Şimdinli:@
-
Kürt türk ayırımı hep tartışılır zamanında bir siyaset kanalına girdim (kürt asıllıyım) tartıstım beni kürtlükten kovdular aslında kürt türk diye ayrım deil bölmek isteyenler ve bölmeyenler diye ayırmak lazım şimdi konuyla alakası varmı bilemem ama şunu söylemek istiyorum pkk ermeniler tarafından desteklenmektedir her kürt pkk lı olmazsa kürt deildir diye bir saçmalık var ona asla katılmıyorum.Ayaklanma çıksa kimsenin azınlık hariç düzenini bozacağınıda düşünmüyorum.Devlet istihbaratında bir çok kürt asıllınında çalıştıgınıda biliyorum o zaman ayırım nerde ayrım bölmek isteyende ve istemeyende ben o siyaset kanalına bir yıl girmedim ve sonra girdiğimde hala aynı konuydu sanki on dakika önce ayrılmıştım o kanaldam bu konuyu on yılda konussak çözemeyiz çünkü sadece konusuyoruz kavga edıyoruz ama uygulamıyoruz .
-
lan shockman dallaması pkkyı bitiren özel birlikler onların zamanında yetiştirildi dallama seni.
erdal inönünün pisliklerini temilediler onlar.pkknın daha 70 li yıllarda kuruluğundan haberin var mı senin.
sen biliyor musun ki tansu çillerin kurşun sıkana ve sıktırana her zaman açığız deidğini.masum İNSANLARMIŞ.LAN ASKERİMİZ ŞEHİT OLURKEN NEDEN KONUŞMUYORSUN DA POLİSE TAŞ ATAN PKKLI PİÇLERİ SAVUNUYORSUN.HİÇ BULUNDUN MU DOĞUDA.
BENİM YAKAMDA ATATÜRK ROZETİ OLDUĞU İÇİN KAVGA ETTİM.
TERÖRİSTLER LOJMANLARA TAŞ ATII HABERİN VAR MI.BİR KADINI AZ KALSIN ÖLDÜRÜYORLARDI.KENDİNİ DÜŞÜNSENE ANNENİ O DURUMDA.
ANNENE KÜFRETRSEM NE YAPARSIN KIZARSIN DEĞİL Mİ.BİR EVE GİRMEYE ÇALIŞMAK DA AYNI ŞEY DEĞİL MİDİR.
SEN NEDEN BUNLARI SÖYLEMİYORSDUN
ŞEMDİNLİDE SOKAKTA EYLEM YAPAN PKKLILARIN DELİNMEZ PANZER CAMLARINI HANGİ SİLAHLARLA DELDİĞİNDEN HABERİN VAR MI.
MASUM MASUM HEP AYNI HİKAYE.
BENİM ASKERİM MASUM DEĞİL Mİ.
NEDEN ASKERİM ŞEHİT OLURKEN SUSYORSUN DA BİR KAÇ KKÖPEK GEBERTİLDİĞİNDE BAĞIRIYORSUN.
SENİN NE OLDUGUNDA BELLİ DEĞİL.DEVLETİMİ SEVMİOYRUM DEYEN BİRİNDEN NE BEKLERİM Kİ.
BUGUN BANA BPC BAŞINDA CVP YAZMA ÖZGÜRLÜĞÜNE SAHİPSEN,BUGÜN 300 YUNAN ASKERİ ANAMIZA BACIMIZA TECAVÜZ ETMEYE GELMİYORSA BUNU DEVLETE BORÇLUSUN.
ŞİMDİ SUS VE DÜŞÜN...
NE KADAR APTAL KONUŞTUĞUNU
-
La valla akıl yok sizde hani bu kadar konusuyorsunuz biliyorsunuz da icraat yok...icraat lazım siyasette dünya da başı çeker bizim millet.9 sayfa .ohah!
-
Lan dallama sözde milliyetçi Ic3 manyağı, ulan salak sen katilleri savunduğun sürece bu dediklerin olcaktır ve senin gibi savunanlar, Ulan devlette büyüklüğünü göstersin sahip çıksın olup bitenlere Amerikanın her dediğine emme basma tulumba gibi başını sallamasın ulan salak Devletimi sevmemek ayrı şey vatanı sevmemek ayrı şeydir devlet adam gibi olsun hıyar herif Vatandaşa ne zarar gelse devlet kendine karlı çıkacağı bir yol buluyor, Ulan hangimiz geleceğpimizden eminiz dermisin bana askerimiz şehit düşüyormuş düşürmesin o zaman ne var çılgın gibi salıyor kürtlerin üstüne, kimin soyunu tüketecek olum kimin kürtlerinmi işkencelerde işkence edilerek öldürülenleri biliyormusun peki, o köy cahillerine korucu diye silah verirken kaç kişinin aslında kan davası yüzünden öldürülüp pkk lı damgası yiyerek toprağa gömüldüğünden haberin varmı senin. Ulan bana bak tartışacaksan ağzını terbiyeli aç hayvan herif, Benim savunduğum bir tek şey vardır oda ne pkk dır nede Devlet sadece ve sadece Ülkem Türkiye yani Vatanı yönetenler açık seçik hıyanet içindeler, ve ülkenin sonunu bir iç savaşa doğru götürüyorlar, ve olay çoktan askerim şehit düştü olaylarını geçti onlar geride kaldı olay çok büyüdü ama kimsenin kıçından haberi yok.
Devlet çokmu acizki kiralık katilere iş yaptırıyor, onca savaş malzemesi varken neden halkını da bu anlamsız savaşa sürüklüyor, Pkk olmuş resmen sendrom olum kaç kez ateş kes önerdi pkk devlet onlarla masaya oturmam diyor madem masaya oturmayacaktın neden bu kadar zorladın bunca halkı dağa çıkmaya, zulüm ettin bir çok dağa çıkanlar zulüm görmüştür peki senin bundan haberin varmı, bir kadını öldüreceklermiş kaç kürt anasını joplarlarken öldürdüklerinden haberin varmı ya gazeteci metin onun suçu neydi dermisin bana neden bu kadar kürt düşmanlığı var açık de saklama içinde kürtlere düşmansın demi adi dallama kürtleri hep senin zihniyetindekiler küçük gördü, hor gördü, yeter ulan yeter sizin gibilerin kökü kazınacaktır Bu ülke daha temiz sayfaları hak ediyor Ataların kemikleri sızlıyor tabi o Atalar dediğin kişiler kürt dedeleridir'de salak beraber kurtarmadıkmı bu vatanı neden bölüyorsunuz şimdi peki neden söylermisin neden bölücülük ediyorsunuz. Bak hele ya bölücülük eden kalkmış diğerini bölücülükle suçluyor devlet üstüne düşeni yapsın dağdakileri alsın aşşağı ondan sonra kiler harbi ülke düşmanlarıdır. elemek gerek bir insan da bir insandır mantığına girmediği sürece devlet devletlik yapamaz bunu sende göreceksin şu an düştüğü batak daha da büyüyecek zengin bir ülke olan türkiyenin neden büyümediğinin sebebini de anlamıyormusun peki. Ya o vahşi tansuyla Sülonun Eroin yüklü gemilerinin batırılmasına ne diyeceksin. Bunlar halkın başına gelen bu karmaşadan ekmek yediler Amerikalarda lüx villar aldılar. Sense bu adiler için benim gibi birine dallama diyorsun bak ağzını topla Ic3 müsün nesin. Hem sen güneydoğunun neresinde bulundun ulan salak sen kim güney doğuyu bilmek kim ne biliyorsun buralar hakkında.
-
Benim senden en önemli farkım nedir biliyormusun, Ic3 Ben dağda Şehit düşenede içi yanan biriyim Dağda çarpışırken şehit düşen Askerimizede içi yanan biriyim yani bölmüyorum, Sense Irkçı bir edayla kürdün oğlu için köpek öldü diyorsun, Asker içinde aslı kürt olanları saymıyorsun bile senin hemcinslerin için böyle düşünüyorsun, yani tek tabancasın olum, Hak batılı her zaman yenmiştir adilik süreklilik almamıştır dünyada. Ben Ege Ordularında askerlik yaptım S300 füze krizinde askerdim sene 96 şayet bir savaş patlak verseydi bende gidip canımı verecektim Ulan salak, o sıralar Ege orduları ayaktaydı orda yapanlar bilir eğitimlerin nasıl sıkılaştığını o günlerde. hepimiz bir savaş emrine hazırdık dünden. Adi herif bölme vatan evlatlarını bölme. Kürt de Türkde Öz kardeşlerdir, Pkk nın aslı nedir onuda bilmiyorsun, Önceleri Yasaklanan Kürtçe dili vardı, ve senin zihniyetindekiler tarafından ezilen kürtler vardı sağcı solcusuydu derken Ortaya Pkk çıktı, durmadınız o zamanda durmadınız şimdide durmuyorsunuz nedir bölüşemediğiniz bu kardeşlerinizle yeter canıma tak etti Allah bütün Irkçıları kahretsin yuvasını yıksın çocuğundan hayır gördürmesin, Kökünü kurutsun. Bu Pkk da Türkiyedeki Irkçılar tarafından türetildi (yaratıldı) Pkk devlet kurmak niyetinde de değil ama sizin gibiler böyle davranmaya devam ederse emin ol esir gibi yaşamaktansa ecdadı zindanlarda işkencelerde insanlık suçu akla hayale gelmez yöntemler le vahşice katledilmesin diye bu millet istesede istemesede Ülke kuracaktır. Sözüm Irkçılaradır tahrik etmeyin ediyorsanızda siz bilirsiniz gerçek milliyetçiler elinden geldiğince bunu engelleyecektir ama nereye kadar Askeri güç daima karşısında askeri güç görmüştür bu tarih dönemlerinden beri hep böyle olmuştur.
-
Yunanlılar konusunda yanlışsın ayrıca bunu halka borçluyum, Yunanlıların anasını sikecek gençlerimiz her zaman mavcut olcaktır, Atatür başarıyı Halkına duyduğu derin güvenle Kazandı, Halkına güvenmeyen devletler yıkılmaya mahkumdur. Bu bilgisayar özgürlüğünede gelince Allahtan senin elinde değil bilgisayar özgürlüğü yoksa işine gelene yazdırır gelmeyene yazdırmazdın, senin zihniyetindekiler dünyayı tek renk olarak görür. Şehitlerimize Allahtan Rahmet diliyorum Her iki halkın evlatları için yazık yazık günah onlarda candır sebep olanlar utansın Yazık. Bir de büyük harfle yazarak bana bağıran sensin utanmaz utanmaz bana bağırma da demişsin ahlaksız herif ayıptır yaptığından utanmalısın. Tekrar diyorum ben Diyarbakırdayım O zamanlardan beridir hep diyarbakırdaydım Güneydoğuda olup bitenleri ben çok iyi biliyorum, Sadece üzülüyorum elimden bu geliyor aslında bunada yazık keşke elimden daha çok şey gelsede bu anlamsız kardeşin kardeşi katlettiği savaşı durdurabilseydim, Gerçekten yazık.
-
Son olarak tek bişey düşünün sadece ve sadece
Dağda Pkk Olarak çarpışan kürt genci, ne kazanıyor bunun sonucunda
Onunla Çarpışan Askerimiz ne kazanıyor bunun sonucundaEşittir Sıfır sıfır elde sıfır. Yıpranan Türkiye Cumhuriyeti İlerisi için sevinen Amerika Birleşik Devletleri.
1- Türkiyede neden Petrol aramaları Yabancı şirketlere yaptırılıyor
2- Neden içinde Petrol olduğu bulunan kuyular kapatılıyor, (Bişey bulunamadı diye üstü betonlanıyor)
3- Erzurum Çaylıcadaki Büyük Altın Madeni neden Maden haritasında yok ve neden işletilemiyor.
4- Ermenilerle problemli olan ülkemizde neden türk kürt çatışıyor??????????????
5- Atatürk Neden kürtler sürekli kardeşimiz olarak kalacaktır diyor, Bu günkü devlet neden çatışıyor.
6- Pkk Defalarca derdinin devlet kurmak olmadığını dile getiriyor neden dikkate alınmıyor.???????????
Sadece bunların cevaplarını bulun anlayacaksınız ne demek istediğimi.Lütfen olayları küçük boyutlarıyla değil toplumsal ve milli boyutuyla anlatacak şekilde bana derseniz sevinirim, benim derdim refah bir Türkiyedir, Şemdinlide olanlarda bu konuyla bağlantılıdır, Lütfen Irkçılık kokmayan bir cevap yazarsa konuyla ilgilenen arkadaşlar sevinirim. Sade ve sadece toplumsal ve milli durumu bilelim ve bildirelim küçük boyutlara alırsak olayları örnekler diğer örnekler içinde boğulup gider, bırakalım gidenleri bu aşamadan sonra yaralar nasıl sarılabilir onu konuşmak gerek.
-
dEli_Manyak bunu yazdı:
Kürt türk ayırımı hep tartışılır zamanında bir siyaset kanalına girdim (kürt asıllıyım) tartıstım beni kürtlükten kovdular aslında kürt türk diye ayrım deil bölmek isteyenler ve bölmeyenler diye ayırmak lazım şimdi konuyla alakası varmı bilemem ama şunu söylemek istiyorum pkk ermeniler tarafından desteklenmektedir her kürt pkk lı olmazsa kürt deildir diye bir saçmalık var ona asla katılmıyorum.Ayaklanma çıksa kimsenin azınlık hariç düzenini bozacağınıda düşünmüyorum.Devlet istihbaratında bir çok kürt asıllınında çalıştıgınıda biliyorum o zaman ayırım nerde ayrım bölmek isteyende ve istemeyende ben o siyaset kanalına bir yıl girmedim ve sonra girdiğimde hala aynı konuydu sanki on dakika önce ayrılmıştım o kanaldam bu konuyu on yılda konussak çözemeyiz çünkü sadece konusuyoruz kavga edıyoruz ama uygulamıyoruz .
Pkk Ermeniler tarafından desteklenmemektedir, Olan olaylar Ermenilerin hoşuna gitmektedir Allahım yarabbim hiç mi bilginiz yok siyasetten yana yazık ya. Ermeniler kim Kürtler kim nerdeyse ikisini bir edecen ha. Ayrıca sen kürt olduğundan utanan sıkılan birisin yazıklar olsun nasıl bunu diyebiliyorsun kürtlükten kovmuşlarmış, senin gibi yağcılar yüzünden faşistler azıp kudurdu zaten. bir yıl sonra değil ülke zihniyeti değişmezse 10 yıl sonrada girsen aynı yere aynı konu gene görüşülecektir. -
ülkem insanın bu konuda ki cahilliği shockamnle tescillenömiştir.
ermeniler pkkyı desteklemiyor.peki sen pkklıların ermeniler tarafından eğitildiğini biliyor musun.
asala militanlarından bomba yapımı öğrendiklerini biliyor musun.
peki sen öldürülen pkklılar arasında kürde benzemeyen ve sünnet olmamış onlarca kişinin olduğunu biliyor musun.
senin dediklerinin hiç bir değeri yok.
abdullah çatlıya katil diyecek adamın ondan çok iş yapması gerekir.
sen bana bunun cevabını versene.adamın hizmetlerinden haberin vvar mı.
sen ne yaptın vatan için.
askerlerimiz şehit oluncxa onlar masum değil de bir kaç köpek öldü die oınlar mı masum.yazık yazık.dieecek sözüm yok.
işte dev letimizi bu zihniyet batırdı arkadaşlar.
şeffaf devlet adına işte bu zihniyetlwer çoğaldı.
yazık sana son sözüm budur.
hayatında başarılar dilerim.
insan hakları elbette önemli ama terörle mücadelede insan hakkı olmaz.
neyse senin yazdığın yazılara ceavp yazamamyı tercih ediyorum.
tartışacak kadar bilgili değilsin çünkü.
-
hop yavaş BANAN KÜFREDERSİN AMA ASKERİME EDEMEZSİN.
NE DEMEK LAN BU ASKERLERİNİZİ SALDIRTMAYIIN KUDURMUŞ KÖPEK GİBİ.
BİLMİOOMUSUN Kİ SEN PKKLILARIN ASKERE SALDIRDIĞINI.BİLMİOMUSUN Kİ PKKNIN ASKERİ KANADININ OPERASYONLARLA ÇÖKTÜĞÜNÜ.
BİLMİOR MUSUN Kİ OPERASYON OLMASIN DEMENİN NE KADAR CAHİLCE SAÇMA OLDUĞUNU.
SENLE KONUSACAK BİŞİYİM YOK