Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)
-
ir2
ben greece serverde
istanbulman2 olarak 5 leveldeyim
beni ekleyin yav
bu yunan serverinde krallık kuralım -
mcking yanlış olduunu ben de biliom :D nese düzelttik, siz greece'te oynaın ben kendi dünyamda mutlu mesut yaşıcam :)
-
Oasiste Kalanlar :
Zumsuk
mcking
Delikadir
Tbtharun
Jandark
Bu kişiler oasiste kalıyor. Ben level 10 um. Pazartesi level 20 olurum.Zumsuk abim daha erken olur zaten. Deliyle jandark ta yolda. Harun uda idare etcez artık biraz. SOnra süper olcak. Keşke ir2 sende kalsaydın ya -
bende Greece deyim, nickim "J7"
-
--
-
kızlar greece geçdik orda daha lvl20 olamadım ki olsam bile 500k para biriktirmek lazım guild açmak için siz kasın 1-2 haftaya ordaki guilimizde hazır olur :)
-
o zaman osaisden bu haftasonuna en yüksek levela çıkana master vereyim ben greece in başındada ben olcam yine oasisde yamuk yapajn olursa orda benim acc duruo girer zikerim =) ama oasisde bi bok olmaz beyler herkes level 70 orda greece de lvl 50 üstü 20 kiş war süper server =)
-
zumzuk skill kısmında force warya orda force die bi kısım daha war ona wer
-
res gereksiz bişey açma onu 70 skillin gider boşuna.. ama açıcakan illa force > force orda Resurection art gibi bişey var onu açıcan daha sonra adamın üzerine shiftle basıp skilli kullanıcan sadece level 27 aşağısını, kendi levelından aşağısını, force u sendne aşağıda olanı reslersin ilk skillde daha sonra artıyo up ettikçe ama gereksiz
-
euheh oasis e girdim para kastim 100k fln var, gelip size para vercektim bi jandark bi sure online oldu sonra o da kayboldu... sansiniza kusun amk :D
bu arada clan nerdeyse lvl 2 olcak 3m para lazim gerci lvl 2 ye upgrade etmeye, siz oturun para kasin hocalar :D
Toplam Hit: 57476 Toplam Mesaj: 205