folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)

Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delikadir
    delikadir's avatar
    Erkek
    ben hortlattım bi problemmi var herhangi bir tartışma konusu değilki tarihi geçsin

Benim için havada orta parmaklar Gören adam sanır hepsi yavşaklar son kalenderi delikadir size patlar zevki sefa sizin uçun alçaklar "www.zirvesoft.com -The great 3 people Programming Army"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    nası oynanıyor bu meret?
    ben ogameciyim ama bide buna bulaşırsam tamam.
    (bir evrende evren açıldıktan 1 ay sonra öy çıkartabilme başarısını gösteren yegane oyuncuyum tr rekorunu elimde tutuyorum ehuehue)

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    artık oynamıyo ir, ama belki duruyodur guild..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delikadir
    delikadir's avatar
    Erkek
    @tuğrulbaba
    hacı kolay oyun ben aldım salk salak elle kasıyodum sonra bota bağladık musketle bi baktım hoba serverdaki en taşşaklı adam oldum kimse yatıramıyo tibet serverinde olanlara yardımcı olurum.
    http://img405.imageshack.us/my.php?image=sro2007021618433350hm4.jpg

Benim için havada orta parmaklar Gören adam sanır hepsi yavşaklar son kalenderi delikadir size patlar zevki sefa sizin uçun alçaklar "www.zirvesoft.com -The great 3 people Programming Army"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Ben tekrar başlıcamda silkroada +19 charı olan varsa tarikat kardeşliği adına verebilirmi:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    Vay be adminimiz sro oynuo ben iyi bilirim sro yu oasis te çok tanıdığım var ama oynamıorum orda ELİTETURKS den tanıdım var mesala yardımcı olabilirim isteyene benim aege de ve eldoradoda oynuyorum 27 lwl aege 43 var He oasiste de bitanee eziq vardı 17 LWL İSTEYENE VERİM OYNASIN ÖRENMEK AMAÇLI adminimiz oynuosa oasiste bende başlarım... zaten zevkine oynuom :D Tahribatın klanına girmekte şeref verir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    hoca o oyunu bırakalı seneler oluyo kimsede başlamasın illet ya otur sabaha kadar aynı şeyi öldür mantığına dayanan mal bi oyun botsuz oynanmaz.. bot içinde delikadire başvurun :D ( o nası nick ak )
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    hocam doru çok kötü bi illet ama bırakmak zorunddaydım js örenmek istiodum şimdide öreniyorum sora flasha geçcem şuan flashı az buz biliom ama action scriptlere hakim deilimsiz oynuosanız oynardım bot deli kadir de varmı bi isteyelim :) yinede belki kasarım botla..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    bende yenı başladım SRO ya lvl 21 full str glavıe yım (female) nıck b1ng1l sparta serverı ;) yardımcı olabılecek arkadaşlar şiddetle aranıyor :D:D

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    bosverin o oyunu oynamayın. oaisis de serverın kralıydık guild olarak. serverın en saglam 2adamı bizdeydi bizim diger elemanlarda zaten en saglam 20arasındaydı. tek zevkli yanı cekismelerdi. vietnamlılarla amerikalılarla cekisiyoduk surekli. baska oyundan zevk alıncak bi yanı yok. delikadir demisya kral oldum diye iyiki bize rastlamamısın kardesim diyorum sana =) oyunu kapmıs olanlar biliyordur onlar icin soluyorum, o serverın en saglam 2adamı dediklerim 70oldugunda ki serverda 70 olan 3. ve 4. adamlardı fire, ice, ve adını hatırlamıom heuksal dı galiba(glavie) 68de max. dı lightnin de 66daydı(max tabi). alayına gidiyodu 2si zaten. ama bırakalı yıl oldu malesef mazi olduk (:

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 54261 Toplam Mesaj: 205