Savaşa Hayır
-
SeRDaR bunu yazdı
ırağında afganistanında suriyeninde .....
banane a.k ne mantıksız adamlarsınız yav siz ölmeyi bayılmak savaşı çok basit bir şey zannediyorsunuz heralde elin arabı için gebericeksiniz çok arap götü yalamaya meraklı olan varsa gitsin suriyeye muhalif olsun Türk askerinin Türkiye Cumhuriyetini bulaştırmasın
elin pislik arapları için benim anadoludan kopmuş gelmiş askere giden gariban anasının kınalı kuzusu mehmetçiği ölüme sürmesin yesin araplar birbirini orada bırakın götü varsa coni girsin suriyeye
BİZE NE....
AKP gençlik kollarının suriyede görmek isteriz....:D :D bunları diyorsun da hacım 30 senedir askerler neden şehit oluyordu? şu an silivride olan savunduğunuz darbeci pezevenkler korumuyor muydu pkkyı?
İHAları artık kullanmayın, bozuk diyin diye emir veren hangi komutandı?
Şırnakta ziyafet vermek isteyen, maydonoz kalmadığı için de diyarbakıra devletin helikopterini yollayan hangi komutandı ?
her konuda da bi ak parti çıkarmayın yahu. insaf.
wcde s.çtıktan sonra tuvalet kağıdı bittiğini görseniz onu da ak parti yapacak dimi...
öyle ya da böyle suriyeye girilecek. ya ortadoğudaki ağırlığımızı ortaya koyar ağırlığımızı veririz, ya da şimdiye kadar ki gibi hiç seslenmeyiz abdnin dibimizde bir çiftliği daha olur...
-
Wine bunu yazdı
yav şu ülkemizdeki suriyelileri siktir etsinlerde napıyolarsa yapsınlar rızkımızı yiyorlar adiler
Nazilerin göçmenlere yaptığı gibi öldürelimmi bunları napalım şimdi ? suriyeymiş iğreniyorum adınıda duymaktan bu ülkenin amk
beyin olmadan fikir olmaya örnek şekil 1A.
suriyeden gelen mültecilere verilen aylıklardan tut da, yiyecek içecek hatta ilaç masraflarını bile ab ödüyo.
rızkın ne olduğunu öğren öyle konuş.
-
5Agustos1921 bunu yazdıla o kadar arap sevici var gördügüm kadarıyla,
akp genvlik kolları ve "gönüllüleri" şöyle toplaşıp, "alenen" suriye sınırından davulla zurnayla
hörorraa nidalarıyla girip etrafı patlatıp, lazkiyede vs'inde esadın kellesinide alıp,
filistinlilere yardım için "israile"de girerek, batı şeria, kudus ve gazzeden çıkıp, gazze-mısır sınır kapısınıda acıp, oradan sina yarımadasından mısıra girip. sisisiyede bi ayar verseler ya
burda bu kadar geyik yapıp. ekranlarda aglayana, projektörlele oynayana kadar
ne kadar rahatlayacaksınız
prematuredoganın gönüllü "uşakları" olaraktan
he olma mı? hem öyle meclisten tezkere filan beklemeden.
ne kadar maskulen oldugunuzuda göstermiş olursunuz heeee.
neo-osmanlı tüccarları.
gittiginiz gibi de dönersiniz "zayiatsiz".tüm çapulcuları topla esadın safında girin suriyeye, o zaman bak kimler geliyo TRden :)
-
@joe_black sen şimdi ak partili misin değil misin?
-
Edit: neyse ya sktir ettim gitti.
joe_black tarafından 15/Eyl/13 23:54 tarihinde düzenlenmiştir -
joe_black bunu yazdı
Toplanın hak partili gençler olarak, alın silahlarınızı geçin sınırı aslanlar gibi çatışın cihadınızı yapın gelin. Bize bulaştırmayın pisliğinizi.
-
RETRET bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Toplanın hak partili gençler olarak, alın silahlarınızı geçin sınırı aslanlar gibi çatışın cihadınızı yapın gelin. Bize bulaştırmayın pisliğinizi.
polise taş atıp, polisinde size gaz bombası atmasını sağlıyorsanız ve benim de o gazdan etkilenmemi sağlıyorsanız. Oturun evinizde tencereye vurun, bize bulaştırmayın pisliğinizi
-
HighElf bunu yazdıRETRET bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
polise taş atıp, polisinde size gaz bombası atmasını sağlıyorsanız ve benim de o gazdan etkilenmemi sağlıyorsanız. Oturun evinizde tencereye vurun, bize bulaştırmayın pisliğinizi
Sen ölmeyi bayılmak, osuruk koklamayı sarin gazından etkilenmek sanmışın genç.
yolun açık olsun.
salam ve düdük ile.
-
RETRET bunu yazdıHighElf bunu yazdıRETRET bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
yolun açık olsun.
salam ve düdük ile.
polise taş atmayı vatanperverlik sananlardan kat ve kat iyiyim
tencere ve tava ile selametler
-
HighElf bunu yazdıRETRET bunu yazdıHighElf bunu yazdıRETRET bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
yolun açık olsun.
salam ve düdük ile.
polise taş atmayı vatanperverlik sananlardan kat ve kat iyiyim
tencere ve tava ile selametler
Hadi git savaş o zaman sınırda tutmazlar merak etme. Yiyorsa tabi.