Şimdinli:@
-
bu konuda haberlerde bişiler okudum ama basın azda olsa sansurlenior veya abartıor ola bilir bide siz abilerimden yorum almak isterim..
-
ne duydun mesela?
-
Geçmiş olsun JİTEM yine devrede...
Bir polis aradaban çıkıyor ve diyor ki ben emniyettenim diğer 2'si ise güzel bir operasyonla ortadan kaboluyor.K.Irakta olanlarla bağlantılı olarak JİTEM tekrar devreye girmiştir.Genelkurmay soruşlturma başlatmış falan filan bu adamlar (JİTEM Mensupları) Tr'de kimseden emir almaz istedikleri adamı ortadan kaldırırlar, istediklerini sorgularlar istediklerini infaz ederler.
Doğuda yaşayanlar mutlaka namlarını duymuştur.Bence bu da bir karışıklık çıksın diye birilerinin işi ama kesin olan şu ki ne polisin işi ne MİT'in (ki MİT kesinlikle yapamaz) kesin ve kesin JİTEM işidir.Yani bir kontgerilla işidir ama dikkat edin bir kitapçıdır gidiyor kim bu kitapçı biraz açıklık getirilsin...
-
jitem ne yaopıyorsa doğrudur.kitapçı boşuna vurulumamıştır ama yuzde yuz jitem yaptı diyemeyiz.yabancı guclerin orduyu yıpratmak için yaptığı şylerden biri olabilir bu.
zaten provake edilecek birşey yok.şemdinli zaten pkk.pkk nın kalelrinden biri yani.hepsi pkklı
-
ic3 bunu yazdı:
jitem ne yaopıyorsa doğrudur.kitapçı boşuna vurulumamıştır ama yuzde yuz jitem yaptı diyemeyiz.yabancı guclerin orduyu yıpratmak için yaptığı şylerden biri olabilir bu.
zaten provake edilecek birşey yok.şemdinli zaten pkk.pkk nın kalelrinden biri yani.hepsi pkklı
ic3 sende hiç akıl mantık yokmu ...beyin yokmu sende...kafanı çalıştır biraz eğer bu ülkedeki Kürt yurttaşlarımızın hepsi bölücü-ayrılıkçılığı destekleseydi şimdiye çoktan ayrılırlardı ve değil jitem dünya Türkleri birleşse buna engel olamzdı....Ama biz Türkiye Halkında öyle bir bağ varki artık kaderlerimiz ortak ve biz birbirimizden ayrılmak istemiyoruz...edirneden hakkariye her karış toprak vatan toprağıdır...kürt memo da öldü bu toprak için tükr hasan da can verdi....Çanakkalede erzurumlu diyarbekirli tuncelili izmirli adanalı muğlaı..ankaralı bütün insanlar can verdi neden ülkeleri için toprakları için hürriyetleri için.....ama gel gör yıllardı senin gibi düşünenler yüzünden boq yoluna gidiyoruz. -
bizim millet JTEM .MIT gibi birimleri ne kadarda buyutuyor anlamıyorum jtem hakkında bı bokmuş gıbı yorum yapanların askerlıklerını yapmadıkları bellı arkadaslar buyutmeyın okadar ve her boka ınanmayın
-
kirapcı pkk partizanı ney ole bi acaip bi isimdi işte pkk yı destekleyen bi herif..
-
JİTEM görünürde basit bir yapılanma ve ya birim olarak görülebilir fakat aslı şahsen benim aileme epey bir tahribat vermiştir :) bu arada computerwolf katılıyorum sana dostum.
Ayrıca JİTEM'inde belirli noktalarında büyük ellerin kuklaları olduğu kanaatindeyim. Ki böyle kontrgerilla tarzında çalışan bir olgu o ellerin iştahını epeyce bir kabartmaktadır.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
JİTEM görünürde basit bir yapılanma ve ya birim olarak görülebilir fakat aslı şahsen benim aileme epey bir tahribat vermiştir :) bu arada computerwolf katılıyorum sana dostum.
Ayrıca JİTEM'inde belirli noktalarında büyük ellerin kuklaları olduğu kanaatindeyim. Ki böyle kontrgerilla tarzında çalışan bir olgu o ellerin iştahını epeyce bir kabartmaktadır.
jandarma istihbarat birimi ne ile uraşır asayişle yani asker kaçağıysan veya hırsız san ne biliyim polisin bakmadığı bir yerde asayişi bozuyosan seni ispiyonlar jandarmada seni alır ağzına sıçar real kürt bilader kürt değilim ama doğuda yaklaşık 5 sene bulundum bun lar bi bok yapamaz merak etme sadece halkın gözünde çok büyütüyorlar şimdi birde bunlarla dost olan benim gözümde delikanlı olmayan lakin kendilerince derin devlet mafya ağır abi tarzında lavuklar vardır kendilerinin arkasında devlet varmış gibi görünerek can yakarlar ve ispiyonculuk yaparlar bunun klarşılığında ise üç beş kendini bişey sanan kollu kuvetteki düşük rütbeliler bu nların yaptıklarına göz yumar (kaçakçılık . gasp.vurgun v.s) ve jitem denen birimin bu kadar unlu olmasınıda bu ispiyoncular sağlamıştır... -
a computerwolf sen i imisin.seinin dediğin şey şu o zaman kürtler ayrılmak istese Türkiye olartak onları tutamyız.sen burada milliyetçilik yaptıgını zanneden ancak bu lafınla kendi devletinin kucuk dusuren bir insansın.
şemdinlinin nufusu kadar adam eylerm yapıyr zamanı gelince:D
sen de bu gercekleri çok iyi biliorsun.zaten ben ırkçılık yapmuıorum kurtlerin hepsi pkklıdır deseydim hepsi, aynı derdim.şemdinli giibi belli başlı yerler de bunlar böle...
-
bu arada o ispiyoncu dediklerin olmasaydı pk yara almaxdı.her sitihabarat birimi itirafçılarla çalışır.cahilliğini belli etme lutfen