Şimdinli:@

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BarettamazZ
    BarettamazZ's avatar
    Erkek
    açmayın len boyle topicler :)

...::: BarettamazZ :::...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:

ic3 bunu yazdı:

bak fmk benim de babam komutandı..hala gorevli ama doguda değil.neyin ne oldugunu o senden çok daha ii biliior.eger bana soeldiklerinin solersem banlanırım froumdan.

sen askerdin o da askerleri yöneten adamdı.dönem yöneticilerinin ne pislikler çevirdiğini,pkklıların devletten (!)  nasıl yardım aldığını o söyledi bana.

operasyon da yasadıklarını,karakola saldırı olurken halkın neler yaptıgı gibi şeyler.

bak fmk kardeşim babam operasyonlara bizzat katılmış bir insandır.abd helikopterlerinin uzerlerine ates actıgını ve pkklı lara yardım ettiğini de bilir.sen 18 ay operasyondaysan o yıllardır bu işin içinde.

kendini kucuk dusurme

lütfen az bilginbi yuceltemeye calısma

bak sen baban komutandı ha :) canım kardeşim sana baban anlatmış biz o olayların içinde idik merak etme biliyoruz asıl terörün başkaları tarafından desteklendiğini ve yönetildiğini benim gördüklerimi sen bilsen bu ülkede bir dakika ile kalmayı düşünmezdin ama neyse dediğin gibi forma yazılacak türden şeyler değil ama sipidiğe dediğim gibi msn de konuşa biliriz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    forma niye yazılmasın gerçekleri herkes bilsin...Tahribat dışarıya bilgi falan sızdırmıyor merak etmeyin göz altına alınmazsınız. :=)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

foruma yazmanız banlanmanıza kesinlikle yol açmaz ama herkes mesajınızı okuyabilir bundan tırsıyosanız haklısınız. ama kimse banlanmazbu ve bu gibi sebeplerden

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    ir2 bunu yazdı:

foruma yazmanız banlanmanıza kesinlikle yol açmaz ama herkes mesajınızı okuyabilir bundan tırsıyosanız haklısınız. ama kimse banlanmazbu ve bu gibi sebeplerden

inan korttuğumuz felan yok lakin her konu her yerde tartışılmıyor çünki insanlar yanlış anlıya biliyor öyle gerçekler varki bilinmesi dahi kötü bir duygu veriyor bunun düzelmesi için ne yapabiliriz bence hiç bir şey bu nedenle sadece sessiz kalmak lazım tabi bu benim düşüncem

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek
    PKK lının dağda öldürülmesi ile şehirde öldürülmesi ne fark ederki

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    karabudun bunu yazdı:

PKK lının dağda öldürülmesi ile şehirde öldürülmesi ne fark ederki

Dağda öldürürsen kahraman olursun şehirde öldürürsen suçlu olup ceza evine girersin

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    bu ülkede bir dakika ile kalmayı düşünmezdin

bu cümlenin ne anlama geldiğini biliormusun yoksa şuursuzca klavyeyemi basodun o anda:@@

niye acmıyak bole konular low :D

NesTo | same shit diffirent asshole
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

sipidik bunu yazdı:

bu ülkede bir dakika ile kalmayı düşünmezdin bu cümlenin ne anlama geldiğini biliormusun yoksa şuursuzca klavyeyemi basodun o anda:@@ niye acmıyak bole konular low :D

Bu ülke için herkes seve seve canını verir sen bu kadar çok severken peki ya çok sevdiğin ülken senin için napar hatırlarmısın gene burda açılmıştı şu ata denen medya piçinin ölüm haberi herkes demişdi doğuda okadar ınsan sehit oluyor televizyonda haberlerde yoklar bu adam gunlerdır kamuoyunda diye neyse sana sadece sunu söyleyeyim cok değil bundan 6 yıl önce milyon dolarlık aletler emrimizdeydi vatan için seve seve canımızı vermeye Hazırdık verenlerde oldu şimdi ise muhtarlıkdan bir belgeyi almada dahi güçlük çekiyosun senin koruduğun bu topraklardaki çoğu mekana seni almıyorlar canım vatanımın nimetlerinden ciğeri beş para etmez itler faydanalıyor .....Sen bu meiiletin için ölümle mücadele ediyosun can veriyosun can alıyosun peki ya ne oluyor benim 2 arkadaşım şehit oldu aileleri ne durumda şu an biliyormusun sonra ister istemez kendi kendine soruyorsun  acaba ne için savaştım ben bunlar içinmi ......

Daha bunlar şahsı ilgilendirenler birde misyonu devleti ilgilendiren meseleler var burası yeri değil çok merak eden olursada söylerim sorun değil ama sipidik vatansever birine benziyosun yakınlarındaki abilerine sor 1980 de vatan severlere ne oldu diye kim yaptı bunları diye bir insan ülkesini çok sever diye suçlu olurmu ülkesi için canını verirse suçlu olurmu .... işte burda oluyor neyse konuyu uzatmıyorum anlayan anlar...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

Bizde cok sevdalı türküler söyledik özelliklede lise yıllarında vatan millet Sakarya edalarıyla çoştuk sonra ünt yılları yine aynı sevdaya hizmet özgürlük ağacı arasıra vatan severlerin kanları ile sulanması gerekli ise her zaman vermeye hazırdık bu uğurda kanlarımızı Allah nasip etti astek oldum bu şerefli türk ordusuna ve gönüllü gittim kaynayan kazan olan yere (doğuya ) ve neler gördük neler o türkülerdeki gibi değilmiş gerçekler vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet vatana ihanettir sözünü dustur bildik ve delikanlıca inandığımız değerler uruna savaştık peki ya ne oldu …. Uğruna savştığın misyonların asıl kangiren olduğunu öğrendik ….

Neyse boş ver bunları birazda ayaklarımız yere bassın dedik gerçek hayata döndük genede onurumuzla delikanlıca yaşayalım dedik ve geçim derdi denen dert vurdu bizi sonra sosyal hayat denen bela biz sosyaliğimizide yitirmiştik o sevdaları yaşarken bunun sonradan farkına vardık . şimdi ise inan kafayı yememek çok zor arabanı par ediyosun piçin biri geliyor senin uğruna savştığın vatanın toprağı için senden harac istiyor biliyosun höt desen sülalesini yakarsın ama ayak uydurmak gerekiyor bu serfoniye ayakta kalabilmek için sen kahramanca yaşadığını sanıyosun sizin değiminizle tiky nin biri gelip koyuyor postasını ses çıkarmıyor neden hayat işte.. vursan bir dert vurmasan bir dert en kötüsüde şu kardeşim sen onurun için yaşarken sırf ekmek parası için onursuzların ağız kokusunu çekiyosun işte ozaman sana her şey boşmuş dedirtiyor

Toplam Hit: 24996 Toplam Mesaj: 120