araplar için çok saçma bence...
-
ırağında afganistanında suriyeninde .....
banane a.k ne mantıksız adamlarsınız yav siz ölmeyi bayılmak savaşı çok basit bir şey zannediyorsunuz heralde elin arabı için gebericeksiniz çok arap götü yalamaya meraklı olan varsa gitsin suriyeye muhalif olsun Türk askerinin Türkiye Cumhuriyetini bulaştırmasın
elin pislik arapları için benim anadoludan kopmuş gelmiş askere giden gariban anasının kınalı kuzusu mehmetçiği ölüme sürmesin yesin araplar birbirini orada bırakın götü varsa coni girsin suriyeye
BİZE NE....
AKP gençlik kollarının suriyede görmek isteriz.... -
la o kadar arap sevici var gördügüm kadarıyla,
akp genvlik kolları ve "gönüllüleri" şöyle toplaşıp, "alenen" suriye sınırından davulla zurnayla
hörorraa nidalarıyla girip etrafı patlatıp, lazkiyede vs'inde esadın kellesinide alıp,
filistinlilere yardım için "israile"de girerek, batı şeria, kudus ve gazzeden çıkıp, gazze-mısır sınır kapısınıda acıp, oradan sina yarımadasından mısıra girip. sisisiyede bi ayar verseler ya
burda bu kadar geyik yapıp. ekranlarda aglayana, projektörlele oynayana kadar
ne kadar rahatlayacaksınız
prematuredoganın gönüllü "uşakları" olaraktan
he olma mı? hem öyle meclisten tezkere filan beklemeden.
ne kadar maskulen oldugunuzuda göstermiş olursunuz heeee.
neo-osmanlı tüccarları.
gittiginiz gibi de dönersiniz "zayiatsiz".
-
5Agustos1921 bunu yazdıla o kadar arap sevici var gördügüm kadarıyla,
akp genvlik kolları ve "gönüllüleri" şöyle toplaşıp, "alenen" suriye sınırından davulla zurnayla
hörorraa nidalarıyla girip etrafı patlatıp, lazkiyede vs'inde esadın kellesinide alıp,
filistinlilere yardım için "israile"de girerek, batı şeria, kudus ve gazzeden çıkıp, gazze-mısır sınır kapısınıda acıp, oradan sina yarımadasından mısıra girip. sisisiyede bi ayar verseler ya
burda bu kadar geyik yapıp. ekranlarda aglayana, projektörlele oynayana kadar
ne kadar rahatlayacaksınız
prematuredoganın gönüllü "uşakları" olaraktan
he olma mı? hem öyle meclisten tezkere filan beklemeden.
ne kadar maskulen oldugunuzuda göstermiş olursunuz heeee.
neo-osmanlı tüccarları.
gittiginiz gibi de dönersiniz "zayiatsiz".git polise taş at devrim olur belki
-
alırsın eline bi "pala" ödeşiriz.
Toplanırsınız 8-9 kişi kuytuda yakalar.
polis eşliginde "gönül ferahlıgıyla" öldürürsünüz,
olmadı ateşe verirsiniz.
zemzemle ferahlarsınız.!! -
5Agustos1921 bunu yazdıalırsın eline bi "pala" ödeşiriz.
Toplanırsınız 8-9 kişi kuytuda yakalar.
polis eşliginde "gönül ferahlıgıyla" öldürürsünüz,
olmadı ateşe verirsiniz.
zemzemle ferahlarsınız.!!dışarı palayla saldıran bir iki mal
polise taş atan yüzlerce mal -
ha işte bende sultanahmetteki kazlıçeşmedeki "mal"ları aktif olarak
suriyede, gazzede, mısırda görmek istiyorum.
burdan "mal" konuşmak neyi degiştirir.
Savassa benim savasım degil!!!
savaşın sathı orada. -
Bide düsünsenize adam savas acior, akpye oy vermien herkezi cepheye gönderior amaç oyunu arttirmakmiş falan =))
herşey beklenir bu adamdan
-
Evet beyler Rusya Suriye konusunda BM yi ikna etti, ABD'yi yalnızlaştırdı, NATO'yu susturdu. Sizce şimdi ne olacak?