folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sevgilimi Kaybettim... Çıldırmak Üzereyim!....

Sevgilimi Kaybettim... Çıldırmak Üzereyim!....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    hocam başın saolsun, Allah cc sabır versin. senin tek isteğin Allah'tan sabır olsun şu an. kendine birşey yaparsan ona kavuşamazsın. o şimdi muhtemelen cennette seni izliyordur. ve sen Allah'ın istediği bir kul olmaya çalış. bunu becerirsen ona kavuşursun...

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    başın sağolsun hocam :( 
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akbaba59
    akbaba59's avatar
    Erkek
    hocam başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm... ama sakın olaki kendini bırakma... gidersen arkanda bırakacağın insanları düşün... tekrar başın sağolsun... mekanı cennet olsun...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek
    başın sağolsun...

valar morghulis ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Niflheim
    Niflheim's avatar
    Erkek
    Başın sağolsun.Mekanı cennet olur inşallah.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Off dünya off niye varki bu aşk :((((

Cigu bigule :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tekrar merhaba,

Başsağlığı veren tüm mürid ve müridelere teşekkürü bir borç biliyorum.Varolun.

Ancak kanıma dokunan bi iki husus var ki deyinmeden geçemeyeceğim...

1) Bazı arkadaşlar inanamadıklarını söylüyorlar.İnandırmak mecburiyetinde değilim ama illa kendinizi tatmin etmek istiyorsanız beni 2008 İzmir buluşmasına gelenlere, Gaziantepli koca yürekli kardeşim Kadir'e sorabilirsiniz. Bu gibi hassas konularda yalan söylemeyecek kadar halsiyetli biri olduğumu göreceksiniz.

2) Biri daha önce yayınladığım resim üzerinden birşeyleri ima etmeye çalışmış. Eğer 2 dakikanı daha ayırırsan diğer topiklerimde tarihin neden eski olduğunu anlayacaksın...

3) ÖSS'yi kazandığımı, Yerleştirme sonuçlarında nereye yerleştiğimi, okula ilk geldiğimde yaşadığım durumu, vize sonuçlarımı, kupa maçında ki darhoşluk ötesi durumumu, yazın amcamın vefatını, 1.5 arkadaşlık ilişkimizin akabinde ki yaşadığım aşkı ve son olarak beni dipsiz uçurumlardançıkaracağına inandığım sevgilimi kaybedişimi ilk TBT'de paylaştım... Çünkü bir ailem yok, sarılıp ağladığım duvarlar bile çokdan sırt dönmüş durumdasahi siz olsanız ne yaparsınız?

Sakinleştirici ilaçlarla ayakda durmak ne demektir biliyormusunuz? Kokusu odama sinmiş diye koridorda iki büklüm uyuya kalmak, gecenin bir köründe hayalinin öpücüğü ile uyanmak, çaresizliğin resmine baktığınızda kendinizi görmek ve hıçkıra hıçkıra içerden ağlamak ne demek biliyormusunuz?

Neyse

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Sen o çok bilmişlere bakma bir ailen yoksa gerektiğinde sana aile olacak çok adam çıkar buradan. 1-2 kişinin yazdıklarına takılma. Gerçekten çok kötü bir durum kendimi senin yerine koymayı denedim ama o bile çok zor. Başın sağolsun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Başın sağolsun

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Başın sağolsun allah kalanlara  sağlık versin sanada allah kolaylık versin kardeşim biliyorumki böyle birşeyi ne yazmak nede kelimeler anlatır ancak yaşayan bilir allah sabir versin Saygılarımla

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
Toplam Hit: 17136 Toplam Mesaj: 96