Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)
-
hangi karakterin özellikleri nelerdir ne işe yarar biraz acıklarmısın knightın başında sabahlayacagıma bunuda bir denemek lazım .
-
hahah ilgi beklediğimden çok lan başdan söyliyim bu oyun alışkanlık yapar başından kalkamazsınız illa 1 meselk seçen die bişey yok ayrıca kfana göre bugün hırsızlık yap yarın ticaret yap farketmez
+ karaktyer seçerken kadın daha avantajlı çünki daha çok erkek var yerden çıkan itemler erkeklere gidio kadınlar daha kolay bulunuyo.
+ oyunda dikkat etmeniz gereken en önemli şey sp(skill point) ve experiance arasındaki oran ne kadar skill harcarsanız (silah büyüleri ve force büyülerine) o kadar az sp gelir ama daha çok ezp gelir böylece hızlı level atlarsınız. yani harcamayın işin kısası...
+ oyunda sp biriktirmeniz lazım ki bunu için en ideal level 16'dır 16. leveldan 20. levela kadar sp biriktireceksiniz size nasıl olduğunu anlatıcam
+ sadece gerekli skilleri açın diğerlerini açıp çok güçlü olcanızı sanmayın zmaanla ebeniz sikilir sölim
+ karakter seçecekseniz glavie seçin ben seçdim ok pişmanım en güçlüsü glaviedir. yada blade olun
+ glavie olucaksanız mutlaka full STR yapmalısınız yani her level atladığınızda aldığınız 3 puanın 3 ünüde STR güce vermelisiniz böylece üst levellarda sizi kesmek saatler alıcakdır ;)
size güzel bi glavie guide;
Glaive icin ideal Force Fire dir Cunku Fire nin Fiziksel dmg bufflari var
simdi glaive de acilmasi gereken skilleri yazacam
Soul Departs spear series 3 kitap ta MAX
Ghost Spear attack series 3 kitap ta MAX
Chain Spear attack series 1,3,5'ci kitap lar MAX yada 1,2,4 kitaplar MAX (eger sp sikintisi cekiyosaniz bu skilleri geride tutabilirsiniz) Bu combolari Sp kascak olan lar acsin ama geride tutsunlar SP kasmayanlar hic acmasin combolari
Flying Dragon spear series 2 kitap ta MAX
Cheolsam Force series (passive) MAX
Fire skilleri...........
Fire Force series 4 kitap ta MAX
Flame Body series 3 kitap ta MAX
Fire Protection series 3 kitap ta MAX
Flame Devil Force series (passive) MAX
Eger Fire deil de COLD Glaive gitmek isteyenler olusa COLD tan acilmasi gereken Skiller.........
Cold Force series 4 kitap ta MAX
Frost Guard series 4 kitap ta MAX
Cold Armor series (passive) MAX
Glaive icin fire ile cold arasinda ki fark sudur
Fire offensiv ozellikleri cook iyi
Cold un defansiv ozelllikleri cok iyi
Glaive skillerinden Soul Departs Spear series, ve Ghost Spear series e agirlik verin yani dier skilleri geri tutabilirsiniz sp sikintisi cekerseniz yani
++++ oyuna üye olanlar TR_ir2 nickine PM atsınlar -
arkadaşlar hangi adam daha ii vb. şeyleri sölermisiniz benide kız arkadaşım zorluyo gel beraber oynayalım die ata binecez dio :D
-
karakterlerin özellikleri;
Blade : defansı çok iyi full STR gitmesi lazım blade e tank denir oyunda çünki ölmez en ideali ( blade+cold ) gitmekdir
BOW : okçu bu sadece karizmatikdir başka bi sikime yaramıyo (kendimden biliyom) bunda full str gidip 40 dan sonra int basmaya başlamak gerekiyo çok hızlı level atlarsınız bide vurup kaçarsınız zewklidir aslında
büyücü olcaksanız ; kesin full INT gitmeniz lazım. sword yada spear almaız laızm
Spear kullananlarin vurus gucleri daha yuksektir.Cunku spearin mag.atc. daha yuksek.
Sword+shield in vurus gucu daha dusuktur.Ama shield sayesinde block koyma sansi vardir vede shield defence verir.
büyücü 3 tane çok güçlü atış yapar karşısındaki öldüyse tamam ölmediyse topuk yapar. -
peki ir2 kardeş blade olunca devamlı str ye mi vercez ?? dielimki yanlış verdim :S knight daki gibi stat ve skil puanları sıfırlatabiliyozmu?
-
bide CZ gibi yer oluyor demi ?
-
onları geir alamıon ama sp leri geri kazanabilion crust herath toplayarak CZ ne lan?
-
tmm şimdi o zaman ben hep str ye verecem tek demi blade olcam başka yere vermicem CZ = COLONE ZONE :D yani knight da Orc ve human vardı bunlar böle bir yerde kapışıyolardı puan kazanıyolardı savaş gibi bişe yane
NOT: İR2 BEN ŞİMDİ TEK STR Ye vercem demi ??? başka yere bişi yok demi -
evet hoca full str git ben sana az geliş para yardımı item yardımında bulunacam 10. levela 1 günde gelirsin ata binebilion o zaman daha sonra 1 haftaya 20 olursun ve artık başlarsın ticarete filan
-
ir2 gelek aşlayakta senin level kaç? hani yanında ezik gibi durmayalım klanında bir şanı olsun demi
Toplam Hit: 57479 Toplam Mesaj: 205