folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sevgilim İstanbulda Üniversite Kazandı

Sevgilim İstanbulda Üniversite Kazandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

insanoğlu zaten atomu parçaladı ama buna bir çare bulamadı

hacım sana gecms olsun dıyeyım. Valla senın sevgını bılmemde benım 2 yıllık sevgılım kı neler yasadık neler benım ıcın neler yaptı neler 3 ay yaz tatılınde sıkti attı benı sağ olsun .... Nese fotoyu alıntıladım bılgısayardan gırınce facete paylascam xd

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

hala sevgili misiniz hacım durum nedir?

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hayat felsefen bu olsun hocu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

İyi dinle, iyi oku:

Şimdi bilmen gereken iki şey var İstanbul insanı değiştirir. Üniversite insanı değiştirir. Diyelim ki ilk sene dersleri çok yoğun değil. 1-2 hafta arkadaş edincek. Sonra okuldan erken çıkınca hadi cafeye gidelim bişeyler içeriz diycekler. Kızlı erkekli gitcekler. 2-3 gibi çıkınca ne yapsınlar..

Pavlov'un köpeği: http://tr.wikipedia.org/wiki/İvan_Pavlov

and they lived happily ever after: http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=and+they+lived+happily+ever+after

Adam  deneyelimli,sonuna kadar okudum hacı helal olsun iyi yazmışsın,güzel özetlemişsin çünkü daha neler neler oluyor,bu özeti:)

RETRET bunu yazdı

x   takiben elleşmeler okşamalar akabininde ve detayında bacak omza doggy forza seni seviyorum aşkım sabaha kadar devam edelimler... 

Arkadaş bu ne kadar acımasız ve gerçekçi yazıdır fena güldüm eyvallah:D Bu arada bu söz doğaçlama mı çıktı?

hallederi_55 tarafından 05/Eyl/12 22:31 tarihinde düzenlenmiştir

_ICEMAN_
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

bütün yorumların doğruluk payı vardır. 

benim yorumum ise, bu tür durumlarda şöyle olur, zamanla kız senden soğuyacak. artık günlük atılan 50 msj varsa 5 e düşecek, onlarda evet hayır ok tarzı olacak.

ve sen bir gün bu durumdan şikayetçi olup korkarak ufak bir tartışma çıkaracaksın, o olayı büyütecek ve hiç düşünmeden zaten bitmiş hisleri silip atacak..

kısaca çoğu böyle olur.. sana tavsiyem ise, eğer böyle birşey başına gelirse elde birşey yoktu gibi düşünmen daha mantıklıdır.

tabi kızı bilemeyiz fakat, artık kızların hiçbirinde sadıklık bulamassın. artık kızların sadıklığı, erkeğin yakışıklılığı kadardır. daha iyisini bulduğunda uçar gider. 

devam etmenin tek yolu kızı çok sık ziyaret etmek , onu mutlu etmek. hala beraber olabildiğini bilsin, hissetsin. kolay gelsin dostum.

Nerde o eski TBT...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Arkadaşlar yorum atmazsanız artık teşekkürler olumlu olumsuz değerli yorumlarınız için ben anladım ki güvenmiyormuşum bugün her şekilde içimi döktüm yüz yüze ve verdiği cevaplar gayet güzeldi o yüzden şuan mutluyum gelecek ise hayırlısı teşekkürler.

Konu silinsin lütfen...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desingers
    Desingers's avatar
    Erkek

Psikologlar evli bir bayanın yada erkeğin gönlünün başkasına kayabileceğini bunun garantisinin olmadıgını söylüyorlar be bu durumda ilişkileri geri dönüşü olmayan yola sokuyor. Bu yüzden gözden ırak etmegözden ırak olan gönülden de ırak olur. Her yönüyle düşün taşın yanında ol çünkü kızlar tatmin olmadıgı şeylerden sıkılırlar erkeklerde böyledir. her yönüyle tatmin etmen yanında olman gerek mazallah ünv. bu herşey olabilir orada bambaşka dünya ünv. özgürlükler dünyası denebilir. Benim tanıdıgım nişanlı bi kız vardı benim arkadasım ile yatıp kalkıyordu kız nişanlıydı bizim okuldaydı kız veriyodu o yüzden gözünle gördüklerine inan görmediklerine inanma kızlar adamı ayakta uyutur.

Senin Yadınla Ya Rabbim!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam 141 mesajdan sonra canınız istendiğinde konuyu sildirebileceğiniz bir tahribat yok.

Konuya mesaj atan 50 kişinin yorumlarının hakkını sen mi ödeyeceksin?

konuyu kilitliyorum.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 18283 Toplam Mesaj: 139