Sevgilim İstanbulda Üniversite Kazandı
-
çok fazla ümitsizliğe kapılma bu tamamen karakter meselesidir fakat istanbul'da doğup büyüyen ve sosyal hayatını beyoğlunda geçiren biri olarak çok acı tespitlerim var ; istanbul'a gelen kuduruyor ! net ! ... kız'ı erkeği yok bunun özellikle anadolu'dan gelmiş bi genç için,ki buna izmir ankara vs. gibi büyük anadolu şehirleride dahil kimse üzerine alınmasın ama çoğu görmemiş oluyor, 24 saat akan bir hayatın şiddetine ayak uydurmaya çalışırken yok olup gidiyorlar kızın içinde varsa sen gelsende durduramazsın .
-
aga adamın agzına sıcmıssınız. ama dost acı soyler..
-
Kardeş kızma darılma olmasın ...
Bu tamamen karakter meselesı ...* Kızı fizana da yollasan , senınse sonuc degısmez yanında olur ...
* Kıçının dıbınde de dursa , gidecegı varsa bağlasan durmaz ...
Zamannnnn ... Dicem ama sonu az cok bellı ... -
Valla yorum yapsam mı yapmasam mı diye kararsız kaldım ama yapma isteğim ağır bastı.
Hocalar abiler arkadaşlar kardeşler. KIZ istemediği sürece erkek sinek bile yaklaşamaz!
Yaklaşmaz demiyorum dikkat. Yaklaşsada uzaklaştırır kız onu bir şekilde. Şöyle bir örnek veriyim. Marmara
Üniversitesinde okuyorum sınıf arkadaşımın kız arkadaşı ıspartada süleyman demirel ünide. üniversiteye
gelmeden önce lise zamanlarında sevgililermiş hala (4 sene oldu ) sevgililer. Birbirlerine güvenleri sonsuz gibi
bişey. (bizim arkadaşın önüne en güzel kızıda koysan çükü kalkmaz ) o derece.
Diyeceğim o ki ilişkiyi sağlam kuranlar yürütüyor.
Diğer Tarafdan Göztepe Kampüsündeyim ve berbat ötesi bir yer. içinde 3 tane doğru düzgün cafe var.
Bitanesi Cafebahçe ülküçü gençliğin takıldığı yer kızları ne kadar dışardan vermez gözükse de En boku
burdan çıkıyor.
Diğeri 6Gen cafe orada elit kısımlar var İngilizce öğretmenliği falan filan böyle havalı kısımlar.
En sonu ve okulun bütününün günde en az 1 kere uğredığı SİMİT cafe :D:D
Bundan daha bok bir yer yoktur emin ol. ortada bir kırmızı halı var kasaya kadar giden allahım oradan
yürüyen kızlara bir şeyler oluyor böyle sisler içinde podyumda yürüyor sanki. :D:D Erkekleri desen aynı :P
Neyse yeter artık sadede gel dersen illaki bu 3ünden birine takılacak ve kesinlikle ayartılacak ( içinde yoksa ) benden söylemesi. tamam istanbulu sevmiyor olabilirsin ama katlancaksın abi kızı mı daha çok seviyorsun yoksa istanbulu mu daha çok sevmiyorsun! kendin karar ver. gel kızla çok seviyorsan başında dur.
-
sen kıza güveni verdiysen, kendini kabul ettirdiysen emin ol kız arkadaşın sen istemediğin sürece dışarı bile çıkmaz.
ben yurtdışına gittim ama kız arkadaşım hala aynı kız arkadaşımdı, bişey değişmedi. benim sevdiğimi sevmediğimi, istediğim arkadaşlarını istemediğim arkadaşlarını bilirdi.
he "kızın içinde varsa" dersen, cümlenin başnda söylemedim burada yazayım diye, o sana güveni verdiyse sıkıntı olmaz. şuan yok "bi düşüneyim" dediysen kendini şimdiden sen hazırla ki günü geldiğinde daha fazla üzülme.
-
la konuyu açan seni bi döverim bi döverim dini takılıyor diyorsun :D hehe ulan ne güldüm buna ne güldüm bizim kuzenin sevgilisi vardı istanbulda idi gitti cumhuriyet ünisini kazandı ablalarla takılıyordu onların yanında kalıyordu :D 1. sene eywallah 2. sene eywallah 3. sene maşallah maşallah :D alkol aldım sallanıyorum bak yine efkarlanıyorum sen ne söylersen söyle ben masaldan anlamıyorum hocam gerçekler bunlar. seninde maşallahın varmış sende abilerlemi takılıyon yoksa :| la aklıma ne geldi :D
-
kız seni bırakır hoca
-
DJ_Alper bunu yazdı
kız seni bırakır hoca
yorum budur :D kısa anlaşılır ve KESİN :D:D
-
araya mesafe girdiği zaman iş bitmiştir ben bunu bilir bunu söylerim.
-
Bu işler karşılıklıdır aslında, şimdi elinde sana dezavantaj gibi görünen bir avantaj var, zor olan bunu fırsata çevirebilmen.. sen ondan ayrılmak için kafanda planlar yapıp başka tarafa yönelirsen o tedirgin olmaya ve orada geçireceği zamanın kendisi için zor olacağına inanacaktır. bu böyle olmuştur ve böyledir.
Kolay olanı yapıp ona bu konuyu açarsan zorlanırsın, ısdırap çekip olmak istiyorsan ve bunun birgün ama mutalaka birgün tek taraflı bir sevgi olacagını bilip onunla yaşayabileceksen devam et, belki bu kızda pişip ilerde adam gibi biri çıkacak karşına, senin gibi düşünen hayatı görmüş geçirmiş fiske yemiş birisi belkide, hayyatta karşına biri çıkar bişey olmaz korkma oyle bir seversinki kızın evuçlarının içi başına değidiği zaman anlarsın aslında 4 sene boşuna sevdiğini. bu işler böyledir sevmek kolay değildir. biraz akışına bırakalım bırakalım ne olacaksa olsun..