folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Siirtte İkinci Dehşet, Resmen Gözlerim Yaşardı

Siirtte İkinci Dehşet, Resmen Gözlerim Yaşardı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keokihamni
    keokihamni's avatar
    Erkek

bastırılmış cinsiyet duygusu..

hayalleri yüzdürmek!!!! "refere refere finish please" Kova Yaşar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

bi çocuk aileden ne görüosa onu uygular ben bunu yetiştiren ailenin a.q minicik çocuklar bebeklere tecawüz eder birde üstüne öldürür oldu tanrım burası bzim ülkemizmi...

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Bu adiliği yapan şerefsizleri serbest bırakmışlar bu kadar da olmaz

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

idam edilmedikleri sürece, bu ülkede bu tip olaylar gün gectikçe çoğalacak.
    o.çocukları birde iyi bi halt etmiş gibi detayı detayına anlatıyorlar.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Hocalar kimse aşağılık kopmleksine kapılıp ottan/boktan nem kapmasın,

Kimse kalkıpda çocuktur, veleddir, bişey bilmiyordur hikayeside yazmasın.

Olayı gerçekleştiren şerefsizler 14 yaşlarında nerdeyse akıl baliğ olmuş insanlardır, hemen hemen.

Ağaç yaşkan eğilir misali sen çevrendeki çocuğa ne öğretirsen, ne gösterirsen, yanında nasıl davranırsan, o şekile karşılık alırsın yada görürsün.

Bazı kesim mensubu mürdiler her nekadar acı gerçekleri kabullenmek istemesede, gelenek / göreneklere, müslüman yada türk aile yapısına uygun olmayan hal ve davranışların yoğun yaşandığı bölgeleri iyice araştırsın öğrensinler.

Şahsen ben insan olarak o iğrenç olaya maruz kalan, melek diye tabir edilen çocuklara üzülürken, etnik kökenlerine bakmadım.

Sürekli yazıyorum, okuyun, araştırın, söz nerden çıkmış okuyun,

"YORGANSIZ YATARIZ, OĞLANSIZ YATMAYIZ"

Böyle bir mantalitenin hakim olduğu toplulukda yetişen çocukdan ne devlete fayda gelir, nede ailesine.

Askeri görevimi yaparken, kaç tane doğu kökenli ( aslında bu tarz yazarak ayrımcılık yapmış oluyorum ama ) sözde askeri, " HAYASIZCA İLİŞKİYE GİRMEK SUÇU " ile mahkemeye sevk ettik, bizzat dosyalarını ben hazırladım.

Her hafta sonu en az 50 tane uyuşturucu / İçki suçundan ifade alıyordum, kaç tane hırsızlık suçundan mahkemeye sevk ediyor, diskoya giriş evraklarını yazıyordum hatırlamıyorum, haa başka şehirlerden askerler suça karışmıyorlarmıydı?

Ahlaksızlık derecesine varan yüz kızartıcı suç dışında vardı ama bunlar kadar fazla değildi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

idam geri getirilmeli mi..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

Spyware__007 bunu yazdı:
    -----------------------------

idam geri getirilmeli mi..

-----------------------------

hiç bi zaman giremicemiz AB sevdası uğruna kaldırdılar.

evet kesinlikle geri getirilmeli.

bir ülkede okuma yazma bilmeyen oranı ciddi şekilde yüksek ise ülkede idam cezası şarttır bence.

Atalar boşuna dememiş ya "sallandıracaksın Taksim meydanında bi kaç tanesini bak bakalım bir daha yapan olcak mı" diye..

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k2ankaya
    k2ankaya's avatar
    Erkek

diğer başlık çok güzel uyuyor kokuşmuşluk

Everybody has a plan.Till they get punched in the mouth. MT
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Herhangi bir yorum yapmak mümkün değil. Bunları herhangi bir kategoriye sokmak veya diğer arkadaşların dediği gibi bastırılmış duygular vs gibi açıklamalar getirmekte mümkün değil. Ben hayvanlarda bile bu kadar canilik, vahşilik, sapkınlık görmedim. Üstelik 8 kişinin de buna ortak olması, bir kişinin bile dur dememesi, ufacık erkek/kız çocuğu demeden tecavüz edilmesi, bunların öldürülmesi falan ağzım açık kaldı. Hayatımda okuduğum en vahşet dolu haberlerden biri diyebilirim. Her insan iyilik, güzellik, toplum dengesi, hak hukuk, demokrasiden anlamaz. İşte faşizm bunları çözmek için vardır. Herkesi mutlu ettiğiniz bir sistem olamaz. Bazıları öldürülmeyi, işkence edilmeyi gerçekten hak ediyorlar. Fakat bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın, düşünmekten yoksun, kendi ailesine veya çevresine birşey gelmeden empati kuramayan insanlar bu yaratıkları insan hakkı adı altında savunuyor. Tarihin her döneminde faşizme ihtiyaç duyulmuş ve gerekli temizlikler yapılmıştır. Birgün yine geri gelecek ve o zaman Dünya yine bu yaratıklara dar olacak. Elbet bu düzen bir yerden patlak verecektir.

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

15 nisan 2009 da gerçekleşen bi olay tekrar haber yapılmış. bunuda anlamak mümkün değil.

.
Toplam Hit: 15482 Toplam Mesaj: 111