Şimdinli:@
-
nabalım yani atalımmı satalımmı vatanı??? sonucta vatan nasıl sen bi cocuk dogurursun eroin kullanır sigara içer hırsızlık yapar ama sonucta cocukdur oguldur evlatdır atamazsın senin canındır canından bir parcadır senden oncekiler onun için kanını akıtmıştır napasın ben zaten bunun anası babası deilim diyip kaderinemi terkedeceksin yoksa arkasından pisliğinimi toplicaksın ha?? sorarım sana napacaksın?? bu ülkede ciddi solüyorum gerekirse beni öz halkımdan iri ceksin vursun dovsun sovsun ama genede o benim gardaşımdır genede vatan benimdir bu vatan beni sürsün beni siksin!!! genede benimdir bana yapdıgı eziyetden sonra gel beni kurtar dedimiydi ilk onde gitmezsem bu vatan deil devri alem gelsin beni.........
artık daha ne denir ne solenir bilmiorm bu sahsi dusuncem katılmaya bilirsin ama saygılı olmak zorunlu!! -
sipidik bunu yazdı:
nabalım yani atalımmı satalımmı vatanı??? sonucta vatan nasıl sen bi cocuk dogurursun eroin kullanır sigara içer hırsızlık yapar ama sonucta cocukdur oguldur evlatdır atamazsın senin canındır canından bir parcadır senden oncekiler onun için kanını akıtmıştır napasın ben zaten bunun anası babası deilim diyip kaderinemi terkedeceksin yoksa arkasından pisliğinimi toplicaksın ha?? sorarım sana napacaksın?? bu ülkede ciddi solüyorum gerekirse beni öz halkımdan iri ceksin vursun dovsun sovsun ama genede o benim gardaşımdır genede vatan benimdir bu vatan beni sürsün beni siksin!!! genede benimdir bana yapdıgı eziyetden sonra gel beni kurtar dedimiydi ilk onde gitmezsem bu vatan deil devri alem gelsin beni......... artık daha ne denir ne solenir bilmiorm bu sahsi dusuncem katılmaya bilirsin ama saygılı olmak zorunlu!!
Toprak uğrunda ölen varsa vatandır elbetteki vatanını sevceksin devletini her zaman yücelteceksin ve sahipleneceksin bu bayrağı.. Benim demek istediğim çok sevdiğimiz vatana ince bir sitemdir bizim onu sevdiğimiz kadar olmassa bile çok az oda bizi sevsin ben olmassam bile inan bunu hak eden bir sürü kahraman vatan evladı vardır aramızda -
insanın milliytçiliği gerçek milliyetçiikse bu duyfguları değişmez.
örnek:korkut eken.gerçek milliyetçi öyle olur.uinvde yok bize bol yapıldı diye vastanseverlik bıraklımz
-
ic3 bunu yazdı:
a computerwolf sen i imisin.seinin dediğin şey şu o zaman kürtler ayrılmak istese Türkiye olartak onları tutamyız.sen burada milliyetçilik yaptıgını zanneden ancak bu lafınla kendi devletinin kucuk dusuren bir insansın.
şemdinlinin nufusu kadar adam eylerm yapıyr zamanı gelince:D
sen de bu gercekleri çok iyi biliorsun.zaten ben ırkçılık yapmuıorum kurtlerin hepsi pkklıdır deseydim hepsi, aynı derdim.şemdinli giibi belli başlı yerler de bunlar böle...
karamanın koyunu sonra çıkar oyunu yazıklar olsun sana milliyetçilikle toplum düşmanı olmayı birbirine karıştıran sizin gibilere yazıklar olsun, pkk imiş pkk yıda sizin gibi düşünenlar yarattı olum, incitmeyin bu milleti devletini küçük düşürmek istemiyorsan başkasını da küçük görme hele başka milletleri hiç küçük görme götün yiyorsa idi apoyu asardınız salak tüm dünyada ne kadar kürt ayağa kalktı görmedinmi sen perde arkası programını sunan o adam gibi üçbeş paçavra gibi sanıyon ama aklını ve gözlerini aç bu milletin kurtuluş savaşında görstermiş olduğu yüksek kahramanlıkları unutma kardeşçe yaşam sözü aldı atatürkten ve bu sözün incitmeden süre gelmesini sağlayın yoksa emin ol tc nin sonu amerikanın da istediği gibi olcak = iç savaş ben gerçek milliyetçiyim dostum sen değilsin vatan hainleri gibi konuşma milletini ya tümden sev yada şu il pkk bu il pkk deme bir daha ayrımclık etme eden bizden değildir. seni men ederim sakın bir daha ayrımcılık etme. hakkariye gittim orayı sen görmedin bile orada ne güzel insanlar vardırki sen evde otururken vatana faydalı çok şeyler yaparlar. Halk ne diyor Tc. şaşırma bizi dağa çıkarma ne demektir bu anlayabilirmisiniz siz incitmeyin zulüm etmeyin halka demektir. kendi devletin seni incitiyor bağrını yakıyorsa ne edecen başka sorarım ne edecen. terbiyesizlik devlet büyüklerinin bu olaylara yeterince düşmemesidir ve küçük her zaman küçüktür büyükse büyük gibi davransın.
Amerikada ordusunu eleştiren filmler serbest bizde biri erkekse yapsın film övgü üstüne kurulu olmalı illa neden değil gocunduğumuz bir yaramızmı var eleştirsinler belki gerçek anlamda insan oluruz. kontrolsüz güç güç değildir. Almanların katliamları ortaya çıktı biliniyor neden biz hep saklıyoruz sütten çıkmış ak kaşık olduğumuzu iddia edenler yalan söyler.
gocunduğumuz yaramız olmasın her şeyi açık yapalım ama birlik kararı ile savaşsa savaştır amma ölende olur illa fakat savaşıp da propaganda oğlum gitti ağlamaları yakışmaz aslında bize yakışmayan her şey var, başkasının evladını öldürmeye giderken askerde ben dahi ölsem benim anam içinden ağlasın tv ye çıkıp pis pis ağlamasın istiyorum bu gururlu bir haber değil türklük ve ya türkiyelilik gururunu okşamayan asıl küçük düşüren bir olaydır. savaşın kuralları vardır unutmayın. o çocuk öldüyse başka çocuklarıda öldürmüştür savaş ortamında verdi canını iki tarafta ister kabul edin isterde etmeyin şehitdirler. millyetçilik değil yok ben faşistim diyorsan zaten benim bu fikirlerimi kabul etmeyceksin. sorun değil ama milliyetçiyim ülkemin geleceğini parlak görmüyorum daha beter etmeyin diyorum sadece.
-
selam arkadaşlar bende geç de olsa fikrimi sölemek istiyorum.şu şemdinli olayı jitemin yada başka bir gizli güçün yaptığı kesin gözüküyor.jitemin nasıl bir teşkilat oldugunu tahmin ediyorum ama benim babam KOMUTAN FALAN DEĞİLDİ.bana biri bu jitem özel harekat felan bunları anlatırsa pm yada MSN de çok mennun olurum.ben bazı şeyler biliyom mama benim bildiğim bana bile yetmiyor.mit i de küçümsemiyelim. jitem sadece daha aktif mit sivil bir hareket jitem askeri istihbarat elmayla armutu aynı kefeye koymayalım lütfen.o KİTAPÇI VARRYA KİTAPÇI gebermesi gerekiyordu ve jitem tarafından gebertildi.sonrada kontrol ediyorum havası verildi.yada başkası öldürdü jitemin üstüne kaldı kesin ve kesin bu iki secenekten biri doğrudur.jitem mit operasyon timleri, bu konuları konusmak isteyen ben msn mi alabilir.profilde var
-
kitapçı neden gebermeliydi peki bu ülkede yargı denen bişey yokmudurki gebertiyorsunuz habire vatandaşı, dostum bu türlü şeyler yanlıştır seviyorsanız harbi bu ülkenin her karışını sistemi kirletmeyin, basit bir kitapçıyı öldürmek sizi küçük düşürmezmi acaba yazık yazık daha önemli şeyler var be çok daha önemli durumlar var çoban öldürüyorsunuz öldürülmesi gerekiyordu dersiniz varsa bir suçu yargılayın o çobanın baba baba diye seslenen belkide yolunu gözleyen bebeleri vardır harbi insanlıktan çıkmışsınız siz gelin benide gebertin gebertin de kurtulayım allah sizi kahretsin. caniler sizi canisiniz hepiniz cani cinayettir işlediğiniz sizin cinayet bu vebalin altından nasıl kalkacaksınız.
-
ülkeler kendi aralarında güzellik yarışması gibi bi istihbarat yarışması yapmak istemişler, ve yarışmaya CiA,FBI,MOSSAT,MİT katılmış.
kalkmışlar afrikanın balta girmemiş ormanlarına koca bir işaretli fil salmışlar, ve gelip bunu bulmaktır göreviniz bulup getireceksiniz hanginiz daha erken getirirse birinci seçilecek demişler.
Önce CİA gitmiş 3 hafta süren arama taramadan sonra bulup getirmişler fili
ardından FBI gitmiş 2 hafta kadar bir zaman sonra fil ile gelmişler
Mossat gitmiş ve 2 saat sonra fil ile gelmiş sıra bizimkilere gelmiş gitmişler aradan 2 hafta geçmiş bizimkiler yok neyse bir kaç gün sonra gelmişler hemen hemen 3 hafta dolmasına 2 gün kala gelmişler karşıdan görünüyorlar adamlar bakmışlarki koca bir gergedan önde bizimkiler yanında geliyorlar, geldiklerinde bu ne demişler bizimkiler sorun kendisine demişler Gergedana sormuşlar gergedan demiş abi valla anamı siksinler ben filim demiş bizimkiler duydunuz demi fil bu demişler.
-
az kaldi amcaoglum texas ta isimizi ayarlasin gidicem az kaldi soqam semdinli ye.a.q.bende bu ulkeyi, vatanimi seviyorum baba min dedesi yemen de kaybolmus 1. dunya savasinda birligiyle vs,devlet onur madalyasi zirvaligi olan bi aileyiz salla bunlari yolda yururken bile caninin anlami yoksa nasil bi ulkedesin ki ben antalya gibi sukuneti hakeden bi yerde yasiyorken bile burayida mahvettiler.ne kadar federasyon ayrimcilik hakeden varsa hepsini yaqmak gaz odalarina surmek tek irka sokmak geliyo icimden ama nafile biri birinin icinde icindekinin icinde karisik sistemler teskilatlar almis yuruyo bu ulke ole garip bi ulke halini almis a.q.oysa yok bu ulke gibi bi ulke ama bizim kazkafalarimiz 5 viteste akliselim gitmiyoki kendimizi bulalim anasini ziqtiqimin amerika sinda dunya daki 160 ulkeden insan var ama kalkip te birisi ben cinliyim ben japon um deyip kafa kaldirmiyo hepsi ortak noktada amerika liyim abi diyo ve bundan pisman degil hayatina devam ediyo.o zaman neden bizim guzel ulkemizde herifler bagiriyolar ne bilim biji bilmem ne ben lazim kurdum ya bilmem ne orospu cocuguyum ulan senin atan da bu topraklarda yasamisti o zaman da beraber yasiyodunuz neden temelinize baqmiyonuzda simdimi akliniza geliyo bazi seyler aklim almiyo ya hemen gaza gelip ziciyoz yada nazi cekemiyoz isyan ediyoz.katlanamiyorum artik yoksa ben bunlari anlamak istemiyorum.artik hayatida minimalist gormeye basladim.bu olaylara taqmayayim diye.siqimden asagi kasimpasa misali filan .saygilarimla forumun icine etmis gibi oldum kafam iyiyken pek aklima bisi gelmiyo idare edin.saygilarimla....
-
karabudun bunu yazdı:
PKK lının dağda öldürülmesi ile şehirde öldürülmesi ne fark ederki
Kim pkklı senin ve senin gibilerin pkk lı olarak gördüklerimi yoksa pkklılaştırdıklarımı yoksa pkk mı hangisi bunu açarsan iyi olcak ayrıca kendi halkından kimseyi yargısız öldüremezsin bu durumda ödeyeceğin vebal vardır tekrar tekrar kurtuluş savaşı destanları yazmayamı niyetin var. o zaman istediğin olcaktır bundan şüphen olmasın kızdırmaya devam edin milleti siz. Benden demesi bu kadar vede konu hakkında bilgisi olmayanlar lütfen cevap yazmasın bu konuda bilip bilmeden konuşmayın lütfen bilenler aydınlatsın vatan millet sakarya aşkları bitmiş dostlarım eskisi gibi değil kirletilmiş. -
bazı arkadaşlarımız doğuda yaşamamış tabi orda ne olup bittiğini nerden anlasın bilip bilmeden
atıyorlar biraz gidip yaşasınlar orda bakayım neler oluyor neler ahhh olağan üstü hal dönemini görecekti orda herkes vatavdaşın gıkı çıkmıyordu korkudan zaten herkes eğitimsiz bişey diyemiyor o zaman polis demek allah demek ti orda (haşa)