Şimdinli:@
-
ic3 bunu yazdı:
real kurd duzgun konus.adam ol.aspoyu asmöaya götünüz yemedi demek resmen bir pkk propagandası yapmaktır.
sana coldhackersta çok ezber yaptırmışlar.
bak duzgun konus.burası ozgur dusunce ortamı olabilir ama burada pkk propagandası yapamazsın.
senin ne olduğunu biliyorum ben zaten.
nickinde ya gorkemli bir savaş ya gorkemli bir barışla pkk renklerinni nickine koyan adamdan ne hayır gelir.ben zaten bütün kürtleri kastetmedim.şemdinliden bahsettim OKUMA YAZMAN VE BİRAZ AKLIN VARSA.
edepli konuş arkadaşım.
Türkiye de pkk propagandası yapamazsın sen!!1
beni MSN listinden silersen sevinirim! ya da artık daha az selam verirsen... -
shockman bunu yazdı:
ic3 bunu yazdı:a computerwolf sen i imisin.seinin dediğin şey şu o zaman kürtler ayrılmak istese Türkiye olartak onları tutamyız.sen burada milliyetçilik yaptıgını zanneden ancak bu lafınla kendi devletinin kucuk dusuren bir insansın.
şemdinlinin nufusu kadar adam eylerm yapıyr zamanı gelince:D
sen de bu gercekleri çok iyi biliorsun.zaten ben ırkçılık yapmuıorum kurtlerin hepsi pkklıdır deseydim hepsi, aynı derdim.şemdinli giibi belli başlı yerler de bunlar böle...
karamanın koyunu sonra çıkar oyunu yazıklar olsun sana milliyetçilikle toplum düşmanı olmayı birbirine karıştıran sizin gibilere yazıklar olsun, pkk imiş pkk yıda sizin gibi düşünenlar yarattı olum, incitmeyin bu milleti devletini küçük düşürmek istemiyorsan başkasını da küçük görme hele başka milletleri hiç küçük görme götün yiyorsa idi apoyu asardınız salak tüm dünyada ne kadar kürt ayağa kalktı görmedinmi sen perde arkası programını sunan o adam gibi üçbeş paçavra gibi sanıyon ama aklını ve gözlerini aç bu milletin kurtuluş savaşında görstermiş olduğu yüksek kahramanlıkları unutma kardeşçe yaşam sözü aldı atatürkten ve bu sözün incitmeden süre gelmesini sağlayın yoksa emin ol tc nin sonu amerikanın da istediği gibi olcak = iç savaş ben gerçek milliyetçiyim dostum sen değilsin vatan hainleri gibi konuşma milletini ya tümden sev yada şu il pkk bu il pkk deme bir daha ayrımclık etme eden bizden değildir. seni men ederim sakın bir daha ayrımcılık etme. hakkariye gittim orayı sen görmedin bile orada ne güzel insanlar vardırki sen evde otururken vatana faydalı çok şeyler yaparlar. Halk ne diyor Tc. şaşırma bizi dağa çıkarma ne demektir bu anlayabilirmisiniz siz incitmeyin zulüm etmeyin halka demektir. kendi devletin seni incitiyor bağrını yakıyorsa ne edecen başka sorarım ne edecen. terbiyesizlik devlet büyüklerinin bu olaylara yeterince düşmemesidir ve küçük her zaman küçüktür büyükse büyük gibi davransın.
Amerikada ordusunu eleştiren filmler serbest bizde biri erkekse yapsın film övgü üstüne kurulu olmalı illa neden değil gocunduğumuz bir yaramızmı var eleştirsinler belki gerçek anlamda insan oluruz. kontrolsüz güç güç değildir. Almanların katliamları ortaya çıktı biliniyor neden biz hep saklıyoruz sütten çıkmış ak kaşık olduğumuzu iddia edenler yalan söyler.
gocunduğumuz yaramız olmasın her şeyi açık yapalım ama birlik kararı ile savaşsa savaştır amma ölende olur illa fakat savaşıp da propaganda oğlum gitti ağlamaları yakışmaz aslında bize yakışmayan her şey var, başkasının evladını öldürmeye giderken askerde ben dahi ölsem benim anam içinden ağlasın tv ye çıkıp pis pis ağlamasın istiyorum bu gururlu bir haber değil türklük ve ya türkiyelilik gururunu okşamayan asıl küçük düşüren bir olaydır. savaşın kuralları vardır unutmayın. o çocuk öldüyse başka çocuklarıda öldürmüştür savaş ortamında verdi canını iki tarafta ister kabul edin isterde etmeyin şehitdirler. millyetçilik değil yok ben faşistim diyorsan zaten benim bu fikirlerimi kabul etmeyceksin. sorun değil ama milliyetçiyim ülkemin geleceğini parlak görmüyorum daha beter etmeyin diyorum sadece.
sen ne diyosun bee gelmişsin götünüz apo yu asardınız saçmalama ordaki halk kiki devlete sabrımızı taşrma bizi dağa çıkarma der dağda sürten üç beş çapılcuyla bi olup devleti tehdid ettiğinimi sanıyolar ateş olsalar düşdükleri yer kadar yer yakarlar sen ne diyosun gelmişşisn dağda ölen itle benim ŞEHİDİMİ bir tutuyosun ondan sonada ben milliyetçiyim ordaki insanlarda milliyetçi diyosun milliyetçiliğin adını kirletiyosunuz siz kimsiniz ordaki halk asker dövsün polis dövsü onları dövmeyi götü yemeyince gitsin karısını kızını çocuğunu dövsün ondan sona devleti gelip tehdid etsin canı yanıncada sabrımızı taşırma dağa çıkarma diye devleti tahdidi ettiğini sansın herkes hakkettiğini yaşar kardeşim pkk ya desteği asker polis vermiyo ordaki halk veriyo başka devletler veriyo zorla rızasıyla ben anlamam ama pkk ya bişey diyemeyip onların yaptıklarını devlete mal etmeye çalışıyolar ordaki halkın götü yiypsa pkklı biri geldiğinde onu taşla sopayla kovalasınlar ailesine zarar versinler insan hakları deyip askeri polisi yıldırması kolay
-
reel kurd yanlış anlasma var cvpları bida oku kardeş arkadaş sana demedi kendi daha ayrıntılı acıklar ama..
-
ayrıca ben söylemiş olsaydım (ki hayatta öyle bir saçmalık sarfetmeye tenezül etmem) bölücülük olacaktı. ama ben söylemedim, bir TÜRK söyledi (ic3ün zihniyetiyle) bölücülük olmadı sadece bir tartışma konusu oldu.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
ayrıca ben söylemiş olsaydım (ki hayatta öyle bir saçmalık sarfetmeye tenezül etmem) bölücülük olacaktı. ama ben söylemedim, bir TÜRK söyledi (ic3ün zihniyetiyle) bölücülük olmadı sadece bir tartışma konusu oldu.
senden orada özür diledimkaldı ki o Türk orada baska bişiy demeye çalıştı soleyemedi
-
ic3 bunu yazdı:
ReaL_KurD bunu yazdı:
senden orada özür diledimkaldı ki o Türk orada baska bişiy demeye çalıştı soleyemedi
Anlamadım siz ne saçmalıyorsunuz ya, kimmiş Türk benmi valla yazıklar olsun ben Kürdüm Diyarbakırlıyım ve devletimi sevmemekle beraber milletimi çok seven biriyim dalga geçecekseniz bu konuları yazacak yaşta olmamanızdandır salak salak konuşmayın varsa alternatif bir fikriniz onu yazın. allam ya nedir bunlar hayret bişey birbirilerini bile anlamakda güçlük çekenler kalkmış benimle dalgamı geçiyor ya ic3 sen kime ne yazacağını bile dikkat etmeden yazan birisin ayıp sana ama yuh diyorum başkada bişey demiyorum. Real Kurd sana gelince ben fikirlerimi bu özgür platformda paylaştım sizlerle fikirlerime saçmalık demen şahsen beni rencide etti sadece ve sadece yazıklar olsun size demekle yetiniyorum. gidin işinize be siyaset kim siz kimsiniz. -
Ya konuşacak ne kaldıki ıc3 Akılsız kardeşim ne kaldı her şeyi hemen hemen dedim şartmı ki en manyak ayrıntıya kadar girmek, dedik diyeceğimizi işte anlayan anladı. gaffar okan cinayetinden tutta eşref bitlis, Turgut Özal, Uğur Mumcu bunların hepside kürt türk meselesini alevlendirmek isteyen akılsız çevrelerce yapılmış olduğunu bu gün tüm türkiye zaten biliyor ama bilmediği yada yapamadığı bu konuları daha ılımlı daha işlek bir lekilde ortaya koyamaması yani herkafadan bir ses çıkıyor olmaz kardeşim her şeyde olduğu gibi vatandaşlıkda ve devletin yönetim şeklide de belli başlı standartlar olmalı çiğnenemeyen ama gerçek anlamda çiğnenemeyen starndartlar, tüm kafalar bir olsun demiyorum yanlış anlamayın ama gerek insan hakları hususunda gerek sosyal devletçilik olsun vs konularda mutlaka çok iyi korunan ve vatandaştan yana reformlar ve standartlar getirilmelidir.
Ayrıca Ic3 gene seni anlamakda zorlanıyorum ne diyon olum sen diyon şefaf devlet olmaz ne yani o zaman çete devletimi olur allam ya hayır hayır hayır hayır hayır ordu gelse bu halkla başa çıkamaz çok kan akar bu sebepten hayır tekrar hayır illa şafaf devlet olcak ne pahasına olursa olsun olcak. la beni zorla dağa çıkarmayın la sinirliyim agresifim gözünüzü seveyim arkadaşlar şefaf devlet olur ama vatandaşına bu kadar düşman bir devlet daha yer yüzünde görülmemiştir dikatinize çekerim. ayrımcılık eder bıktırdığını da ayrılıkçı ilan eder ne saçmalık bu ya bu ne lahana turşusu akıl almaz saçmalıklar var ve bir koro gibi hep bir ağızdan hep beraber o ne derse ardından saçma olduğunu bildiğimiz halde hep beraber yapıyoruz.
-
ya arkadaşlar siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz daha kendi içimizde kavgaya tutuşmak üzereyiz.birde milletin halını bir düşünün bu 1
ikincisi bu ülkede butun kürtleri pkk zanneden cahiller oldukca ve kürtleri itip kakmaya devam edersek millet olarak onlarda böle dağa çıkar.biz onlara hep kötü davranmadık mı?
hep onların değerleriyle dalga geçmedikmi hot görmedikmi?gördük demi gördük.adamlar bize baş kaldırmak için gittiler dağa artık olan olmus dağa gitmişler dersek o zaman kaybederiz.bizim yapacağımız onları incitmeden dağdan alıp evine getirmek.pkk lilara aş vermek iş vermek.onları zenciler gibi hor görmemektir arkaadaşlar bende bu zamana kadar öle yapıyordum.kürt diyince kaçıyordum aman benden uzak olsun diyordum ama şimdi öle değil. bilinçlendirmek lazım.doğudaki garibanım ne bilsin terörü ne bilsin devleti bilmenneyi.doğudakileri bilinçlendirmessek okutmassak.hep inşaaatlara atamayız onları hep böle hor göremeyiz arkadaşlar debir birleşme devri.devir kenetlenme devri.birbirimizi ite kaka bu hale geldik.
kürtlere hemşeriniz gibi yaklaşsaydık belkide bu olmayacaktı ben kayseriliyim bir kayserili gördüğümde ooo hemşerim derim tanıdıksa boynuına sarılırım .işte kürtlerede böle davransaydık bende dahil butun bunlar omayacaktı OLSA BİLE BU KADAR OLMAYACAKTI.mesaj gönderilmiştir.
-
pkk lıya sorsan neden geldin diye ya derki beni kaçırdılar.ya derki beni kandırdılar.yada derki kardeşim öldü dağda yada derki devlet kurmak için.
hepsine tmm ama devlet kurmak için diyenlerden nefret ediyorum ben sen bu vatanda ye iç yat sonra devlet kurmaya çalış olmadı.yok öle 3 kuruşa 5 köfte.ne kadar ekmek o kadar köfte.anlıyomusunuz arkadaşlar.bu ülke yıkılmayacak ve içinde türk kürt çerkez laz çingene ve diğerleri hepsi yaşayacak yıkılmasına kimse izin vermez.yoksa yaşanmaz bizim olnayan bir ülkede yaşanmazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
-
ic3 bunu yazdı:
ben de neyi gordum biliyor musunuz.hadeplilierin HALK(!)(vatan haini hepsi o yuruyustekilerin)a pkk(o. ç.)
bayrağı verdiğini gördüm.elbette hepimizin bilip bilmediği deliller vardır ancak bu görüntüler çok açık herşey ortada zamanında susrlukta da yabancılarah izmet ewden medya şimdi pkk ya hizmet ediyor.susurlukta ki abdullah çatlının vatana hizmetlerinni kaç kişi yaptı ki bugune kadar.susurluk falan ustu kapatılmasın cahil,şeffaf devlet gibi aptal aptal konuşma yapanlar biliyorlar mı ki bu şemdinlide ki sokakta yuruywen pkklrı abd kışkırtıyor.
şeffaf devletmiş öle işler olmaz.
ve böle üstü kapatılmasın susurlu unutturulmasın diyenler de geniş düşünemeyen,bir bilgisi olamayn kişilerdir dbenim düşüncem
Harbi sen çocuksun ha Ic3 ağzından çıkanı kulağın duyuyormu yada parmaklarından bastığın tuşları farkedebiliyormusun yuh valla sadece yuh diyorum bu kadar da olmaz ya belkide sen yeşilsin olamazmı :D