Savaşa Hayır
-
HolyReform bunu yazdıHighElf bunu yazdı
Kendini çok kaptırmışsın,cümlelerin bozuk ve feci halde saçmalıyorsun bilgin olsun hocam.Bir önceki sayfada "Uygurlara yardım edemiyoruz Çin'e gücümüz yetmiyor ama gücümüzün yettiği Esad'ı sikmek şart" demişsin ya o cümlen için teşekkür ederim öncelikle onu belirteyim güldüm çünkü sayende.
"biz bu güçler arenasında Müslüman kanı dökülmeden en çok geliri nasıl çıkartırızın peşindeyiz Müslümanlar kazanarak tabi."
Yazıdan pek bir bok anlaşılmıyor ama anladığım kadarıyla Suriye'ye giricez müslüman kanı dökmeden gelir elde edicez,müslümanlar kazanıcak.Neyse vazgeçtim iyi geceler bol beyin fırtınaları muridler.
hocam ben ehli sünnet vel cemaatin hanefi mehzebindenim
şiileri müslümandan kabul etmiyoruz saygılar ...
-
RETRET bunu yazdıHighElf bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HrIyvzEWS0o
esad sandığımız kadar güçsüz değil.
hep rus çin iran askeri savunma tarafından donatılmş ordusu varesad ordusu güçlü bir ordu. bunu nato da kabul ediyor. ama nato karşısında duramaz. rus ve çin savaş teknolojisi bizim yani natonun teknolojisi ile boy ölçüşemez.
zaten dediler güçlü ama 1 hafta dayanabilir diye düşünüyoruz dediler
Sizin en bük sorununuz 1990 - 2002 - 2013 rusyasını aynı sanmanız. Nato Rusyanın haracını vermeden Suriyede tutunamaz. Olan gencecik insanlara olacak. Allah hepinize akıl fikir versin.
bana askeri anlamda ne kadar değiştiğini sunsana buraya, sürekli msi yi takip eden birisiyim
-
If we don't end war; war will end us.
Dentist tarafından 06/Eyl/13 01:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Türkiye'nin işi çok zor abi. Katılsa bir dert katılmasa bir dert. Allah yardımcımız olsun.
-
HighElf bunu yazdıHolyReform bunu yazdıHighElf bunu yazdı
Kendini çok kaptırmışsın,cümlelerin bozuk ve feci halde saçmalıyorsun bilgin olsun hocam.Bir önceki sayfada "Uygurlara yardım edemiyoruz Çin'e gücümüz yetmiyor ama gücümüzün yettiği Esad'ı sikmek şart" demişsin ya o cümlen için teşekkür ederim öncelikle onu belirteyim güldüm çünkü sayende.
"biz bu güçler arenasında Müslüman kanı dökülmeden en çok geliri nasıl çıkartırızın peşindeyiz Müslümanlar kazanarak tabi."
Yazıdan pek bir bok anlaşılmıyor ama anladığım kadarıyla Suriye'ye giricez müslüman kanı dökmeden gelir elde edicez,müslümanlar kazanıcak.Neyse vazgeçtim iyi geceler bol beyin fırtınaları muridler.
Ne diyeyim ne söyliyeyim bilemedim hocam.İyi eğlenceler.
-
yorumlar bir bana mi tuhaf geliyor? Saçmalamis coğu kişi..
-
Geçenlerde güzel bir yazı okudum, istatistikler üzerine yazılmış yorumlar vardı, en ilginç istatistik abd'nin ırakta öldürdüğü her bir müslümana karşı, müslümanların müslümanları 15 kere öldürdüğünü ifade ediyordu, elbette saptırmalar vardır, ancak genel olarak müslümanlar kendi aralarında daha fazla ölüme neden oluyorlar, bunu da mezhepçilik adı altında yapıyorlar. Şimdi ben batı olsam, hizbullahtan elkaideye kadar alayından hoşlanmasam, bunları birbirine kırdırtmak için, bunların birlikte yaşadığı ülkeleri karıştırırım, bişi yapmana gerek yok adamlar zaten öldürmeye meraklı, iki taraf da karşı taraf müslüman değil ölümü hakediyor kafasında, silah sat petrolunu al adamlar birbirini öldürsün yeter. Bu arap dediğimiz ırk yapısı itibariyle kabile devlet anlayışından kurtulamamış zaten, oturup da bu adamlar devletleşemez türkler gibi, tepeden inme fransız ingiliz gelir sınırları çizer, canı sıkılınca da karıştırır. Türkiyenin bu durumda politikası ekonomi sanayi ve bilimin ateşlenmesi olmalı, yani adamda uyduları vuracak teknoloji var lazerle güneş panellerini vurup yakıyor, 1 günde dünyayı iletişimsiz bırakır, bizim uğraştığımız olaya bak, elin götüboklu arabının peşinden koşuyoruz dolar olmuş 2.1 tl götümüze giren girene hala elimizde tuzla geziyoruz.
-
türkleri türkiyeyi bitirme mevzularından bahsederlerdi hakketten gerçekmiş amk yavaş yavaş türkiye asimile oluyor
demekki osmanlı tüm ortadoğuya hükmettiği zamanlarda dünyanın bir kuyruk acısı olmuş
şimdi acısını çıkarıyorlar sanırım... -
ÜLKE ÇIKARLARI HERŞEYİN ÖNÜNDEDİR
zamanında natoyada karşı çıkılmıştı :)
-
HighElf bunu yazdıHolyReform bunu yazdıHighElf bunu yazdı
bende seni insandan kabul etmiyorum. hayatimda muslumanlar kadar salak bi din turu gormedim. yarak kurek kendilerini sii sunni cart curt diye bolup kendilerini arkadan bicaklayip katlediyolar. beter olsun amk ibneleri.farkli inanc gorusu var diye kendilerini katleden hic bir ulkeye acimiyorum. doguda binlerce mehmet icin bi gram uzulmeyen sonra rabia icin aglayip savasa girek savasa girek diyen got killarinin hepsinin amk. siz gidin abd filan ulkelerin usaklini yapin. yarin bu gun tc ye savas acildinda bi tane ulke yardima gelsin ben o gun travesti olcam yeminle. yarrak kafalilar tarihden bi gram ders almamis.