Savaşa Hayır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    JRalche bunu yazdı

ben kesinlikle savasi destekliyorum. savasa hayir baris diyenlerin de samimiyetine guvenmiyorum. irak afganistan yanarken neredeydiniz de suriye olunca bariscil kesiliyorsunuz?

İyi savaş o zaman buradan ahkam kesmek kolay. Gönüllü olarak Suriyeye karşı savaşabilirsin Almanyadan bile adam topluyorlar. Bokunuzu etrafa bulaştırmadan halledin işinizi.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    JRalche bunu yazdı

ben kesinlikle savasi destekliyorum. savasa hayir baris diyenlerin de samimiyetine guvenmiyorum. irak afganistan yanarken neredeydiniz de suriye olunca bariscil kesiliyorsunuz?

mesele barışçıl kesilmek değil hepimiz kardeşiz türküsü söyleyen bi adam değilim bende ama akıl mantığın almadığı bi savaşa girmek bi sike yaramayan araplar için çok saçma bence...

Zugzwang
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ırağında afganistanında suriyeninde .....

banane a.k ne mantıksız adamlarsınız yav siz ölmeyi bayılmak savaşı çok basit bir şey zannediyorsunuz heralde elin arabı için gebericeksiniz çok arap götü yalamaya meraklı olan varsa gitsin suriyeye muhalif olsun Türk askerinin Türkiye Cumhuriyetini bulaştırmasın

elin pislik arapları için benim anadoludan kopmuş gelmiş askere giden gariban anasının kınalı kuzusu mehmetçiği ölüme sürmesin yesin araplar birbirini orada bırakın götü varsa coni girsin suriyeye

BİZE NE....

AKP gençlik kollarının suriyede görmek isteriz....

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    la o kadar arap sevici var gördügüm kadarıyla,
    akp genvlik kolları ve "gönüllüleri" şöyle toplaşıp, "alenen" suriye sınırından davulla zurnayla
    hörorraa nidalarıyla girip etrafı patlatıp, lazkiyede vs'inde esadın kellesinide alıp,
    filistinlilere yardım için "israile"de girerek, batı şeria, kudus ve gazzeden çıkıp, gazze-mısır sınır kapısınıda acıp, oradan sina yarımadasından mısıra girip. sisisiyede bi ayar verseler ya
    burda bu kadar geyik yapıp. ekranlarda aglayana, projektörlele oynayana kadar
    ne kadar rahatlayacaksınız
    prematuredoganın gönüllü "uşakları" olaraktan
    he olma mı? hem öyle meclisten tezkere filan beklemeden.
    ne kadar maskulen oldugunuzuda göstermiş olursunuz heeee.
    neo-osmanlı tüccarları.
    gittiginiz gibi de dönersiniz "zayiatsiz".

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    la o kadar arap sevici var gördügüm kadarıyla,
    akp genvlik kolları ve "gönüllüleri" şöyle toplaşıp, "alenen" suriye sınırından davulla zurnayla
    hörorraa nidalarıyla girip etrafı patlatıp, lazkiyede vs'inde esadın kellesinide alıp,
    filistinlilere yardım için "israile"de girerek, batı şeria, kudus ve gazzeden çıkıp, gazze-mısır sınır kapısınıda acıp, oradan sina yarımadasından mısıra girip. sisisiyede bi ayar verseler ya
    burda bu kadar geyik yapıp. ekranlarda aglayana, projektörlele oynayana kadar
    ne kadar rahatlayacaksınız
    prematuredoganın gönüllü "uşakları" olaraktan
    he olma mı? hem öyle meclisten tezkere filan beklemeden.
    ne kadar maskulen oldugunuzuda göstermiş olursunuz heeee.
    neo-osmanlı tüccarları.
    gittiginiz gibi de dönersiniz "zayiatsiz".

git polise taş at devrim olur belki

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    alırsın eline bi "pala" ödeşiriz.
    Toplanırsınız 8-9 kişi kuytuda yakalar.
    polis eşliginde "gönül ferahlıgıyla" öldürürsünüz,
    olmadı ateşe verirsiniz.
    zemzemle ferahlarsınız.!!

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    alırsın eline bi "pala" ödeşiriz.
    Toplanırsınız 8-9 kişi kuytuda yakalar.
    polis eşliginde "gönül ferahlıgıyla" öldürürsünüz,
    olmadı ateşe verirsiniz.
    zemzemle ferahlarsınız.!!

dışarı palayla saldıran bir iki mal

polise taş atan yüzlerce mal

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    ha işte bende sultanahmetteki kazlıçeşmedeki "mal"ları aktif olarak
    suriyede, gazzede, mısırda görmek istiyorum.

burdan "mal" konuşmak neyi degiştirir.
    Savassa benim savasım degil!!!
    savaşın sathı orada.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bide düsünsenize adam savas acior, akpye oy vermien herkezi cepheye gönderior amaç oyunu arttirmakmiş falan =))

herşey beklenir bu adamdan

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Evet beyler Rusya Suriye konusunda BM yi ikna etti, ABD'yi yalnızlaştırdı, NATO'yu susturdu. Sizce şimdi ne olacak?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 11766 Toplam Mesaj: 104