Sevgilim İstanbulda Üniversite Kazandı
-
1-618-GR bunu yazdı
Ya yazmıcam yazmıcam diyorum ama 12 sayfa dayanamıyorum ya neyse yazmıcam yinede :D
yaz hocu dök içini ben döktüm rahatladım
-
Ka1nsha bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
Ya yazmıcam yazmıcam diyorum ama 12 sayfa dayanamıyorum ya neyse yazmıcam yinede :D
yaz hocu dök içini ben döktüm rahatladım
yok hacım yazmayacağım intihar falan edersin sonra :D
-
uzaklık girerse o iş sıçar.
-
İyi dinle, iyi oku:
Şimdi bilmen gereken iki şey var İstanbul insanı değiştirir. Üniversite insanı değiştirir. Diyelim ki ilk sene dersleri çok yoğun değil. 1-2 hafta arkadaş edincek. Sonra okuldan erken çıkınca hadi cafeye gidelim bişeyler içeriz diycekler. Kızlı erkekli gitcekler. 2-3 gibi çıkınca ne yapsınlar..
Göztepe'deki kampüsteyse kadıköy'e giderler. Bir sürü kafe var, her tipte adam var. Yada atlar vapura karşıya geçer. Boğaz havasıi vapur deniz illaki insanın vapura binesi geliyor. Taksimde biralar içildi akşam dönüldü eve/yurda.. Böyle gidicek olaylar. Arkadaş çevresi genişleyecek. Farklı farklı bir sürü tip olacak etrafında. Dersler yoğunlaşacak zamanla. vize dönemi yaklaşcak. bu kız çalışkansa not isteyen erkekler olcak illaki.
"... ya çok teşekkür ederim X. Bunları ben fotokopi çektirip getiririm sana. Ama sonra nasıl ulaşıcam sana. Telefon numaranı alabilir miyim?" en klasik taktiktir. Eee tabi kızın notları çocukta. Geri alması lazım, çalışacak. Verir numarayı.. Sonra çocuk arar nerde buluşalım notların bende diye... Buluşurlar (bak buraya kadar herşey tamamen safca ilerliyor). gelmişken teşekkür etmek için içecek birşeyler ısmarlayacak, konuşacaklar. sonra evine gidicek herkes..
sonra yolda karşılaştıklarında selamlaşmalar kısa muhabbetlere dönüşcek. sonra bu muhabbetlerin süresi uzayacak. belki beraber kütüphanede ders çalışırlar. sonra bahar şenlikleri oluyor üniversitelerde. akşamları konserler.. "aaa bilmemkim geliyormuş yarın, sen kalıyor musun konsere?
üniversitelerde konserler gece 1-2 gibi biter. o saatten sonra eve bırakan arkadaşları olacak tabiki. belki çocuğun arabası vardır, o bırakır. O saatte eve tek mi gitsin. Hele ki istanbul gibi bir yerde.
Bu arada söylemeyi unuttum: Üniversite konserlerinde sadece kendinnkine gitmekle kalmazsın. çoğu üni. nin konserleri birbirine yaın tarihtedir. Bugün marmara ünideysen yarın istanbul üni. de olabilirsin. daha iyi bir sanatçı çıkabilir. istanbul üni.'nin konserleri avcılarda.. Avcı-lar.. bak avcılar diyorum, kafanda birşeyler canlanmıştır :) Oraya gidecek arkadaşlarıyla. Konserlere alkol sokulabiliyor birşekilde. Kafalar güzel halde eve dönecekler. Belki yine o çocuk bırakacak, belki başka bir arkadaşı. Orda tanıştıkları insanlar da olabilir.
Üniversitede kulüplere girebilir zaman geçirmek için. Müzik kulübü (gitarist çocuklar ki forumda konusu vardı sanırım), fotoğrafçılık kulübü, tiyatro kulübü mesela.. Tiyatro kulüpleri genelde yılda 1 oyun sergiler. Belki de romeo ve jüliet olur bu sene..
final zamanları yine not alıp vermeler, beraber ders çalışmalar. Bölüme göre okul çıkışları grup halinde proje yapmalar..
Bu arada sen sürekli nerdesin, ne yapıyorsun diye kontrol ettikçe onu daha çok sıkacaksın. Üniversiteye gelmiş, herşeyin özgür olduğu bir ortam. Kaç yıldır "derslere girmek zorunlu" diye bir kavram oturmuş kafasında ama üniversitede ister gir ister girme, kendin hariç kimsenin sikinde değil. O yüzden özgürlüğü öğrenecek orda. Sen sıktıkça daha çok çırpınacak.
Bu arada sana tabiki arkadaşlarından bahsedecek. Ali, ayşe, fatma, can, gül geziyoruz diycek. kim onlar diyceksin, herşeylerini öğreneceksin. bu arada oraya gitme, burda kalma, onla görüşme derken. bir gün ara verceksiniz. kız ağlaya ağlaya senin meriç* sandığın çocuğa gidicek ve "üzüleceğin bir hareket yapma burcu" diyecek. Hatta belki o meriç sizin aranızı düzeltecek.. Ama işler öyle değil. O meriç, kız her üzgün olduğunda onu tekrar mutlu edip kendini iyi hissettirdiği için Pavlov'un Köpeği* modunda "ya meriç beni hep mutlu ediyor, tipi de var." diycek. Siz ayrıyken bunlar daha da yakınlaşıcak. Bir yılbaşı akşamı taksimde içkiler eşliğinde sabahlarken yeni yıla meriç'le öpüşerek giricek..
"and they lived happily ever after"*
---
Kardeş, eğer sen kıza gerçekten güveniyorsan yukarda yazdıklarımın senin için hiçbir önemi olmaması gerekiyor. Ona gözün kapalı güveniyorsan ne buraya gelip konu açarsın ne de "kızı kaybetmekten korkuyorum" yazarsın. Zaten kız iki dk ona yazana gidecek gibi birisiyse senin güvenini haketmemiştir. Daha yaşın genç, başka kızlar bulacaksın. Dünyadaki tek kız o değil. Klasik olarak: sana kız mı yok. Ama dediğim gibi güveniyorsan bunların hiçbiri önemli değil. Çalış sende git istanbula, bu kadar basit. Roket bilimi değil ki.
(Yukarda yazılanlar olma ihtimali yüksek olan, tarafımdan olduğu görülmüş, incelenmiş şeylerdir.)

DİP NOTLAR:
meriç:

Pavlov'un köpeği: http://tr.wikipedia.org/wiki/İvan_Pavlov
and they lived happily ever after: http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=and+they+lived+happily+ever+after
-
Ka1nsha bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Acilen hatunla yatıyorsun, hatunu haftada bir ziyaret edip yatmaya devam ediyorsun hiç bir sorun kalmıyor. Ulan o kadar yol çekilir mi dersen, sen yoluna o yoluna. Yatmadığın kız senin değildir alırlar elinden göt gibi kalırsın.
hocam naptın sen öyle bir kız değil zaten ki
senin mantıkla gidersek kızla yatarım artık kız değildir sonuçlar:
üniversitede rahat istediğiyle yatsın para kazansın oldu amk
yatmak çözüm değil yanihem artık korkmuyorum muridlerin olumsuz sözleri gaza getirdi onlara inat devam :)
Lan olm, öyle değil böyle değil, neticede biri yatacak ilk sen yat ki bir şansın olsun. Arada cinsellik olmazsa hatun aklı başkasına kaydığında kendini toparlayamaz, senin yapmadığını el oğlu yapar, hatunun umrunda bile olmazsın. Sen türkiyesin hocu büyük düşün.
-
RETRET bunu yazdıKa1nsha bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Acilen hatunla yatıyorsun, hatunu haftada bir ziyaret edip yatmaya devam ediyorsun hiç bir sorun kalmıyor. Ulan o kadar yol çekilir mi dersen, sen yoluna o yoluna. Yatmadığın kız senin değildir alırlar elinden göt gibi kalırsın.
yatmak çözüm değil yanihem artık korkmuyorum muridlerin olumsuz sözleri gaza getirdi onlara inat devam :)
Lan olm, öyle değil böyle değil, neticede biri yatacak ilk sen yat ki bir şansın olsun. Arada cinsellik olmazsa hatun aklı başkasına kaydığında kendini toparlayamaz, senin yapmadığını el oğlu yapar, hatunun umrunda bile olmazsın. Sen türkiyesin hocu büyük düşün.
hocam yok öyle birşey zaten benim olmadıktan sonra sikimde değil
NoktaliVirgul:
dediklerinin benim için hiç bir anlamı olmadı yazdıgın için sağol çünkü kız arkadaşım öyle şeyler yapmaz zaten ilk post ta belirttim kıza güvenim tam ama ben istanbul insanlarına güvenmiyorum -
Ka1nsha bunu yazdıRETRET bunu yazdıKa1nsha bunu yazdıRETRET bunu yazdı
hocam yok öyle birşey zaten benim olmadıktan sonra sikimde değil
NoktaliVirgul:
dediklerinin benim için hiç bir anlamı olmadı yazdıgın için sağol çünkü kız arkadaşım öyle şeyler yapmaz zaten ilk post ta belirttim kıza güvenim tam ama ben istanbul insanlarına güvenmiyorumyazdıklarımı iyi oku seneye muhabbetini yaparız, bunu daha önce 2 müridle aynı şekilde konuşmuştuk; o hatun istanbulda birisiyle tanışacak ve senden yavaş yavaş soğuyacak, sen o zaman burada konu açacaksın, ilerleyen zamanlarda o elemanla bir şeyler yaşadığını öğreneceksin, yazdığın konuya mesajlar atacak hortlatacaksın, sonra buradan sana bir sürü eleman teselli mesajları atacak. her kız ve her erkek öyle şeyler yapar, yapmasaydı çocukları leylekler getirirdi. iki gülüş, el ele temaslar, kolundan tutar gibi yapmalar, elini tutmalar, arkadaşça sarılmalar, yanaktan tatlı öpüşler, gel bir bira içelimler, kütüphanede ders çalışmalar yetmedi kafede çalışmalar takiben evde çalışmalar, evde dertleşmeler, sen şurda uyu ben burada kıvrılırımlar, kardeş kardeş uyuruzlar, takiben elleşmeler okşamalar akabininde ve detayında bacak omza doggy forza seni seviyorum aşkım sabaha kadar devam edelimler... bilmem anlatabildim mi? biz de aynı yollardan geçtik, yemedik yedirdik, geçmedik geçirdik, 20 li yaşların başı enteresandır. kız arkadaşının öyle şeyleri şu anda yapmayabilir fakat unutma ki tilkiyi kümesten yumurtanın tadını alana kadar uzak tutabilirsin. Hadi şimdi kal sağlıcakla.
-
Ka1nsha bunu yazdı
NoktaliVirgul:
dediklerinin benim için hiç bir anlamı olmadı yazdıgın için sağol çünkü kız arkadaşım öyle şeyler yapmaz zaten ilk post ta belirttim kıza güvenim tam ama ben istanbul insanlarına güvenmiyorumKıza güvenin tam olsa burda konu açmazdın bence, bide kızı kaybetmekten korkuyorum demezdin. çelişiyorsun kendinle.
"ben sana güveniyorum ama istanbula güvenmiyorum"
NOT: O kadar yazdım arkadaş, bari alıntı yapsaydın :D
---
RETRET'e katılıyorum. Birde ona şunu sormak istiyorum: Bu imzandaki SLR makinalar hakkında PM ile bilgi atabilir misin?
NoktaliVirgul tarafından 05/Eyl/12 00:33 tarihinde düzenlenmiştir -
RETRET bunu yazdı
takiben elleşmeler okşamalar akabininde ve detayında bacak omza doggy forza seni seviyorum aşkım sabaha kadar devam edelimler...
+1
-
NoktaliVirgul bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
NoktaliVirgul:
dediklerinin benim için hiç bir anlamı olmadı yazdıgın için sağol çünkü kız arkadaşım öyle şeyler yapmaz zaten ilk post ta belirttim kıza güvenim tam ama ben istanbul insanlarına güvenmiyorumKıza güvenin tam olsa burda konu açmazdın bence, bide kızı kaybetmekten korkuyorum demezdin. çelişiyorsun kendinle.
"ben sana güveniyorum ama istanbula güvenmiyorum"
13 sayfa uzatmaya gerek yokmuş, ne güzel özetlemiş arkadaş.