folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Siirtte İkinci Dehşet, Resmen Gözlerim Yaşardı

Siirtte İkinci Dehşet, Resmen Gözlerim Yaşardı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

kendi kızkardeşinin uygunsuz fotosunu görünce namus bekçisi kesilen, ama başkasının kızkardeşine hertür haltı etmekten çekinmeyen bi zihniyet.

bi de çocukla... 

idam istiyorum...

bu yavşakların vinçlerde sallandığını görmek istiyorum...

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

bu olayı bir toplumun bir ırkın veya bir oluşumun üzerine mal etmemek gerek sonucta insan ve o insan bu berbat duruma düşürüyor kendini... kuşkusuz bu insanlar şeytanın maşası olabilecek kadar aşagılık varlıklardır Allah C.c. gerekeni en ince ayrıntısına kadar yapacaktır şüpheniz olmasın ve o insanların tutuklanamayacak yaşta olması bile hiç birşeyi değiştirmeyecektir.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Milletimizin Ahlakı da bozuldu ya helal olsun.İnsanlara dinin öğretilmesi lazım sözde elhamdülillah müslümanım diyenler olunca böyle oluyor işte.Bu olaylar ibretliktir.İbret alında cocuğunuz olunca inş. cocuğunuzu ahlaklı yetiştirin !!

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melkor
    melkor's avatar
    Erkek

İnsanı zorla ırkçı yapıyorlar...

Hem Türk, hem Sünni, hem de proleter.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

Herhangi bir yorum yapmak mümkün değil. Bunları herhangi bir kategoriye sokmak veya diğer arkadaşların dediği gibi bastırılmış duygular vs gibi açıklamalar getirmekte mümkün değil. Ben hayvanlarda bile bu kadar canilik, vahşilik, sapkınlık görmedim. Üstelik 8 kişinin de buna ortak olması, bir kişinin bile dur dememesi, ufacık erkek/kız çocuğu demeden tecavüz edilmesi, bunların öldürülmesi falan ağzım açık kaldı. Hayatımda okuduğum en vahşet dolu haberlerden biri diyebilirim. Her insan iyilik, güzellik, toplum dengesi, hak hukuk, demokrasiden anlamaz. İşte faşizm bunları çözmek için vardır. Herkesi mutlu ettiğiniz bir sistem olamaz. Bazıları öldürülmeyi, işkence edilmeyi gerçekten hak ediyorlar. Fakat bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın, düşünmekten yoksun, kendi ailesine veya çevresine birşey gelmeden empati kuramayan insanlar bu yaratıkları insan hakkı adı altında savunuyor. Tarihin her döneminde faşizme ihtiyaç duyulmuş ve gerekli temizlikler yapılmıştır. Birgün yine geri gelecek ve o zaman Dünya yine bu yaratıklara dar olacak. Elbet bu düzen bir yerden patlak verecektir.

kesinlikle katılıyorum.her millette şerefsizler çıkar bunları anca faşizm paklar.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

milletlere irklara dil uzatanlarin dilini skim. Bu orosbu evlatlarina cinselligi anlatmayan ana babalarininda beynini skim.

Bunlara cinsel egitim verdirtmeyen milli egitim bakanlarini secenlerinde beynini skim.

Devlet egitim vermiyor, aile vermiyor, cinselligi bastirilmis sekilde it kopekten ogreniyorlar.

Essek sikiyorlar got skiyorlar kopek skiyorlar.

Hala erkeklerin bir kismi kopek becermenin bel sogukluguna iyi geldigini dusunur.

Olacagi bu tabi

Erdal Ataberkin kitabini okuyun, Kiskirtilmis erkeklik bastirilmis kadinlik.

Ayrica Siirt Arap memleketidir. Kurt diyen cücük beyninizide skim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

simdi siirt vakasina diyecek bir sey yok, olan oldu ve cocuklar serbest birakildi.

bu olayi irkciliga cekenlere anlam veremiyorum.

http://haber.mynet.com/detay/yasam/sapik-babaya-12-yil-hapis-istemi/508097

eedirnede yasanan bir olayin haberi daha bugun oluyor. kendi oz kizina 13 yasidan beri tecavuz ediyor ve kizindan kiz torunu oluyor ve kiz torununada tecavuz ediyor. simdi ne olacak? hep beraber tutup trakyalilara mi kufredelim?
    olaylari irkciliga cekmeye gerek yok bu tur sapkinliklarin tamami bireylerin sapkinliklaridir butun bir halka mal etmeyelim. bilincli olalim.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ispanyol
    ispanyol's avatar
    Erkek

Eyy her fırsatta kendini çok bilmiş , çok görmüş, çok bi bok sanan bazı ırkçı, bölücü, aptal vb. arkadaslar... Olay vahşet evet... çok kötü bir durum. Bu tip olaylar her yerde yaşanıyor ne yazık ki. Ama bu olayları evirip, çevirip her fırsattta kendini üsütün gören bazı kişiler işi hemen Türklük, Kürtlük işine vuruyor. Bundan çıkarı ne peki? cevap sadece boşş düşünce. Bu olay doguda degilde batıda akdenizde karadenizde veya içerde bir yerde olsa nasıl olurdu bilmem ama bukadar olmazdı herhalde. İşte insanlar ne olursa olsun işi hep boka yoruyorlar. başaka işi yok tabi. Şöyle söyliyim kardeşim sana ozaman ( bu dediğim laf bu oalyı doguda oldu diye dogu insanını kötüliyen herkeze gelsin ozman.) arşivi aramana gerek yok ırkçı karkadaş aç televizyondan herhangi bir kanalı ama kadın programı olsun ve izle ırkçı arkadaş gör gör bak ne diyorlar orda izlemeye devam et ırkçı arkadaş diyorki kaynım bana bilmem ne yaptı veya eniştem bana böyle yaptı veya kocasını ve 4 çocugunu bırakıp kaçtı veya... veya .. veya... yok yok daha televizyonu kapatma ırkçı arkadaş devam et izlemeye. İstanbul´un göbegin de çok degil yalısında bir olay yaşanıyor. Aşk-ı memnu ha o gerçek degilmi emin ol hepsi gereç izle  ırkçı arkadaş trt3 ü aç izle miletimizin temsilcileri birbirlerine küfür ediyor ırkçı arkadaş. Milliyetçilik milliyertçi  partileri veya üç hilali veya kurt sempatizanlıgıya veya sag partileri tutmakla olmuyor. hocam hep derdi ırkçı arkadaşım onuda söyliyeyim en iyi vatan sever en iyi milliyetçi okulda okurken sırasının üstünü veya okulunun herhangi bir yerini zarar vermiyendir derdi . E gerisini düşün ırkçı arkadaşım  bu arada 9 ışık eger onu biliyorsan orda bile sana msj veriyor anlasyadın veya okusaydın şimdi burda böye şeyler yazmazdın.... o küfür ettigin yer misak-ı milli sınırlar içersindedir bilgine. ırkçı arkadaşım benim...

Maksadınız Aşk Aşkınız Baki Kalsın
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mostwanted
    mostwanted's avatar
    Erkek

bu ülke nereye gidiyor.dünyada suçluları bu kadar koruyan başka bir ülke varmı.ne yani belimize silah takıp sevdiklerimizi kendi kendimizemi koruyalım.bırakın milliyetçiliği asıl tehlike cezaların caydırıcılığını yitirmiş olması.27 yaşındayım komşumun kedisini öldürsem  kesin hapse girerim bu piçler tecavüz edip öldürüyorlar yaşları 18 den küçük diye serbestler.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ispanyol
    ispanyol's avatar
    Erkek

mostwanted bunu yazdı:

bu ülke nereye gidiyor.dünyada suçluları bu kadar koruyan başka bir ülke varmı.ne yani belimize silah takıp sevdiklerimizi kendi kendimizemi koruyalım.bırakın milliyetçiliği asıl tehlike cezaların caydırıcılığını yitirmiş olması.27 yaşındayım komşumun kedisini öldürsem  kesin hapse girerim bu piçler tecavüz edip öldürüyorlar yaşları 18 den küçük diye serbestler.

Evet işte asıl sorun bu. Bence olayın nerde yaşandıgı öenmli degil de yaşanan bu olayın önemi.

Maksadınız Aşk Aşkınız Baki Kalsın
Toplam Hit: 16575 Toplam Mesaj: 111