Savaşa Hayır
-
HighElf bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HrIyvzEWS0o
esad sandığımız kadar güçsüz değil.
hep rus çin iran askeri savunma tarafından donatılmş ordusu varesad ordusu güçlü bir ordu. bunu nato da kabul ediyor. ama nato karşısında duramaz. rus ve çin savaş teknolojisi bizim yani natonun teknolojisi ile boy ölçüşemez.
zaten dediler güçlü ama 1 hafta dayanabilir diye düşünüyoruz dediler
Bizim demişsin,NATO'yu kastederek ama NATO gider biz kalırız,olan bize olur.Ayrıca Rusya ve Suriye'nin silahlarını küçümsüyorsun ama bir bakalım bizim elimizde ne var?Ne doğru dürüst uzun menzilli silah,ne ddoğru dürüst insansız araç,ne de uydu var.Tüm bu yazdığım ve yazmadığım teknolojiler hep NATO ve Amerika'nın elinde.Tomahawk ve Cruie füzelerinden pay biç,bunlardan sadece Amerika ve İngiltere'de var,başka kimseye vermiyorlar.
Kısaca biz tampon olur,eziliriz,zarar ederiz,onlar kar ederler...
-
Size çok basit bir kaç video vericem bu teknolojik saçmalıkla ilgili sorularınızı bitirecek.
Irbis en gelişmiş uçak radarıdır, 5 cm ye kadar sert cisimlerden yansıyan tüm dalgaları yakalar, irbis radar ve lazer teknolojisinin birleşimidir avcı uçaklarda kullanılan modelleri için 500 km tam verimli menzil, 1000 km azaltımlı menzilden objeleri yakalar 450 km menziline giren tüm objeleri 5cm ye kadar olanları yakalar bu hayalet uçakları da yakalamasına olanak veriyor. Bir diğer farklılığı 3 boyutlu tarama yapan tek radardır sadece havayla sınırlı bir tarama yapmaz yer hedeflerini de tarar yoğunluk verisini de uyduya geçer.
Buradan inceleyebilirsiniz. youtube.com/watch?v=p8C06dHhlXc
Gazeteleri okuduğumda ciddi şekilde gülüyorum, bizim gazetelerimiz ve savunma dergilerimiz gece operasyonlarında Rusların ve müttefiklerinin başarılı olamayacağını söylüyor. Şunu bir izleyin sonra karar verin.
youtube.com/watch?v=8VLTFizthlA
Natoda olan her şeyin bir muadili Rusyanın elinde var, karşılık veremeyecekleri bir saldırı yok. İşin kötü yanı onlarda olan saldırı araçlarının yarısına dahi karşılık veremeyecek olmamız.
T90 Serisi yaklaşık 7000 tankın tamamı muharebeye hazır durumdadır, modernize t-80, t72 lerin sayısı 17000 civarıdır, dozer dedikleri modernize t-60 ların aktif olanlarının sayısı 2000 dir, ayrıca bakım bekleyen farklı modellerde 20000 kadar tankı vardır, bunlar için tamir ve onarım yapılmamakta birbirlerinin uyumlu donanımları kullanılmaktadır (bizdeki toplama esası) geri kalanları eritilmekte veya buldozer yapılmaktadır.
T-90'ın son upgrade versiyonu Tagil Ms dir savaşta muhtemelen karşılaşacağımız tank budur.youtube.com/watch?v=1hzC4jSnRis
Rusya ilginç bir karar alarak tank sayısını 2.000 yedek ve 2.000 aktif olarak sabitleyeceğini bildirmiştir. Yeni tankları muhtemelen 7 diskli plutonyum ve beton kompozit zırhlı (sihay zırh) eagle olacaktır.
Piyade tüfeklerine, uçak ve helikopterlere hiç girmeyeceğim.
Benim bir tarlam var buğdayımı kendim ekerim, hasadımı kendim yaparım, benim bir değirmenim var unumu kendim çekerim, benim bir fırınım var ekmeğimi kendim yaparım, benim bir boğazım var ekmeğimi kendim yerim. Rusya savaş durumunda böyledir, sen vurdukça onlar üretir, ne fırınına dokunabilirsin ne ekmeğine. Bir de sana bakalım. Tarlan yok, tohumun yok, çalışacak sen var neye yarar, unun yok değirmenin var neye yarar, elektriğin yok fırının var neye yarar. Ağzını karga yavrusu gibi açmış dışarıdan gelecek solucana bakıyorsun. Düşecek 10 uçağının yerine yenisini koyabilecek misin? Vurulacak 50 tankını yerine koyabilecek misin? Hadi insan çok öldükçe cepheye yenilerini sürersin, maddi olarak ne kadar dayanabileceksin? Sana 1 koy 3 al diyen ABD 1. körfez savaşında ne verdi de şimdi ona güvenip suriyeye giriyorsun? Sen gerçekten suriye savaşından Türkiyenin 1 lira kazanabileceğine inanıyor musun?
Siz msi okuyun, youtube dan video falan seyredin gürcistan savaşı öncesi basın gibi verin gazı birbirinize... ben çıkarlarımı ailemi korumak için hareket ederim bir kuruş paramı da vermem, 1 bardak suyumu da paylaşmam! Ne halt ederseniz edin.
-
Savaşı destekleyenler kimlerin yanında kimler için savaşıyoruz onu bi anlayın da ondan sonra desteğinizi hala veriyorsanız Allah bilgiği gibi yapsın sizi.
http://video.sozcu.com.tr/2013/video/haber/kan-donduran-goruntu.html
-
-
EVET AMINA KODUĞUMUN AMERİKASI SURİYEYE SAVAŞI AÇMIŞ DURUMDA
PAZAR GÜNÜ JETLERLE SURİYEYİ BOMBALAYACAĞI KESİN GİBİ.
EĞER TÜRK ASKERİ SAVAŞA MÜDAHİL OLURSA BU HALK TSK YI AFFETMEYECEKTİR. -
burak- bilal erdogan kardesleri suriyeye göndermeyi teklif ediyorum.
tabi sondan bi sonraki "peygamberiniz" onaylarsa.
biri 21 günlük egitimli digerinin ticaret geemicigi var rus cin savas gemileri arasında mekik diplomasisi yapar daha bi gögsümüz kabarır. :?! ha bide atv deki polat kardeşinizide gönderelim :! RitmFarbRacourci tarafından 06/Eyl/13 23:31 tarihinde düzenlenmiştir -
O kadar farklı yerlerden dalmışsınız ki hangi birinize cevap yetiştireyim bilmiyorum.
Arkadaşım istersen İslamı kabul et etme, İstersen Müslümanlara gerizekalı ahmak yobaz de, ben kendimi Müslüman olarak tanımlıyorum. istersen birbirini gruparla bölenler de istersen başka birşey de.
Yukarıda biri bende seni insandan kabul etmiyorum diyor. Etmezsen etme mk çokta tın.
Esada gelince yok bizim türk askeri boşyere ölecek ayağı yapanlar, esad piçinin apo orospu çocuğuna yardım ve yataklık yaptığını pkk yı eğittiğini, pkk yı başımıza dert ettiğini pkk avradı sikikleri yüzünden ölen şehitlerimizi dolaylı olarak şehitlerimizin de Esad piçinden kan hakkı olduğunu belirtmek istiyorum. İntikam vakti !
Birisi NATO bizim değil demiş, lan NATO nasıl bizim değil bal gibi de bizim. Kıbrıs krizinde NATO üyesi olmasaydık Yunanistanla burun buruna gelebilir miydik, Kardak krizinde Yunanistana nota verebilir miydik ? NATO ülkesine saldırana bütün NATO dalar. Ne kıbrısın kuzeyini alırdık nede egede borumuz öterdi.
Teki demiş Rusya bilmemne bilmemne MSI okuyan arkadaş olarak bana laf sokuyor gülüme bak sen, lan diyorum yiyorsa bir NATO ülkesine sataşsın Rusya, birde bire bir Tükiye'ye nasıl dalıyor Rusya çözebilmiş değilim.
Kıbrıs krizinde Suudi Arabistan Türkiye milyarlarca dolar değerinde petrol ve nakit para yardımı yaptı. Eğer gene öyle birşey olursa travesti olacak arkadaş seni sikmem eşcinselliğe karşıyım ama götüne job sokarım bilesin
-
HighElf bunu yazdı
Esada gelince yok bizim türk askeri boşyere ölecek ayağı yapanlar, esad piçinin apo orospu çocuğuna yardım ve yataklık yaptığını pkk yı eğittiğini, pkk yı başımıza dert ettiğini pkk avradı sikikleri yüzünden ölen şehitlerimizi dolaylı olarak şehitlerimizin de Esad piçinden kan hakkı olduğunu belirtmek istiyorum. İntikam vakti !
Siyahla belirttiğim yerlere dikkat edin muridler.Bu arkadaş esad kelimesini zamir gibi kullanıyor ABD yerine.Bunu göz önünde bulundurursanız kavram kargaşası bir nebze olsun azalıyor.Deneyin görün.Kavram kargaşasının kaybolmamasının sebebi ise savaşa ABD ile girilmesini istemesi.
Başka neler öğrendik.Nato bizimmiş.
"Yiyorsa sataşsın " "Bire bir de nasıl dalıyor". Hey gidi lise yıllarım.
Yukarıda yazdığın saçmalıklar küfürler bana değil ama bir daha ne yazarsan yaz sadece bu konuda değil herhangi bir konuda seni adam yerine koyup bir kez daha cevap yazarsam o jopu benim götüme sokarsın.
Selametle muridler.
HolyReform tarafından 08/Eyl/13 03:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Tam şu anda bir tartışma programı var TV de adam tam istediğim gibi konuşuyor ya
Rusya bağırır çağırır ama olay vaki olduğunda kenarına çekilip susar.
NATO Belgradı bombaladığında (ki sırbistan rusyanın kız kardeşidir) Rus konsolosluğuda Çin Konsolosluğuda payını almıştır. Çin Konsolosluğunu bildiğin F35 ler vurdu ama ne bir savaş çıktı ne de başka birşey...
Selametle hocam
-
ben kesinlikle savasi destekliyorum. savasa hayir baris diyenlerin de samimiyetine guvenmiyorum. irak afganistan yanarken neredeydiniz de suriye olunca bariscil kesiliyorsunuz?