folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sevgilim İstanbulda Üniversite Kazandı

Sevgilim İstanbulda Üniversite Kazandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

kişiden kişiye göre değişir. belli olmaz ne olacağı. yürüt yürütebildiğin kadar.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

maserati hocam çok sağol yani kız yüzünden alkolu bıraktım kız yüzünden başlıycam sayende :(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek
    hocam ilk baslarda hersey iyiydi. gayet guzel gitti 1-2 ay sonra bu benim gozlemlerime gore oradan cevre yapti birde yaninda 2-3 tane züppe arkadasi vardi onlara uydu malum kadikoy vs.. gel zaman git zaman iyice kavga gurultuler vs en son baktim olmuyor gittim istanbula dedim supriz yapayim bi yalan uydurdu iste gelmedi gorusemedik sonra siktiri cektim. ilk zamanlar bunalim mode:on olsada he su an pisman degilim iyi yapmisim diyorum :)

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    batuhanavl
    batuhanavl's avatar
    Erkek
    LizardKing bunu yazdı

kişiden kişiye göre değişir. belli olmaz ne olacağı. yürüt yürütebildiğin kadar.

hocam en güzel cevabı vermişsin bence daha fazla yorum yapmaya gerek yok

Diplomalı Cahil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek
    edit Twitter tarafından 03/Eyl/12 23:05 tarihinde düzenlenmiştir

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

kişiden kişiye belli olmaz doğrudur ama boşa söylenmemiş gözden ırak olan gönülden de ırak olur diye uni yi yeni kazanmış bir insan üniversitenin büyüsüne kapıldımı bir çok şeyi geride bırakır bunun başındada sen gelirsin hocam kusura bakma ben de yaşadm aynı şeyi zamanla alışırsın

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı
    Twitter bunu yazdı
    Haha saka gibi la benimde 3 yillik kiz arkadasim vardi o da marmarayi kazandi ayrildik. uni hayati cok farkli simdiden gecmis olsun maalesef :/ kendimden Biliyorum

hocam nasıl oldu ya sebep neydi ?

abi şimdi kızı öyle bi seviyorum ki üniversite ortamında bile bi kızla konuşmuyor bi kıza laf atmıyorum o derece kendime güvendiğim içinde ona da güvenmek istiyorum ama hep bi kuşku işte ya 

abi senle o bir değil, durduk yere kızlar sana yavşamaz acayip yakışıklı kuul bişey değilsen, ama hatunlarda durum öyle değil, yavşayan yavşayana, kızlar yalnız bırakmaya gelmez, bence sen kendini ayrılığa hazırla da duruma göre iş yaparsın :D

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

yüzük takmak istemiyoruz ama ben en iyisi gidip güzel bi yüzük alıp sürpriz yapayım abi başka yolu yok herhangi bi durumda okulların açılmasından 3 ay sonra buraya yazıcam durumu ayrıldık veya ayrılmadık zaten ayrılmazsak sonra sonuna kadar sanırım inşallah yani..

yorumlarınız için teşekkürler gerçekten içimi kararttınız ama dost acı söyler 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

Para biriktir geleceğini güvenceye al sürmez o ilişki 3yada 4 ay içinde ayrılırsınız. Sen kendin ayrılmayı istersin merak etme

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    Yatay geçişe çalış sen.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
Toplam Hit: 18278 Toplam Mesaj: 139