Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)
-
Abu diyorumki hep birlikte ogrendiklerimizle "Greece" de mi char acsak ? hani sp farming nuker fln bu olaylari bende yeni ogrendim, charin icine sicmisiz haberimiz yok :D
-
Ua musket boşver o kadar emek boşa gitmesin. Ben level 16 oldum bi ara senle buluşalım da benide guild e al.
-
valla açtım bi glavie lvl 4 :D oldum beni de guilde alırsanız sevinirim.Haa bu arada adım:BALISTIK_TR
-
Kardeş ir2 abimiz caydı, dedi ki greece de açalım bizde gree ce hücum ettik level 9 oldum.
-
Laa ben bunu indirdim üye de oldum ama girmiooo :'( please check your id or password gibi bişeler saçmalıo açılmıo :'(
-
id veya şifren yanlış yada hiç almamışsın
-
Greece lvl14 oldum beyler greece e geçmemein sebebi en yüksek levelın henüz 64 olması ve 50+ 4-5 kişinin bulunması anca bu serverda kral oluruz dierinde herkes 60 üstüydü siz daha 20 olamadınız ki 20 ye kadar hızlı gelinio 20 den 40 a 2 ayınız gidecek o zaman görürürm ben sizi
-
ir2 benim nick ayni ordada guilde ekle Pic_Boy
-
Ya oyunda biz 20 level olduk oasiste. Bİde şey ölen adamı nasıl diriltiyoz, rezz yani. Bide hunter ne yapıyor?
-
Level 10 oldum..a.k. görevleri yapmaya ugrasiyorum..Level 10 da level 8 in gorevi bitmedi daha.. ayrica level 8 de, 8 tane tomb öldürüp farkli taslar toplayacakmisiz..Bir türlü taşlar cıkmıyor a.k. içine mi aliyorlar taslari :D
Toplam Hit: 57467 Toplam Mesaj: 205