folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sevgilim İstanbulda Üniversite Kazandı

Sevgilim İstanbulda Üniversite Kazandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo

Uzakta geçen 4. yılımız. İsteyince oluyor, biraz fedakarlık, fazla sevgi, bi o kadar fazla aşk. Yoksa zorlama, zorlasan da olmaz zaten. ok by

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

insanoğlu zaten atomu parçaladı ama buna bir çare bulamadı

YekteranBaymedir tarafından 03/Eyl/12 22:00 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    non_stop bunu yazdı

Uzakta geçen 4. yılımız. İsteyince oluyor, biraz fedakarlık, fazla sevgi, bi o kadar fazla aşk. Yoksa zorlama, zorlasan da olmaz zaten. ok by

aynen benim de 4. yılımız ve uzakta. yoksa yoksa aşkım sen misin :(

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

senin nerde oturdugunu bilmiyorum ama ilk sorun uzaktan ilişki yürütmek bunun için iki tarafta çok olgun olmalı ben üniversiteyi kazandıgımda kız arkadasım kazanamamıstı ve zamanla ayrıldık üniversite başkalarını bulursun gibilerinden tripler atıyordu.buldum hayır onunlayken öyle bişey yapmadım tamamen güven meselesi .

istanbula gelirsek evet istanbulda binbir türlü insan var ama yine güvenmen gerekir bide eğer kız içiyorsa öyle herkesle içmeye gidip sarhos olana kadar içmeyecek onun haricinde eğer birbirinizi seviyorsanız yürütebilirsiniz bence

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergum06
    sergum06's avatar
    Erkek

bende üni kazanınca başka şehire gittim. 2 senedir çıkıyorduk. 4 sene de devam ettik. ayrılmadık yani. evet bunaltıcı oluyor çünkü istediğinde yanında bulamıyorsun. dostum eğer kız sen yanımda yoksun kem küm gibi laflar ediyosa bil ki yalnızlıktan bunalmış ya gidecen biraz yanına ya da ayrılık yakındır.

boksörler yere düştüğünde değil yerden kalkamadığında yenik sayılırlar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bir askerdeyken birde ünide biter ilişkiler hacı dikkat et

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    BeYaZZZ bunu yazdı

kaçınılmaz son tekel bayii şimdiden para biriktir kardeş üniversite hayatı başkadır bi süre içersin sonra unutursun sonra arada hatırrlarsın hafif bir sızı kalır öle yani  nerden biliyon lan dicen yaşadım amk ordan biliyom çok koydu be zamanında :/

Aga naptın ya,adama böyle yazılır mı :) Dediklerinin gerçekleşmesi çok muhtemel ama gene bi alıştıra alıştıra deseydin :P Adam belli ki sıkıntılı,ne olacak diyor,sen direkt tekel bayi demişin yaw :D
    ----
    Ka1nsha 
    Şimdi arkadaşın profili inceleyince,memleket neresi belli değil ama istanbula yakın bir yer ise,gitmesi gelmesi kolay ise devamlı görüşürsünüz.Ama mesafe uzaksa biraz zor olur devamlı gidip gelmesi ve gidişat tekel bayi olur..Bir de kızla bi nişan vs yap dicem ama profilde evli yazıyor :P  Evliysen,bu da sevgilin ise işi boşver,sevgilin ile evliysen sıkıntı yok,sevgilin ile evli değilde profil yanlışsa evlen,sorun çözülsün :)

ZyreX tarafından 03/Eyl/12 22:26 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

hangi sevgilin hacı ? o artık senin degil ;D 

ZalımMadam.10.07.24
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    batuhanavl
    batuhanavl's avatar
    Erkek

hocam ben izmirde kız arkadaşımda kayseride idi  bu mart ayında kız bana sktr çekti yürümüyo zor yani şimdi bende sıkıntıdan üzüntüden ne yapacağımı bilmiyorum :( mesafeler olunca boştan yere sebeplerle kavga çıkıyor..

gözden uzak  olan gönüldende ırak olur..

batuhanavl tarafından 03/Eyl/12 22:22 tarihinde düzenlenmiştir

Diplomalı Cahil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

doğum günü falan yakın tarihteyse güzel bi üçlü set alıyosun yüzüklü kolyeli ve küpeli :-)

parmağında yüzük olan kıza, kız pas vermediği sürece birileri yanaşmaz diye düşünüyorum :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 16019 Toplam Mesaj: 139