folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)

Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Abu diyorumki hep birlikte ogrendiklerimizle "Greece" de mi char acsak ? hani sp farming nuker fln bu olaylari bende yeni ogrendim, charin icine sicmisiz haberimiz yok :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Ua musket boşver o kadar emek boşa gitmesin. Ben level 16 oldum bi ara senle buluşalım da benide guild e al.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    valla açtım bi glavie lvl 4 :D oldum beni de guilde alırsanız sevinirim.Haa bu arada adım:BALISTIK_TR

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Kardeş ir2 abimiz caydı, dedi ki greece de açalım bizde gree ce hücum ettik level 9 oldum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Laa ben bunu indirdim üye de oldum ama girmiooo :'( please check your id or password gibi bişeler saçmalıo açılmıo :'(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    id veya şifren yanlış yada hiç almamışsın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Greece lvl14 oldum beyler greece e geçmemein sebebi en yüksek levelın henüz 64 olması ve 50+ 4-5 kişinin bulunması anca bu serverda kral oluruz dierinde herkes 60 üstüydü siz daha 20 olamadınız ki 20 ye kadar hızlı gelinio 20 den 40 a 2 ayınız gidecek o zaman görürürm ben sizi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pic_Boy
    Pic_Boy's avatar
    Erkek
    ir2 benim nick ayni ordada guilde ekle Pic_Boy

Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Ya oyunda biz 20 level olduk oasiste. Bİde şey ölen adamı nasıl diriltiyoz, rezz yani. Bide hunter ne yapıyor?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Level 10 oldum..a.k. görevleri yapmaya ugrasiyorum..Level 10 da level 8 in gorevi bitmedi daha.. ayrica level 8 de, 8 tane tomb öldürüp farkli taslar toplayacakmisiz..Bir türlü taşlar cıkmıyor a.k. içine mi aliyorlar taslari :D

...
Toplam Hit: 57467 Toplam Mesaj: 205