folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)

Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    görev yaparak lvl atladıgı için ko dan daha ii ama görüntüleri biraz gerçekten uzak kalmış gibi.indiriyorum 1 günlük deneme sürüşü yapacam eger sararsa ko daki charı satarım buraya gelirim : )

Selam ve dua ile...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    olum hepiniz blade olmayın lan daha çok glavie lazım blade çok iyi vuramıo defansı çok ii şöle derler blade için "blade ne ölür nede öldürür" tank amk onu savaşda öne koyuoz düşman onu kesmeyeu çalışırken okçular anti-devil sallıo geberio ipneler :) glavie kendi levelında en sağlam vurandır 4-5 glavie 2 blade 1-2 nuker lazım blade bow war catlax dedi blade die daha fazla blade olmayın glavie olun hem daha kolay kesersiniz :)

oyuna ilk başladığınızda giysiniz armor olsun level 31 e kadar armor(psy def) takılın orda 1 görevde garment(magical def) giyceksiniz daha sonra protector(%50mag-%50psy) a geçiceksiniz 40 da yine garment :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    ok abi ben glavie olayım o zaman.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    baba oyunun adı ipek yolu ama okçunun savaşçının büyücünün ne işi var niye savaşıyo bunlar ?

Zimbabwe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Zumsuk abi www.silkroadonline.net de download var oraya gir cliente gel indir.Sonra register ol 5 saatde iner tahminen. Sende gel zumsuk abi sensiz olmaz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    ben grafikeri pek tutumadım gördüüm kadarıyla burdan
    http://ir2.org/pub/sro/

bi de adam karşısında ki yere yan yan koşuyo ak :D nedne öle ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    :)) . Yinede grafikler güzel. Çünkü online oyunların .netdeki genelde grafikleri kötü oluyo. Bu onlara göre güzel
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Zumsuk abi program clienti indirince yüklüyon sonra belki update falan eder. İşte bide üyelik alıp başlarız. Ben glavie olacam zumsuk abi sen blade olma o zaman, herkes blade oluomuş.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Pardon yaw 46 deilmis 26 lwlmis arkadasın charı onu alıp gelicem yanınıza :D

I find your lack of faith disturbing.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    ir2 kardeş hangi server :D son sorum walla :D akşam girecem oyuna öğlen bıraktım bilgisayarı evde iniyo bitmiştir bile :) sen hangi servera girelim onu söle

Bide senden bi ricam olcak benim kız arkdaşta gelcek onuda tarikata alalımmı ? :)

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
Toplam Hit: 57471 Toplam Mesaj: 205