Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)
-
ben hortlattım bi problemmi var herhangi bir tartışma konusu değilki tarihi geçsin
-
nası oynanıyor bu meret?
ben ogameciyim ama bide buna bulaşırsam tamam.
(bir evrende evren açıldıktan 1 ay sonra öy çıkartabilme başarısını gösteren yegane oyuncuyum tr rekorunu elimde tutuyorum ehuehue) -
artık oynamıyo ir, ama belki duruyodur guild..
-
@tuğrulbaba
hacı kolay oyun ben aldım salk salak elle kasıyodum sonra bota bağladık musketle bi baktım hoba serverdaki en taşşaklı adam oldum kimse yatıramıyo tibet serverinde olanlara yardımcı olurum.
http://img405.imageshack.us/my.php?image=sro2007021618433350hm4.jpg -
Ben tekrar başlıcamda silkroada +19 charı olan varsa tarikat kardeşliği adına verebilirmi:D
-
Vay be adminimiz sro oynuo ben iyi bilirim sro yu oasis te çok tanıdığım var ama oynamıorum orda ELİTETURKS den tanıdım var mesala yardımcı olabilirim isteyene benim aege de ve eldoradoda oynuyorum 27 lwl aege 43 var He oasiste de bitanee eziq vardı 17 LWL İSTEYENE VERİM OYNASIN ÖRENMEK AMAÇLI adminimiz oynuosa oasiste bende başlarım... zaten zevkine oynuom :D Tahribatın klanına girmekte şeref verir
-
hoca o oyunu bırakalı seneler oluyo kimsede başlamasın illet ya otur sabaha kadar aynı şeyi öldür mantığına dayanan mal bi oyun botsuz oynanmaz.. bot içinde delikadire başvurun :D ( o nası nick ak )
-
hocam doru çok kötü bi illet ama bırakmak zorunddaydım js örenmek istiodum şimdide öreniyorum sora flasha geçcem şuan flashı az buz biliom ama action scriptlere hakim deilimsiz oynuosanız oynardım bot deli kadir de varmı bi isteyelim :) yinede belki kasarım botla..
-
bende yenı başladım SRO ya lvl 21 full str glavıe yım (female) nıck b1ng1l sparta serverı ;) yardımcı olabılecek arkadaşlar şiddetle aranıyor :D:D
-
bosverin o oyunu oynamayın. oaisis de serverın kralıydık guild olarak. serverın en saglam 2adamı bizdeydi bizim diger elemanlarda zaten en saglam 20arasındaydı. tek zevkli yanı cekismelerdi. vietnamlılarla amerikalılarla cekisiyoduk surekli. baska oyundan zevk alıncak bi yanı yok. delikadir demisya kral oldum diye iyiki bize rastlamamısın kardesim diyorum sana =) oyunu kapmıs olanlar biliyordur onlar icin soluyorum, o serverın en saglam 2adamı dediklerim 70oldugunda ki serverda 70 olan 3. ve 4. adamlardı fire, ice, ve adını hatırlamıom heuksal dı galiba(glavie) 68de max. dı lightnin de 66daydı(max tabi). alayına gidiyodu 2si zaten. ama bırakalı yıl oldu malesef mazi olduk (:
Toplam Hit: 54261 Toplam Mesaj: 205