Sevgilimi Kaybettim... Çıldırmak Üzereyim!....
-
hocam başın saolsun, Allah cc sabır versin. senin tek isteğin Allah'tan sabır olsun şu an. kendine birşey yaparsan ona kavuşamazsın. o şimdi muhtemelen cennette seni izliyordur. ve sen Allah'ın istediği bir kul olmaya çalış. bunu becerirsen ona kavuşursun...
-
başın sağolsun hocam :(
-
hocam başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm... ama sakın olaki kendini bırakma... gidersen arkanda bırakacağın insanları düşün... tekrar başın sağolsun... mekanı cennet olsun...
-
başın sağolsun...
-
Başın sağolsun.Mekanı cennet olur inşallah.
-
Off dünya off niye varki bu aşk :((((
-
Tekrar merhaba,
Başsağlığı veren tüm mürid ve müridelere teşekkürü bir borç biliyorum.Varolun.
Ancak kanıma dokunan bi iki husus var ki deyinmeden geçemeyeceğim...
1) Bazı arkadaşlar inanamadıklarını söylüyorlar.İnandırmak mecburiyetinde değilim ama illa kendinizi tatmin etmek istiyorsanız beni 2008 İzmir buluşmasına gelenlere, Gaziantepli koca yürekli kardeşim Kadir'e sorabilirsiniz. Bu gibi hassas konularda yalan söylemeyecek kadar halsiyetli biri olduğumu göreceksiniz.
2) Biri daha önce yayınladığım resim üzerinden birşeyleri ima etmeye çalışmış. Eğer 2 dakikanı daha ayırırsan diğer topiklerimde tarihin neden eski olduğunu anlayacaksın...
3) ÖSS'yi kazandığımı, Yerleştirme sonuçlarında nereye yerleştiğimi, okula ilk geldiğimde yaşadığım durumu, vize sonuçlarımı, kupa maçında ki darhoşluk ötesi durumumu, yazın amcamın vefatını, 1.5 arkadaşlık ilişkimizin akabinde ki yaşadığım aşkı ve son olarak beni dipsiz uçurumlardançıkaracağına inandığım sevgilimi kaybedişimi ilk TBT'de paylaştım... Çünkü bir ailem yok, sarılıp ağladığım duvarlar bile çokdan sırt dönmüş durumdasahi siz olsanız ne yaparsınız?
Sakinleştirici ilaçlarla ayakda durmak ne demektir biliyormusunuz? Kokusu odama sinmiş diye koridorda iki büklüm uyuya kalmak, gecenin bir köründe hayalinin öpücüğü ile uyanmak, çaresizliğin resmine baktığınızda kendinizi görmek ve hıçkıra hıçkıra içerden ağlamak ne demek biliyormusunuz?
Neyse
-
Sen o çok bilmişlere bakma bir ailen yoksa gerektiğinde sana aile olacak çok adam çıkar buradan. 1-2 kişinin yazdıklarına takılma. Gerçekten çok kötü bir durum kendimi senin yerine koymayı denedim ama o bile çok zor. Başın sağolsun.
-
Başın sağolsun
-
Başın sağolsun allah kalanlara sağlık versin sanada allah kolaylık versin kardeşim biliyorumki böyle birşeyi ne yazmak nede kelimeler anlatır ancak yaşayan bilir allah sabir versin Saygılarımla