Siirtte İkinci Dehşet, Resmen Gözlerim Yaşardı
-
Evet ben de dahil siirte gıcığınız mı var olayları neden siirt üzerinden değerlendiriyorsunuz diyen dangalaklar, dalkavuklar hatta şerefsiz haysiyetsiz kişilikler mevcut. Bu yüzden kendim ve onlar adına sizden özür diliyorum. Yalnız bundan önce kendinizi konuya attığınız bu iki başlığın samimiyetine kendinizi inandırmanızı istiyorum. Asıl bu tür insanlık dışı olayları haritanın doğusuna- batısına, türküne-kürdüne-arabına göre değerlendirmek; insanlık dışı bir davranıştır. Eminim ki bu olay siirtte değil izmirde olsaydı haberi okuyup dünyada ne insanlar var deyip sıradan yaşantınıza geri dönecek ve hatta bir dakika sonra olayı unutacaktınız.
Medeniyet bu değildir. Yapılan olayların telafisi, affı, haklılığı da yoktur. Ancak kokuşmuşluğu insanda değil de şehir de aramak, içinizdeki kokuşmuşluğun kendisidir. farkına varın ve yaftalamadan düşünün.
çok ama çok pardon. umarım bizi affedersiniz. çünkü biz bir avuç hayvan evladı olarak buna ihtiyacımız var.
evet evet.
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
işte kürtlerin insan falan olmadığına dair birmilyon+1. kanıt daha, her toplumda sapıklar insanlıktan çıkanlar vardır da neden siirtte vanda herkes sapık ? çocukluktan başlamış baksana, vicdan yok ar edep namus yok , ben ne yapıyorum demek yok işin feci tarafı bunlara sen ne yapıyorsun diyecek olan da yok çünkü onlarda aynı bokunsoyu...
-----------------------------bir milletin tamamına bok atmak ÖKÜZlüktür...
-
NovalgiN bunu yazdı:
-----------------------------Evet ben de dahil siirte gıcığınız mı var olayları neden siirt üzerinden değerlendiriyorsunuz diyen dangalaklar, dalkavuklar hatta şerefsiz haysiyetsiz kişilikler mevcut. Bu yüzden kendim ve onlar adına sizden özür diliyorum. Yalnız bundan önce kendinizi konuya attığınız bu iki başlığın samimiyetine kendinizi inandırmanızı istiyorum. Asıl bu tür insanlık dışı olayları haritanın doğusuna- batısına, türküne-kürdüne-arabına göre değerlendirmek; insanlık dışı bir davranıştır. Eminim ki bu olay siirtte değil izmirde olsaydı haberi okuyup dünyada ne insanlar var deyip sıradan yaşantınıza geri dönecek ve hatta bir dakika sonra olayı unutacaktınız.
Medeniyet bu değildir. Yapılan olayların telafisi, affı, haklılığı da yoktur. Ancak kokuşmuşluğu insanda değil de şehir de aramak, içinizdeki kokuşmuşluğun kendisidir. farkına varın ve yaftalamadan düşünün.
çok ama çok pardon. umarım bizi affedersiniz. çünkü biz bir avuç hayvan evladı olarak buna ihtiyacımız var.
evet evet.
bu ne çelişki birader ?
ne dediğin, kimi eleştirdiğin anlaşılmıyor...
"olayları siirt üzerinden değerlendirmeyenlere" mi küfür ediyorsun ?! -
cuneyd bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
bir milletin tamamına bok atmak ÖKÜZlüktür...
-----------------------------ne milleti kardeşim ya? kabileyi de millet yapıp başımıza çıkardınız ya böyle demek öküzlüğün daniskasıdır.
@felony, kürtmüsün ? üstüne alınmışın hani kürtsen öküz eşek fln dememe gerek yok ztn
@novalgin , olay izmirde de olabilir netekim izmirdede çok kürt var izmir istila altında olan şehirlerden biridir
-
xzxz bunu yazdı:
işte kürtlerin insan falan olmadığına dair birmilyon+1. kanıt daha, her toplumda sapıklar insanlıktan çıkanlar vardır da neden siirtte vanda herkes sapık ? çocukluktan başlamış baksana, vicdan yok ar edep namus yok , ben ne yapıyorum demek yok işin feci tarafı bunlara sen ne yapıyorsun diyecek olan da yok çünkü onlarda aynı bokunsoyu...
-----------------------------al sana işte bu zihniyetin taaaa amk. bende kürdüm yavsaklasma 2-3 orospu çocuğunun yaptığı orospu çocukluğluğunu tüm kürtler'e yükleyemezsin yok ben yüklerim dersen bende türklerin yaptığını nice tecavüz vs. vs. vs buraya ekler tüm türkler'e yüklerim. haaa tabi sizin kanınız daha kırmızı siz istediğiniz kadar sövün, hakaret edin ama sövüp hakaret ettiklerinin ses etmesin ses edince direk etiketlemeler... yani demek istediğim bu olayın türk'ü kürdü, arap ve ingiliz yok her ırk'tan o. cocugu insanlar türeyebiliyor önemli olan bu senden bu benden demeden adam akıllı herkesi ayıklayabilmektir.
bu konuyu açan faşo zaten ne oldunu kanıtlamıs amacı coluk cocuğun dustuğu bu berbat durumu paylasmak değil sadece istismar bu pis vaka üzerinden kürtler'e yüklenmek ALLAH'ın pis istismarcısı her gün türkiye'nin çeşitli bölgelerinde bu ve buna benzer nice olay yasanıyor madem objektifsin sırf bu kötü durum hakkında görüş beyan etmekse amacın objektif davran diğerlerini'de ekle. pis pkk'lı senin pkk'dan hic bir farkın yok onlarda bölücü zihniyet sende amk. ancak ocaklarda 3-5 kisi toplanıp adam döverler baska hic bir icraat veya vatan'a hayır getirebilecek hiç bir aktivite yok sadece laf klavye'yi samurai kılıcı bellemek vs.
bunu yapanların hepsinin anasını avradını sikeyim insan değil bunlar direk idam edilmeliler hatta recm edilmeli bu o. cocukları kahpenin evlatları son olarak siir, urfa ve mardinin yarısı arap direk kürt demenizde'ki amac ne? tanıyormusun bu veletleri arkadaslıkmı yaptın bunlarla. birazdan yazdıklarımı alıntı yapacak nice subjektif ergen vaka ile karsılacağım belki'de bazı objektif admin arkadaslar tarafından banlanacağım umrumda değil burada resmen bir ırk'a saldırı söz konusu ama bu gun harb cıksa eminim ki bunun gibiler kürtlerin arkadasında bu ülkeyi savunurlar sözde milliyetçiler.
-
hayvanlar bile böyle yapmıyor ya, bunları asacan bak bakalım kimse cesaret edebiliyomu...
-
Şehrin bütün çıkışlarını kapatıp napalm yağdıracaksın anca o paklar bunları
-
xzxz bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------bir milletin tamamına bok atmak ÖKÜZlüktür...
-----------------------------ne milleti kardeşim ya? kabileyi de millet yapıp başımıza çıkardınız ya böyle demek öküzlüğün daniskasıdır.
@felony, kürtmüsün ? üstüne alınmışın hani kürtsen öküz eşek fln dememe gerek yok ztn
senin gibi müsayit öküzz beyinlilere laf koymak için kürt olmaya gerek yok :p -
xzxz bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
bir milletin tamamına bok atmak ÖKÜZlüktür...
@novalgin , olay izmirde de olabilir netekim izmirdede çok kürt var izmir istila altında olan şehirlerden biridir
-----------------------------sen istesen de istemesen de Kürtler bir millettir. Bende Kürdüm..
sen kabile diyosun di mi..O zaman senin dilinden konuşayım..
Bir kabilenin tamamına bok atmak ÖKÜZlüktür..
-
kabilelerde bile olmuyor böyle hayvanlık adamlar afrikada don paça geziyo kimsenin küçük çocuklara saldırdığı yok