folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sevgilimi Kaybettim... Çıldırmak Üzereyim!....

Sevgilimi Kaybettim... Çıldırmak Üzereyim!....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

12 Ekim Pazartesi günü gezmek amacıyla arkadaşımızın arabasıyla İnegöl'e yola çıktık. Aracımız hatalı sollama yapan kamyonun altına girmemek için direksiyon kıvırdı ve şarampole yuvarlandık. Ben ve arkadaşım ufak tefek yaralarımıza rağmen araçdan çıkabildik ama kız arkadaşım araçda sıkıştı. Çok kan kaybediyordu. Ambülansla hastaneye kaldırıldığımızda şuurum kapanmak üzereydi.Arkadaşımında kaburgasında ezilme olduğu söylendi. Bende ise sarsıntıya bağlı sorunlar ve ufak yaralar haricinde bişey yoktu. Perşembe gününe kadar hastanede yatmak zorunda kaldım. O gün hasteneden çıkış kararım alındığında direkt sevgilimin yanına koştum. Yerinde yoktu. Çarşamba akşamı beyin kanamasına bağlı olarak öldüğünü söylediler. Yıkıldım kaldım. Yola çıkarken elini bırakmadığım sevgilimi morgda buz gibi görünce sinir krizi geçirmişim.... Ailesi cenazeyi alıp memleketine gitti. Cenazesine katıldığımda arkalarda saf tutup elveda diyebildim ağlamakdan kan bağlamış gözlerimle. 

Kaç gecedir uykusuzum unuttum. Acıkmayalı sanki bir asır olmuş gibi. Tüm tepkilerim bitmek üzere tek refleksim fizyolojik olarak ölme isteğim. Ne halt edeceğimi şaşırmış durumdayım... Daha fazla yazamicam üzgünüm.

Saygılarımla

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

sadece zaman... başın sağolsun... böyle olman normal ama kendine (ve ailene) saygın varsa kendine bişey yapma..

la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    hocam gerçekten zor..Hani öyle böyle değil gerçekten çok zor zaman geçiriyorsun ama şöyle düşün eğer şu anda kız arkadaşın senin yanında olsaydı senin ne yapmanı isterdi? oturup ağlamanı mı ?  intihar etmeni mi isterdi yoksa? zor olduğunu o da bilicekti ve senin dayanmanı istiycekti.. senin de yapman gerekne tek şey bu abicim.. Başın sağolsun gerçekten çok zor ..

http://yigitdemirag.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Başın sağolsun.

Çok çok çok zor bir durum. Dik durmaya çalış.

Sen de ölebilirdin yada ikinizde ölebilirdiniz.

Çok fazla birşey yazamıyorum.

Ne yazsam yanlış olacak çünkü.

Tekrar başın sağolsun kardeşim.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    Geçmiş Olsun Hoca Allah Rahmet Eylesin Bir Gün Hepimiz Onun Gittiği Yere Gidicez Merak Etme. ''/

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek
    başın sağolsun Allah sana sabır versin...

Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin... Mucize yürüyebilmen değil inanabilmendir. - Seyyid Ahmet Arvasi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasincelik1987
    yasincelik1987's avatar
    Erkek
    başın saolsun hocam.Nur içinde yatsın inş.

BİR MÜSLÜMANIN 3 KASE BALI VARSA 3 ÜNÜ YESİN BAĞIRSAĞINDA ÇIRÇIR OLSUN 1 DAMLA POK KALMASIN HEPSİNİ SIÇSIN
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Başın sağolsun...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Ailesi bu duruma ne diyor?

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    Başın Sağolsun Dostum.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Allah Rahmet Eylesin uzulme dıcem ama boyle bı durumde denilmez galiba boyle bişi

Yol Güzeldir.
Toplam Hit: 17140 Toplam Mesaj: 96