Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)
-
Ya musket sen hangi serverdasın? Greece mi oasis mi? Ben bütün gün açığım oasis te gel bana para ver :D
-
ben greece de oynayan bi insanim... spf yapiyorum, ama lvl kasmaya doncem sanirim. oasis de de char var lvl 21 acc leri de ayirdim, sifresini degistirip birinize verebilirim... nick sorun olmaz diyosaniz tabiki. ( lvl 21 full lightning - spear ) 100k da para var, bi ara msn den bulun beni girip veriyim... msn imi kime sorsan bulursun.
-
sp farm yapmakla çok haklısın hocam 2000 e getir en azından.
-
nden inmiyo yaw
-
indiriyom knight da lvl 62 ama artık bunu oynarım güzelse tabi
-
Aman abi, Knight muhabbeti yapicaksan aman uzak dur.
-
yoq ne knight ı :D
-
yaw ben grecee de oynuyorum troyda +3 iron bow bi ara orada oynadım +3 te hafiften silah parlıyo daldalı bicimde isteyene veririm lvl 18 de takılıyor ama grece e gecmenizi tavsiye ederim cunku daha yeni server birde skillere sadece birer kez verin daha sonraki skilleri actırmak icin skill pointiniz yeterli olmuyor cok zorlanırsınız benden tavsiye birde glavci ve pikeciler sadece str ye dayansın str psy atakı int mgc atagı arttırıyo
-
Bizde Oasis den Greece e gectik zaten. bu arada elimde lvl 8 str +2 lucky +2 sos male armor var bi gelene veriyim sekil yapin :D
-
ir2 hocam şu masterlığı ne zaman wercen yaf :D
Toplam Hit: 54255 Toplam Mesaj: 205