folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sevgilimi Kaybettim... Çıldırmak Üzereyim!....

Sevgilimi Kaybettim... Çıldırmak Üzereyim!....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

dostum başın sağolsun mekanı inş cennet olur sakın aklına öyle şeyler getirmede yapmada sevgilini seviyosan yapma o yaşasaydı bunu istermiydi hiç kimse istemez allah yardımcın olsun sakın öyle şeylerde düşünme kardeşim....

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    başın sagolsun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Dj_MuRaD_ bunu yazdı:
    -----------------------------

dostum başın sağolsun mekanı inş cennet olur sakın aklına öyle şeyler getirmede yapmada sevgilini seviyosan yapma o yaşasaydı bunu istermiydi hiç kimse istemez allah yardımcın olsun sakın öyle şeylerde düşünme kardeşim....

demesi kolay değil çok iyi anlıyorum seni ölünce en azından bukadar çok acı çekmeyeceğini hesaplıyorsun herşey biranda bitecek sanıyorsun

ama unutmaki sen kendini öldürünce o geri gelmeyecek yada sen onun yanına gidemiyeceksin

senden isteği şu olurdu eminim onu unutmaman

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    Allah rahmet eylesin, durumun uygunsa bi psikologa gitmeni tavsiye ederim.

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

12 Ekim Pazartesi günü gezmek amacıyla arkadaşımızın arabasıyla İnegöl'e yola çıktık. Aracımız hatalı sollama yapan kamyonun altına girmemek için direksiyon kıvırdı ve şarampole yuvarlandık. Ben ve arkadaşım ufak tefek yaralarımıza rağmen araçdan çıkabildik ama kız arkadaşım araçda sıkıştı. Çok kan kaybediyordu. Ambülansla hastaneye kaldırıldığımızda şuurum kapanmak üzereydi.Arkadaşımında kaburgasında ezilme olduğu söylendi. Bende ise sarsıntıya bağlı sorunlar ve ufak yaralar haricinde bişey yoktu. Perşembe gününe kadar hastanede yatmak zorunda kaldım. O gün hasteneden çıkış kararım alındığında direkt sevgilimin yanına koştum. Yerinde yoktu. Çarşamba akşamı beyin kanamasına bağlı olarak öldüğünü söylediler. Yıkıldım kaldım. Yola çıkarken elini bırakmadığım sevgilimi morgda buz gibi görünce sinir krizi geçirmişim.... Ailesi cenazeyi alıp memleketine gitti. Cenazesine katıldığımda arkalarda saf tutup elveda diyebildim ağlamakdan kan bağlamış gözlerimle. 

Kaç gecedir uykusuzum unuttum. Acıkmayalı sanki bir asır olmuş gibi. Tüm tepkilerim bitmek üzere tek refleksim fizyolojik olarak ölme isteğim. Ne halt edeceğimi şaşırmış durumdayım... Daha fazla yazamicam üzgünüm.

Saygılarımla

basın sagolsun kardesım allah rahmet etsın  cok uzuldum kardesım

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek
    kardeşim başın sağolsun..durumunun ne kadar berbat olduğunu tahmin edebiliyorum ama sakın kolay yolu seçme hocam
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    başın sağolsun kardeşim gerçekmi hala anlamış değilim bi yorum yazarsan anlayacağız yoksa bize yine o şizofrenik sözlerimi yazıosn

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ölüm hepimiz için ama en acı olanı yaşıyosun..herşey gelir aklına ama şunu bilki sevdiğinde senin canına zarar gelmesini asla istemezdi..en azından yerinde rahat uyumasını sağla ve onu ve aileni üzme hocam..allah sabırlar versin

Sabreden Zafere Ulaşır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    başın saolsun dostum gerçekten çok üzüldüm x( :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

sallamasyon geldi bana..

zira arkadaşımla tatile gitmiştik geçen yaz antalyaya ve bana bir telefon la acı bir haber geldi, tatile çıktıgım arkadaşın ailesi trafik kazasında hayatlarını kaybetmişti ablası annesi babası, bu arkadaş 4 ay boyunca ne bir bilgisayarı açtı ne bir gülümsedi, zira 4-5 gün önce olmuş bir olayla ilgili hemen bilgisayarın başına geçip, gayet düzgün bir imla ile cümleler kurmak zor olsa gerek.

"
Toplam Hit: 17867 Toplam Mesaj: 96