Sevgilimi Kaybettim... Çıldırmak Üzereyim!....
-
Edit: Gereksiz insanlara cevap vermek bile hata..
Sen bu konuda rahat ol hannibalgan abim.. ben cevaplarını veririm gücüm yettikçe sana laf atan herkese..
-
Böyle bir konuda bile tartışabiliyor musunuz?
Arkadaşlar sakin olun.
-
Geçmiş olsun kardeşim varmı yapabilicegimiz bişey ? gerçekten soruyorum bak
-
arkadaşım başın sağolsun allah bol sabır versin inan benim de enbüyük korkum sevdiğimi kaybetmek
-
Kimse inanmak zorunda değil.. Ancak düşüncelerimizi özgürce söylerken çuvaldızı da kendimize batırmak lazım.. Mürid konuyu açmış ve çıkmış gitmiş. O kadarına yetmiş gücü.. Ne malüm tarikatı evinden ailesinden dostlarından çok sevmediği?
Hocalar kaş yaparken göz çıkartmayalım.
Tekrar Allah'tan rahmet; kardeşimize de Peygamber sabrı diliyorum.
-
HuznunHikayesi bunu yazdı:
-----------------------------Potansiyel_Virus bunu yazdı:
benim yok ama sende bi rahatsizlik var bence.. oyle bisey yasarsa insan nete girmek aklina gelir yazmakda aklina gelir bu durumla bir degil yani anladinmi.inanmak zorunda degil kimse sanada birilerini ikna etmek yada birilerine muhalefet etme gorevi verilmedi galiba uzatmanin anlami yok yani
-----------------------------3 gün önce ayrıldım 3 yıllık seviglimden( banane dersen sadece bundan biraz kendi üstüme alındım.. sonra annemler beni aldıı bilgisayarın başına koydu üzüntüm geçsin diye.. öyle boş boş bakıyorum bunu görünce içim garip oldu.. ( banane senin iç durumundan diyorsan sende bi rahatsızlık var dediğindendir akıllı konuş.. ) tabi sende bu düşünce yapısı bu iğnemeli konuşma tarzı olduktan sonra kim seni napacağından bilmiyorsun nolacağını o kadar ki gerçek yaşını bile yazamıyorsun.. artık yazma hocamın bu sayfasını daha fazla kirletme..
-----------------------------
sen yazana kadar ortada kirlilik yoktu don bi oku postlari uzatttikca uzattin,aklinida dusuk cumlelerinide kendine sakla zira bisey anlasilmiyor. -
bende yakınmı kaybettiğimde açıp buraya yazmıstım bi anda olmustu sonradan ama bakmak hiç aklıma gelmedi unutmusum konu actıgım taa ne zaman sonra gordum konu acmısım die. artı arkadaşın hikayesini okuyunca şu geldi aklıma
-
Allah sabir versin arkadasim ...
-
Hocam sen kendini bilmezleri kafana takma..
elimizden başka bişey gelmesede tbt olarak acını paylaşıyoruz. çok üzüldüm hocam. başın sağolsun. kaderin önüne geçilmiyo.
-
hocam öncelikle başın sağolsun yaşamayan halinden anlayamaz, ama şunu diyebilirim şimdi hayatın boyunca seveceğin bir insan olacak,ihanet etmemiş aldatmamış,yalan söylememiş,gerçekten seni seven, senin sevdiğin ve her zaman düşünebileceğin biri olacak bu çok güzel birşey.Kendi acını sev ve onunla mutlu olmanı dilerim.