folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sevgilimi Kaybettim... Çıldırmak Üzereyim!....

Sevgilimi Kaybettim... Çıldırmak Üzereyim!....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuznunHikayesi
    HuznunHikayesi's avatar
    Erkek

Edit: Gereksiz insanlara cevap vermek bile hata..

Sen bu konuda rahat ol hannibalgan abim.. ben cevaplarını veririm gücüm yettikçe sana laf atan herkese..

172* & 05-18-10 17:3x..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Böyle bir konuda bile tartışabiliyor musunuz?

Arkadaşlar sakin olun.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun kardeşim varmı yapabilicegimiz bişey ? gerçekten soruyorum bak

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek
    arkadaşım başın sağolsun allah bol sabır versin inan benim de enbüyük korkum sevdiğimi kaybetmek

I know me you know you.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

Kimse inanmak zorunda değil.. Ancak düşüncelerimizi özgürce söylerken çuvaldızı da kendimize batırmak lazım.. Mürid konuyu açmış ve çıkmış gitmiş. O kadarına yetmiş gücü.. Ne malüm tarikatı evinden ailesinden dostlarından çok sevmediği?

Hocalar kaş yaparken göz çıkartmayalım.

Tekrar Allah'tan rahmet; kardeşimize de Peygamber sabrı diliyorum.

İpimle kuşağım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    HuznunHikayesi bunu yazdı:
    -----------------------------

Potansiyel_Virus bunu yazdı:

benim yok ama sende bi rahatsizlik var bence.. oyle bisey yasarsa insan nete girmek aklina gelir yazmakda aklina gelir bu durumla bir degil yani anladinmi.inanmak zorunda degil kimse sanada birilerini ikna etmek yada birilerine muhalefet etme gorevi verilmedi galiba uzatmanin anlami yok yani

3 gün önce ayrıldım 3 yıllık seviglimden( banane dersen sadece bundan biraz kendi üstüme alındım.. sonra annemler beni aldıı bilgisayarın başına koydu üzüntüm geçsin diye.. öyle boş boş bakıyorum bunu görünce içim garip oldu.. ( banane senin iç durumundan diyorsan sende bi rahatsızlık var dediğindendir akıllı konuş.. ) tabi sende bu düşünce yapısı bu iğnemeli konuşma tarzı olduktan sonra kim seni napacağından bilmiyorsun nolacağını o kadar ki gerçek yaşını bile yazamıyorsun.. artık yazma hocamın bu sayfasını daha fazla kirletme.. 

sen yazana kadar ortada kirlilik yoktu don bi oku postlari uzatttikca uzattin,aklinida dusuk cumlelerinide kendine sakla zira bisey anlasilmiyor.

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

bende yakınmı kaybettiğimde açıp buraya yazmıstım bi anda olmustu sonradan ama bakmak hiç aklıma gelmedi unutmusum konu actıgım taa ne zaman sonra gordum konu acmısım die. artı arkadaşın hikayesini okuyunca şu   geldi aklıma

http://www.youtube.com/watch?v=7oHObnP1sGE 

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek
    Allah sabir versin arkadasim ...

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

Hocam sen kendini bilmezleri kafana takma..

elimizden başka bişey gelmesede tbt olarak acını paylaşıyoruz. çok üzüldüm hocam. başın sağolsun. kaderin önüne geçilmiyo.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek
    hocam öncelikle başın sağolsun yaşamayan halinden anlayamaz, ama şunu diyebilirim şimdi hayatın boyunca seveceğin bir insan olacak,ihanet etmemiş aldatmamış,yalan söylememiş,gerçekten seni seven, senin sevdiğin ve her zaman düşünebileceğin biri olacak bu çok güzel birşey.Kendi acını sev ve onunla mutlu olmanı dilerim.
Toplam Hit: 17139 Toplam Mesaj: 96