Sevgilim İstanbulda Üniversite Kazandı
-
Ka1nsha bunu yazdı
Hocam dinle alakası yokta nasıl söylesem hani hocam karşı öyle şeylere
hangisi senin için hayırlı ise o olsun kardeşim burda olumsuz yorumlar var ama genelde her şey olacağına varır -
interfector bunu yazdıqra51 bunu yazdı
Abicim işin zor. Genelde üniye giden kızlar alkol almazsa alkole başlar sigara içmezse sigara içer üstüne başka manita da yapar bu iş böyledir. Tabi kesin diyede bir şey yok olur mu olur
amk öyle bi anlatıyosunuz ki tanıdığım insanlar olmasa vay amına koduklarıma bak diyesim geliyor :D şehir efsanesi bunlar :D içinde olan yan yanayken bile yapar. ama genelleme yapmaya gerek yok. sana öyle denk geldiyse senin şansına valla kardeşim :D
5 yıllık üni deneyimim var bu yıl 6. yıl ortama girdiğinde ister istemez oluyor. Üniversite temsilciği yaptığım için çok fazla ortam görüyorum. Görüyorum yani
-
İşin sonu ayrılık, boşuna hayatlarınızı mahvetmeyin, yaşayacağınız şeylerden mahrum kalmayın.
Sağlam tecrübem vardır, 6 yıllık kadar.
-
Ka1nsha bunu yazdı
Hocam dinle alakası yokta nasıl söylesem hani hocam karşı öyle şeylere
Neylere karşı -
yahu biride kadıköy demiş :( kız marmara üni de hocam yani aldatmak felan yok kızın içinde aldatma felan cinsel dürtü yok , ayrıca kızı tanıyorum çocuklugundan beri tanıyorum hani bi erkekle öpüşmüşlüğü yok anca el ele oda yaşadğımız şehirde çokzor
-
Millet mubarek felaket senaryosu yazmis adami olmayan kalpten goturecekler :)
-
Haha saka gibi la benimde 3 yillik kiz arkadasim vardi o da marmarayi kazandi ayrildik. uni hayati cok farkli simdiden gecmis olsun maalesef :/ kendimden Biliyorum
-
Twitter bunu yazdıHaha saka gibi la benimde 3 yillik kiz arkadasim vardi o da marmarayi kazandi ayrildik. uni hayati cok farkli simdiden gecmis olsun maalesef :/ kendimden Biliyorum
hocam nasıl oldu ya sebep neydi ?
abi şimdi kızı öyle bi seviyorum ki üniversite ortamında bile bi kızla konuşmuyor bi kıza laf atmıyorum o derece kendime güvendiğim içinde ona da güvenmek istiyorum ama hep bi kuşku işte ya -
benimki 4 yıllıktı, ben büyüttüm bildiğin, 6da bitti, bırakan bendim ama çok da itiraz etmedi hani..
Sebebini düşünme, bulamazsın, kabullen geç ;)
-
Ka1nsha bunu yazdı
yahu biride kadıköy demiş :( kız marmara üni de hocam yani aldatmak felan yok kızın içinde aldatma felan cinsel dürtü yok , ayrıca kızı tanıyorum çocuklugundan beri tanıyorum hani bi erkekle öpüşmüşlüğü yok anca el ele oda yaşadğımız şehirde çokzor
marmara uni nin en buyuk 2 kampusu kadikoyde hocam D
hemide goztepede
sosyal universite vesselam marmara
sinekler bile cifter cifter dolasiyor