folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Siirtte İkinci Dehşet, Resmen Gözlerim Yaşardı

Siirtte İkinci Dehşet, Resmen Gözlerim Yaşardı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:
    -----------------------------

cuneyd bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

bir milletin tamamına bok atmak ÖKÜZlüktür...

ne milleti kardeşim ya? kabileyi de millet yapıp başımıza çıkardınız ya böyle demek öküzlüğün daniskasıdır.

@felony, kürtmüsün ? üstüne alınmışın hani kürtsen öküz eşek fln dememe gerek yok ztn

@novalgin , olay izmirde de olabilir netekim izmirdede çok kürt var izmir istila altında olan şehirlerden biridir

Düzgün Konuş Ayar Etme Adamı

Kurtuluş Savaşında

Çanakkalede Kaç Tane Kürt Öldü Biliyormusun Sen ?

Bilip Bilmeden Bok Atma Bir Topluma.

Kürtler diyerek Geçme Her Milletin İçinde Pislikler Vardır.

Türk Milleti Çokmu Temiz Tayyip Erdoğan Kürtmü ?

Türk Milleti Sütten Çıkmış Ak Kaşıkmı ?

Güldürmeyin Kendinizi.. 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Hapishanede bu tiplere iyi baktıklarını duymuştum bilmiyorum doğru mu ama tuvalette yatırmak olsun başkasına yaptıklarını onlara yapıp üstüne değişik aletlerlede tekrarlandığını falan.Dediğim gibi bilmiyorum doğru mu ama doğru olsa sevinirdim.Böyle hayvanlara böyle insanlık.

_ICEMAN_
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

yahu olayın faşizmle ne alakası var ? bu tip suçlar işleyenlerin asılmasını, linç edilmesini, işkence edilmesini isteyebilirsiniz.zaten olması gereken de budur.yalnız bunların yapılmasının faşizmle alakası nedir birisi bana anlatsın ?

faşizm isteyenler, şu faşizmin ne anlama geldiğini bi yazabilir mi buraya ?

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

Bandit bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

işte kürtlerin insan falan olmadığına dair birmilyon+1. kanıt daha, her toplumda sapıklar insanlıktan çıkanlar vardır da neden siirtte vanda herkes sapık ? çocukluktan başlamış baksana, vicdan yok ar edep namus yok , ben ne yapıyorum demek yok işin feci tarafı bunlara sen ne yapıyorsun diyecek olan da yok çünkü onlarda aynı bokunsoyu...

be abdal

şunuda söyleyeyim(özellikle sana)

bu yazıda ve yorumlarda sırf kürtleri kötülemek istiyorsanız ki zaten apaçık ortada ne yapmak istediğiniz

aklınızda bulunsun siirtin çoğunluğu araptır ... hatta ve hatta İsmet Paşanın hazırladığı kürt raporunda bu bölge bir arap şehri diye geçer ...

çokta umrumdaydı emin ol, oradaki mahlukatın çöl hayvanı araplarmı yoksa mutant-u garabet kürdolardanmı olduğu. 

Ama aferin lan can-ı siperhane savunuyosunuz kürdoları, vatanı milleti ananızı babanızı savunmazsınız böyle helal olsun üstün hizmet madalyasını hakettiniz hepiniz. mahlukat-ı kıptinin taktirini kazandınız, kabileler yüksek meclisinin de bu özverili çabalarınızı taktir edeceğine eminim yanlız madalyanızı nerenize takacakları konusunda şüphelerim var , e hayırlısı olsun tabi. 

sen insanmısın ?

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

IronEagle bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

bir milletin tamamına bok atmak ÖKÜZlüktür...

ne milleti kardeşim ya? kabileyi de millet yapıp başımıza çıkardınız ya böyle demek öküzlüğün daniskasıdır.

@felony, kürtmüsün ? üstüne alınmışın hani kürtsen öküz eşek fln dememe gerek yok ztn

@novalgin , olay izmirde de olabilir netekim izmirdede çok kürt var izmir istila altında olan şehirlerden biridir

Düzgün Konuş Ayar Etme Adamı

Kurtuluş Savaşında

Çanakkalede Kaç Tane Kürt Öldü Biliyormusun Sen ?

Bilip Bilmeden Bok Atma Bir Topluma.

Kürtler diyerek Geçme Her Milletin İçinde Pislikler Vardır.

Türk Milleti Çokmu Temiz Tayyip Erdoğan Kürtmü ?

Türk Milleti Sütten Çıkmış Ak Kaşıkmı ?

Güldürmeyin Kendinizi.. 

Zaten pkklı pezevenklerle bu vatanın bütünlüğü için can verenleri aynı kefeye koyma mallığını bir tek siz yaparsaınız.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

@bandit , insanlığımı senin gibi bir kürde ya da kürdofile ( kürt sevici ) soracak değilim. 

kürtleri seven denyolara tokat gibi bir cevap daha bugün yakalanan serikatilin kürt olup mardin nüfusuna kayıtlı olduğudur. hadi buna da münferit olay deyin , 

kurtuluş savaşında kaç kürt öldü biliyonmu demogojisi yapın , özürlü beyniniz zaten "kürt milleti - Türk milleti"  lafını sarf ettiği anda artık geriye dönüş yoktur , engelli zihinleriniz anlamalıdır ki bu ülkede TEK BİR MİLLET vardır , kendine kürt diyen ve onları savunan denyolar asalaklar serseri soysuz takımıdır bu milletin üstünde yük, güvenliğini tehtid eden şerdir .

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14552856.asp?gid=373    - mardinli seri katil 

@ironeagle denen ... : 

kurtuluş savaşındaki kayıp istatistiklerini interneti aç ve incele, sonra da al beraber kurtardık&kürtlerde bizden yalanını ve bsg 

ayrıca erdoğan belki kürt değil ama Türk mü? 

Bölgelere göre şehit oranı...

İç Anadolu Bölgesi: %34
    Karadeniz Bölgesi: %29
    Ege Bölgesi: %14
    Akdeniz Bölgesi: %11
    Marmara Bölgesi: %8
    Doğu Andolu Bölgesi: %5
    Güneydoğu Anadolu Bölgesi: %2
    Kurtuluş Savaşında verilen şehit sayısı 35 bine ulaşmaktadır. Bunun 700’e yakını Kürt kökenlidir !

Çanakkale Savaşında 48 bin şehidin de bölgelere dağılımında pek bir değişiklik yoktur!

herşeye rağmen kürt kardeşini bizim gibi "faşistlere(!)" karşı savunacak denyolar belki olacaktır , allah peşinen belanızı versin, sonunuz kürtler gibi olsun kürt denen ucubeden bulun belanızı 

herşeyin bir şeyi vardır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Malatya şoför okulu acemi er eğitim merkezi, 2. tabur, toplam 3 bölük kat 2'nin koridorunda toplandık. Akşam ictiması alındıktan sonra yataklara bırakmadılar.

Herkes çömeldi oturuyoruz, Hemşehrim antepli uzman çvş. Hanifi, geldi ( komando seçiyor ) " Boyu 1.70'den uzun olanlar ayağa kalksın " kalktık 1.70 üstü olanlar, isimlerimiz alındı.

Hanifi uzman, askerlerin arasında dolaşıyor, inceliyor herkesi göz ucuyla, bir tane iri kıyım, 1.80 boylarında asker'i gördü, kaldırdı ayağa,

Uzm.Çvş: " Asker boyun kaç, nerelisin " ?

Asker : " Diyarbakır , 1.85 komutanım "

Uzm.Çvş: " Neden kalkmadın "

Cevap aynen bu : " Komutan ben gidipde onlara silah sıkmam "

Uzm.Çvş. " Lan biz orospu çocuğumuyuz, biz neden sıkıyoruz, 3 ay önce yüksekovadan geldim, 1 hafta sonra tekrar şırnak'a gidicem " dedi.

Kıssadan hisse...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

lan bunlar nasıl çocuk kardeşim s.kip öldürmesini biliyor cezasını çekmesinide bilmeli ibreti alem için bunları yapanları benzin döküp canlı canlı yakıcaksın öldürmüyceksin yanık olan yelerine tuz basıcaksın türlü türlü ceza vericenksin herbirine azıttılarki ne azıt dılar bunlara insan diyenin ben ta anasını avradını ...

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

@bandit , insanlığımı senin gibi bir kürde ya da kürdofile ( kürt sevici ) soracak değilim. 

kürtleri seven denyolara tokat gibi bir cevap daha bugün yakalanan serikatilin kürt olup mardin nüfusuna kayıtlı olduğudur. hadi buna da münferit olay deyin , 

kurtuluş savaşında kaç kürt öldü biliyonmu demogojisi yapın , özürlü beyniniz zaten "kürt milleti - Türk milleti"  lafını sarf ettiği anda artık geriye dönüş yoktur , engelli zihinleriniz anlamalıdır ki bu ülkede TEK BİR MİLLET vardır , kendine kürt diyen ve onları savunan denyolar asalaklar serseri soysuz takımıdır bu milletin üstünde yük, güvenliğini tehtid eden şerdir .

@ironeagle denen ... : 

kurtuluş savaşındaki kayıp istatistiklerini interneti aç ve incele, sonra da al beraber kurtardık&kürtlerde bizden yalanını ve bsg 

Kurtuluş Savaşında verilen şehit sayısı 35 bine ulaşmaktadır. Bunun 700’e yakını Kürt kökenlidir !

Çanakkale Savaşında 48 bin şehidin de bölgelere dağılımında pek bir değişiklik yoktur!

herşeye rağmen kürt kardeşini bizim gibi "faşistlere(!)" karşı savunacak denyolar belki olacaktır , allah peşinen belanızı versin, sonunuz kürtler gibi olsun kürt denen ucubeden bulun belanızı 

merak ediyorum seni kim yetiştirdi?

kendini veya ırkını bütün ırklardan üstün görmek benim bildiğim israillilere özgü bişeydir.

kanında yahudi kanı varda seni Türk faşistler mi yetiştirdi?

yada kuyruk acın mı var(ki bence var) ?

milletin beynini boş beleş cahilce laflarınla kandırabiliceğinimi zannediyorsun ?

bugün yakalanan şahıs kürt olabilir ama unutmaki türk de olabilirdi.nolmuş kürtse sana giren çıkan ne?niye ırklar üzerinden siyaset yapıyosun ki..

ayrıca bütün adminler

hala bu adamın/çocuğun yazılarında aşağılayıcı,ayrımcı lafları göremiyorsanız ne diyim ben size? adam açıkça bölücülük yapıyor dağdakilerden bir farkı yok sizde dut yemiş bülbül gibi bakıyorsunuz

olmaz böyle bişey ...

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Bandit bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

@ironeagle denen ... : 

merak ediyorum seni kim yetiştirdi?

kendini veya ırkını bütün ırklardan üstün görmek benim bildiğim israillilere özgü bişeydir.

kanında yahudi kanı varda seni Türk faşistler mi yetiştirdi?

yada kuyruk acın mı var(ki bence var) ?

milletin beynini boş beleş cahilce laflarınla kandırabiliceğinimi zannediyorsun ?

bugün yakalanan şahıs kürt olabilir ama unutmaki türk de olabilirdi.nolmuş kürtse sana giren çıkan ne?niye ırklar üzerinden siyaset yapıyosun ki..

ayrıca bütün adminler

hala bu adamın/çocuğun yazılarında aşağılayıcı,ayrımcı lafları göremiyorsanız ne diyim ben size? adam açıkça bölücülük yapıyor dağdakilerden bir farkı yok sizde dut yemiş bülbül gibi bakıyorsunuz

olmaz böyle bişey ...

Ülke bütünlüğünün sağlanması için gerekli en önemli unsur Türk milleti olabilmeyi sindirememişleri içimizden atabilmektir. Ki bakılırsa tam da bundan bahseden bir insanı nasıl bölücükle suçluyorsun ki ?

...
Toplam Hit: 15540 Toplam Mesaj: 111