Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)
-
görev yaparak lvl atladıgı için ko dan daha ii ama görüntüleri biraz gerçekten uzak kalmış gibi.indiriyorum 1 günlük deneme sürüşü yapacam eger sararsa ko daki charı satarım buraya gelirim : )
-
olum hepiniz blade olmayın lan daha çok glavie lazım blade çok iyi vuramıo defansı çok ii şöle derler blade için "blade ne ölür nede öldürür" tank amk onu savaşda öne koyuoz düşman onu kesmeyeu çalışırken okçular anti-devil sallıo geberio ipneler :) glavie kendi levelında en sağlam vurandır 4-5 glavie 2 blade 1-2 nuker lazım blade bow war catlax dedi blade die daha fazla blade olmayın glavie olun hem daha kolay kesersiniz :)
oyuna ilk başladığınızda giysiniz armor olsun level 31 e kadar armor(psy def) takılın orda 1 görevde garment(magical def) giyceksiniz daha sonra protector(%50mag-%50psy) a geçiceksiniz 40 da yine garment :) -
ok abi ben glavie olayım o zaman.
-
baba oyunun adı ipek yolu ama okçunun savaşçının büyücünün ne işi var niye savaşıyo bunlar ?
-
Zumsuk abi www.silkroadonline.net de download var oraya gir cliente gel indir.Sonra register ol 5 saatde iner tahminen. Sende gel zumsuk abi sensiz olmaz.
-
ben grafikeri pek tutumadım gördüüm kadarıyla burdan
http://ir2.org/pub/sro/
bi de adam karşısında ki yere yan yan koşuyo ak :D nedne öle ? -
:)) . Yinede grafikler güzel. Çünkü online oyunların .netdeki genelde grafikleri kötü oluyo. Bu onlara göre güzel
-
Zumsuk abi program clienti indirince yüklüyon sonra belki update falan eder. İşte bide üyelik alıp başlarız. Ben glavie olacam zumsuk abi sen blade olma o zaman, herkes blade oluomuş.
-
Pardon yaw 46 deilmis 26 lwlmis arkadasın charı onu alıp gelicem yanınıza :D
-
ir2 kardeş hangi server :D son sorum walla :D akşam girecem oyuna öğlen bıraktım bilgisayarı evde iniyo bitmiştir bile :) sen hangi servera girelim onu söle
Bide senden bi ricam olcak benim kız arkdaşta gelcek onuda tarikata alalımmı ? :)
Toplam Hit: 57471 Toplam Mesaj: 205