Şimdinli:@

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    şemdinlinin a. koyim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

ic3 bunu yazdı:

ben de neyi gordum biliyor musunuz.hadeplilierin HALK(!)(vatan haini hepsi o yuruyustekilerin)a pkk(o. ç.)

bayrağı verdiğini gördüm.elbette hepimizin bilip bilmediği deliller vardır ancak bu görüntüler çok açık herşey ortada zamanında susrlukta da yabancılarah izmet ewden medya şimdi pkk ya hizmet ediyor.susurlukta ki abdullah çatlının vatana hizmetlerinni kaç kişi yaptı ki bugune kadar.susurluk falan ustu kapatılmasın cahil,şeffaf devlet gibi  aptal aptal konuşma yapanlar biliyorlar mı ki bu şemdinlide ki sokakta yuruywen pkklrı abd kışkırtıyor.

şeffaf devletmiş öle işler olmaz.

ve böle üstü kapatılmasın susurlu unutturulmasın diyenler de geniş düşünemeyen,bir bilgisi olamayn kişilerdir dbenim düşüncem

Harbi sen çocuksun ha Ic3 ağzından çıkanı kulağın duyuyormu yada parmaklarından bastığın tuşları farkedebiliyormusun yuh valla sadece yuh diyorum bu kadar da olmaz ya belkide sen yeşilsin olamazmı :D

ne deidğini anlamadım.söylediklerimi çoğu dogru doguda yaşamış bir insan olarak.hem de peder beyin bana tum yasadıklarını aktardığınıa gore senden çok şey biliom
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    Lord_x_max bunu yazdı:

şemdinlinin a. koyim...

aha al işte ondan sonrada turkiye neden karıstı die sorarlar bole sorumsuzlar kendini bilmezler espri yapmaya calısanlar olursa olur tabi a.q

NesTo | same shit diffirent asshole
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    konu tekrar Kürt-Türk tartışmasına döndü. Alet olmaktan korkuyorum. Lütfen konu kapansın...

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    konu kapanmasında şimdinliye donelim..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

şemdinli de ki olaylar açık bir şekilde yabancı ların parmagı oldugunu gosterior ...

böle cboş boş derin devlet vs saçma öle olsa adam basar gaza kaçardı.arabanın bagajında ak 47 var la :)

şemdinlinin de çok şerefli halkı ayaklandı tabi.

ama şu anda başımızda adam gibi adamlar olsaydı böle ayakklanamzdı bu piçler

not:türk kürt kavgfası yapmıorus.şemmdinli halknıın şerefsiz olması kürtlerin şerefdszi olması anlamına gelmez

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    abi o değilde memed ağar cok gusel bi laf soledi burda basbakan turkiyenin herhangi bir şehrine gitmeyi marifet cesaret sanıor ulan ben zaten ordan cıktım a.q diyor ki haklı o nedemekdir yaa basbakan kendi yurdundan tırsyorsa ohoooo sıcalım biz a.q

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Tamam adamın arabasında o silahlar çıkmış olabilir, ama unutmayınki şerefsizler her iki sistemde de mevcuttur olamazmı bu adam kurban edilmiştir bir karışıklık çıkmasına, hiç unutmam 90 yıllarda idi bir minübüs içindeki kadın ve erkekler demeden taranmıştı ve pkk münübüs taradı denilmişti, ne çıktı sonuç onu yapan pkk değildi bulgular pkk kılığına girmiş özel tim militanları olduğunu gösterdi, ama sapıtıp ona a.q buna a.q diyeceğinize bari adam gibi fikirler ortaya atında millet uyansın ecdad birbirini yemesin bari vede bari bizden sonraki nesiller bu vahşi savaştan nasiplenmesinler, gençler olarak bu kadar saçma şeylere alet olmayalım bari inanın devletin temiz olduğuna sizin kadar bende inanmak istiyorum fakat yok kardeşim yok inanın temiz değil, ya bitirecem ya bitirecem bi kere nedir onu bana anlatacak biri yokmu allah aşkına resmen kürtlerin kökünü kurutmaktan bahsediyordu o çılgın vahşi tansu o çete lideri tansu manyağı onun zamanında pkk kadrosu ilginçtir 20.000 den 60.000 ne fırladı bir anda bu nedir la ne oluyoruz ne oluyor bize bu kadar kin nerden geliyor ne yapmışki kürtler size dersem verecek bir cevabınız bile yok, ama savaşıda gene bizim sistem başlatmıştır buna ne diyeceksiniz kimi bitirecek ne sanıyor bu kendini yönetime geçenler. Dünya tarihine bakın bir halkı bitirmeye kalkmış devlet ler en sonunda kendileri bitmiştir gene o halk bitmemiştir vede ergenekon olayınıda unutmayın türkler yeniden çoğalmadımı bir halkı bitirmek fikri kadar ahmakça bir fikir daha olmamıştır olamazda saçmalık ya öz kardeşini bitirmeyi takmışsa devlet kafasına pkk yı bilerek kim için canlı tutmaya çalışıyor sorusu neden aklınıza gelmiyor lütfen akıllı olalım arkadaşlar, çarpıcı gerçekleri sözde milliyetçi show ile değil akıl mantıklı bir dille anlatalım bari gençler bu yoldan neden niçin diye düşünsün ve belki olurda yeni dimaglar ülke yönetimini ele aldımı bu savaşlar bu saçmalıklar olmaz benim şahsen umudum budur arkadaşlar.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Bu arada Ic3 Sen her şeyi biliyorsun anladım artık sus birazda dinle istersen. hep bilmekde olmaz demi canım kardeşim hadi bakim dinle biraz da dinle bakim. uslu uslu dinle diğerlerini fikrini sona sakla.

Ciddiyim lütfen sen sus neden çünkü ortalığı darma dağın ediyorsun, bi sürüde saçmalık diyorsun, vede ters olan herşeyi savunuyorsun bunu mahsusmu yapıyorsun sen anlamadım neyse umarım bu seferki cevabın ciddi bişey olur, vicdanınının sesini dinle şemdinli halkı hakkında atıp tutma çünkü devlet içinde kadrolanmış bir güç bu tür yerlerdeki halkı tümden bitirme fikrinde aman sakın sende onlardan olmayasın o zaman götünü kollamak zorunda kalabilirsin ilerleyen devran döner zamanlarda veya yıllarda. bide küfür atmak acizliktir helede net aleminde biraz karakterin varsa bir daha türkiye cumhuriyeti halkı olan bu halka küfür etmezsin öyle pis pis, hem sen oradamıydın bana ayrıntılı bir rapor verebilirmisin acaba tümden bir halk nasıl pkk lı olabilirki saçmalama lütfen bu mantıklı değil, ya zorlanmış olamazmı veya onları onu yapmaya tahrik etmiş de olamazlarmı, birileri ve belkide bu birileri bizim sistemden birileridir ne biliyorsun belkide pkk nın bu olanlardan haberi bile yoktur olamazmı, farklı zamanlarda ve farklı olaylarda bir çok örnekleri olmuştur bizim sistem içinde bu şekil yapanların tezgahları zaten bilinmiyormuki. lütfen Ic3 Please, Abs Fren çekme zamanı.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    sipidik bunu yazdı:

aha al işte ondan sonrada turkiye neden karıstı die sorarlar bole sorumsuzlar kendini bilmezler espri yapmaya calısanlar olursa olur tabi a.q

ne yapak a.q. ordakiler kendilerine sahip çıkmadıktan sonra ben mi sahip çıkiim ha bu arada avatarındaki adamı saygım var üstteki nick yakışmıyor :)) sipidik mipidik felan.. hade eywallah Bye
Toplam Hit: 25025 Toplam Mesaj: 120