Sevgilimi Kaybettim... Çıldırmak Üzereyim!....
-
Başın sağolsun.
Allah sabır versin. yanındayız bırakma kendini
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------sallamasyon geldi bana..
zira arkadaşımla tatile gitmiştik geçen yaz antalyaya ve bana bir telefon la acı bir haber geldi, tatile çıktıgım arkadaşın ailesi trafik kazasında hayatlarını kaybetmişti ablası annesi babası, bu arkadaş 4 ay boyunca ne bir bilgisayarı açtı ne bir gülümsedi, zira 4-5 gün önce olmuş bir olayla ilgili hemen bilgisayarın başına geçip, gayet düzgün bir imla ile cümleler kurmak zor olsa gerek.
-----------------------------
Arkadaşımızın bizden başka içini dökecek birini bulamamı$tır belki..Kendini rahatlatmak kafasını dağıtmak için girmişte olabilir.belkide bizim yazdığımız iyi dileklere ba$ sağlığına ilgiye ihtiyacı vardır . tek ya$ıyordur vs vs uzar gider sallamasyon geldi demek yanlış.Kendisini tam olarak tanımasamda açtığı konuları yazdığı mesajları incelersen böyle ciddi bir konuyla dalga geçeceğini sanmıyorum.
Ba$ın saolsun bu arada hannibalgan -
başın saolsun. sevdiğin birisini kaybetmek çok zordur.
-
başın sağolsun dostum. böyle bir sey basımıza gelmediği için seni anlamak mümkün değil. Allah sabır versin.
-
allah sabır versin hocam zaman herşeyi unutturmaz ama hafifletir sabret
-
Allah sabır versin. çok zor bir durum.
-
Hocam acını paylaşıorum ama allah korusun bnm başıma gelse bırak siteye yazı yazmayı hayattan koparım
-
başın sağolsun hocam. . .
-
Başın sağolsun hocam...
-
başın sağolsun. güçlü ol.
Toplam Hit: 17101 Toplam Mesaj: 96